Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Türkçe Taktikli Soru Bankası

179 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Türkçe Taktikli Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okulyolum Satıcı Ünvanı: AHMET ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210383512
    Bu ürün Okulyolum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8. Sınıf Trkçe TakTikli Soru Bankası sana ihtiyacın olacak tm taktikleri sunuyor!Eğer sen de bu sene Trkçe dersinin parlayan öğrencileri arasında yer almak istiyorsan bu kitap tam sana göre… Kitabı eline aldığında alıştığın soru bankalarından oldukça farklı olduğunu göreceksin. Kitap, yenilenen 2023-2024 gncel mfredatı ile tamamen uyumlu testler içeriyor. Fakat en gzel yanı, öğrenmeni kalıcı hale getirmek için özel olarak hazırladığımız TAKbil ve posterler! Yzlerce faydalı bilgi içeren çıkartmalar yani TAKbillerini, posterler zerinde en doğru bölmlere yerleştirerek öğrenme haritanı kendin oluşturabileceksin. Tamamladığın testleri ise tesTİKleyerek Trkçe dersindeki gelişimini izleyebileceksin.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tonguç Yayınları 9786057825643 8. Sınıf Türkçe Taktikli Soru Bankası

Tonguç Yayınları 8. sınıf Türkçe taktikli soru bankası kitabı, 8.sınıfta oldukça önemli olan Türkçe dersi için yardımcı bir kaynaktır. Yeni müfredata uyumlu bir şekilde hazırlanmış kitaptaki sorular aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı soru formatlarına da uygundur. Kitap, 8.sınıf Türkçe’ye dair tüm konuları içerisinde barındırır. LGS sınavlarına hazırlık için kullanılabilir. Soru bankası niteliğinde olan kitapta her soru, özgün bir şekilde hazırlanmıştır. Basım yılı olarak da günceldir. LGS sınavında gelebilecek tüm soru tiplerini içerir. Konuları çalıştıktan sonra bu kitapla bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Yeni nesil taktikli soru bankaları, müfredata uyumluluk açısından oldukça iyi seviyededir. LGS hazırlık noktasında Türkçe dersinde bu kitabı yardımcı kaynak olarak kullanabilirsiniz.

  • Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmiş müfredata uyumludur.
  • Basım kalitesi olarak gelişmiş seçeneklere sahiptir.
  • 8.sınıf Türkçe dersi için kaynak kitaptır.

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankasının İçeriği Nedir?

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankasının İçeriği Nedir?

Tonguç Yayınları 8. sınıf Türkçe taktikli soru bankası kitabının içeriği, 8.sınıf Türkçe sorularından oluşur. Soruların tamamı LGS’ye uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Kitap içeriği, alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanmıştır. Müfredata uygunluk, soru kalitesi, farklı soru tiplerinin varlığı bakımından oldukça yeterli bir kaynaktır. Konu anlatımlı Türkçe kitaplarına çalıştıktan sonra bilgileri pratiğe dökmek açısından kullanılabilir. Tonguç Yayınları, bilindiği üzere aynı zamanda YouTube platformunda yayın yapar. YouTube üzerinde soruların çözümlerini ve konu anlatımlarını bulabilmeniz mümkündür. Tonguç Yayınları’nı takip etmeniz yeterli olacaktır. Kitapta içerik olarak farklı soru tipleri benimsenmiştir. Tonguç Yayınları 8. sınıf Türkçe taktikli soru bankası yorum unsurlarıyla birlikte kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerinin kitap hakkında daha fazla bilgi almanız noktasında yüksek derecede faydası olacaktır.

Tonguç Yayınları Taktikli Türkçe Soru Bankası Kimlere Göredir?

Tonguç Yayınları 8. sınıf Türkçe taktikli soru bankası kitabı, 8.sınıfa giden ve Türkçe dersinde eksikleri olan öğrenciler için idealdir. Aynı zamanda bilgilerinizi pekiştirmek ve konuları tekrar etmek için de bu kitap kullanılabilir. Soru tipleri, LGS sınavına uygun bir şekilde oluşturulmuştur. Bunun sınav açısından büyük bir faydası olacaktır. Sınavlara hazırlık anlamında Tonguç 8.sınıf Türkçe taktikli soru bankası kitabıyla oldukça etkili çözümler üretebilirsiniz. Çözümlere YouTube üzerinden ulaşabilmek mümkündür. Aynı şekilde YouTube platformunda konu anlatımlı ve tekrar videolarına ulaşabilmeniz de mümkündür. Birinci sınıf kalitede basım teknikleriyle üretilmiştir. Kitap üzerinde soruya dair işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Sorular arasında rahat çözüm gerçekleştirebilmek adına yeteri kadar boşluk bırakılmıştır. 8.sınıf Türkçe dersi için hem okula yardımcı hem de sınavlara hazırlık niteliğinde bir kitaptır.

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Taktikli Türkçe Soru Bankası Kaliteli midir?

Tonguç Yayınları 8. sınıf Türkçe taktikli soru bankası kitabı fiyat etiketinin uygunluğunun yanında yüksek derecede kalite unsurlarını içerir. Soru tipleri Türkçe alanında uzmanlığı bulunan eğitimciler tarafından özenle hazırlanmıştır. Kitabı satın alıp çözdüğünüz takdirde Türkçe anlamında bir eksiğiniz kalmayacak. Kitap içerisinde soruları kolayca çözebilmeniz için küçük notlar görebilmeniz de mümkündür. Detaylı konu anlatımı için Tonguç Yayınları’nın video kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Türkçe dersi, özgün soruların geldiği bir alandır. Bundan dolayı sürekli olarak güncel soru tiplerini çözmeniz gerekir. LGS hazırlık anlamında Tonguç Yayınları 8. sınıf Türkçe taktikli soru kitabı içerisinde özgün soru tipleri bulabilmeniz mümkündür. Türkçe netlerinizi artırmak için ideal bir tercih olacaktır. Kitapta yer alan çözemediğiniz sorular, Türkçe dersindeki eksiklerinizi gösterecektir. Eksik olan bu konularda video çözümlerle bu açığı kapatabilirsiniz. Kitap, gerek basım kalitesi gerekse de içerik kalitesi anlamında oldukça yeterli düzeydedir.