transformers Rise Of The Beasts İkili Figür Optimus Prime & Lionblade

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,80 TL
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.103,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

transformers Rise Of The Beasts İkili Figür Optimus Prime & Lionblade

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıfıl Toys Satıcı Ünvanı: FARK BURADA ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140249600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402496
    Bu ürün Tıfıl Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Transformers robotlarının inanılmaz dünyasına hoş geldiniz. Bu, yüksek teknolojinin, kadim tarihin ve tüm galaksiyi ve milyonlarca yılı kapsayan bir savaşın dünyasıdır. Kahraman Autobotların lideri Optimus Prime, evrendeki özgürlüğün kaderi için zalim Megatron ve onun kötü Decepticon'larıyla savaşıyor. Her çocuğa ve koleksiyoncuya uygun bir Transformers figürü vardır. Büyük dönüşen aksiyon figürlerinden minyatür savaş robotlarına ve 1 adımda modlar arasında değişen figürlere kadar Transformers oyuncaklarıyla takım oluşturarak kendi inanılmaz maceralarınızı yaratabilirsiniz. İster Autobot'larla Dünya'yı savunuyor olun, ister Decepticon'larla uzayı fethediyor olun, aksiyon size kalmış. Transformers, 30 yıllık geçmişi, gişe rekorları kıran filmleri, hit televizyon programları ve sayısız romanı ve çizgi romanıyla dünyaca ünlü bir eğlence markasıdır. Transformers robot oyuncaklarıyla bu destansı, devam eden hikayede kendi bölümlerinizi oluşturabilirsiniz. Transformers ve ilgili tüm karakterler Hasbro'nun ticari markalarıdır. Bu kopya yalnızca yer tutucu metin olarak tasarlanmıştır ve satırdaki tek tek öğeleri temsil etmez. Hasbro ve ilgili tüm terimler Hasbro'nun ticari markalarıdır. 6 yaş ve üzeri Uyarı: Boğulma Tehlikesi Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. İçindekiler: 2 şekil ve talimatlar.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Transformers
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 6+ Yaş
Geri Bildirim Ver