Trendyol Sanat | "umut" Illüstrasyon Seçkisi

900 TL

Eser Bilgileri

Trendyol Sanat | "umut" Illüstrasyon Seçkisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜRK EĞİTİM VAKFI Satıcı Ünvanı: TÜRK EĞİTİM VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0876100094400001 Vergi Kimlik Numarası: 8761000944
    Bu eser TÜRK EĞİTİM VAKFI tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz eserin satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanatçı: Sibel Açıkalın Akgün Eser İsmi: Bahar Üretim Yılı: 2023 Eser Ebadı: 40x40 cm Baskı Özelliği: Arşivsel Pigment Baskı | Mat fotoğraf kağıdı üzeri 20 adet Limitli Edisyon -Eser, GLOBART tarafından “Sanat İyileştirir” projeleri kapsamında Trendyol Sanat’a sunulan illüstrasyon sanatçıları işbirliği ile gerçekleştirilen UMUT temalı bağış seçkisine özel üretilmiştir. -“UMUT“ teması ile hazırlanan illüstrasyon seçkisinden elde edilen gelir Türk Eğitim Vakfı'nın depremden etkilenen bölgelerdeki üniversite öğrencilerinin eğitim masraflarını karşılayan Trendyol “Kalpten Kalbe Burs Fonu”na aktarılacaktır. -Projeye özel her yapıttan 20 edisyon olmak üzere toplam 800 eser satışa sunulmaktadır. -Eser, Rulo içerisinde sertifikası ile çerçevesiz olarak gönderilmektedir. -Eserin gönderim süresi 10 iş günüdür. Sanatçı Hakkında 1983 yılnda Beyoğlu'nda doğdu, İstanbul'da yaşıyor. 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Heykel bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2012 yılında ise Mimar Sinan Üniversitesinde aynı dalda Anasanat Yüksek Lisansını tamamladı. Eğitimi süresince heykel dalında birçok sergi ve etkinliklere katılarak başarılar kazandı. 17. Tüyap İstanbul Sanat Fuarı, Arte İstanbul Genç Heykel Sergisi. 9. Rotary Altın Testi Seramik ve 71. Devlet Resim ve Heykel Yarışması ise ödüllendirildiği bazı etkinliklerdendir. Bir dönem İstanbul'da bir heykel atölyesi açarak serbest çalışmalarını burada sürdürdü. Bir çok basılı yayında, animasyon / reklam filmlerinde ve marka tanıtımlarında illustratör olarak yer aldı. Gönüllü vakıf çalışmaları ve sanat etkinliklerinde de katılan Akgün, en son Wikipedia ile Türkiye'deki Vikipedi engelinin kalkmasına yönelik hazırlanan bir kampanyada illüstrator olarak çalıştı. Bunun yanında Pelin ve Çınar'ın Gezi Rehberi ismini taşıyan 2 çocuk kitabı resimledi. Serbest olarak heykel ve illüstrasyon çalışmalarını halen sürdürmektedir.
Geri Bildirim Ver