Tulip Mind Yün Tığ 2 /0 2.00 Mm Adet Fiyatı

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
123,90 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tulip Mind Yün Tığ 2 /0 2.00 Mm Adet Fiyatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özcan Toptan Tuhafiye Satıcı Ünvanı: AYLA HACIEFENDİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4540760967
    Bu ürün Özcan Toptan Tuhafiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Tulip Yumuşak Saplı Yün Tığlar Her türlü ipi hızlı ve kolay örmenizi sağlar. Sağlam, kaygan pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Keyifle örgüörmenizi sağlar
Geri Bildirim Ver

Tulip Mind MHE00010963 2.00 mm Yün Tığ

Dantel ya da yün örgülerinde tığ kullanımı önemlidir. Tulip Mind 2.00 mm alüminyum yün tığ kaliteli yapısı ile öne çıkar. Bu ürün, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. İğnenin geçeceği yeri rahatlıkla belirlemenize imkân tanır. Uç kısmı bir hayli sivri olan bu ürün, kolay kullanım imkânı tanır. Bu tür bir ürünü yalnızca el örgüsü ile uğraşanlar değil, ayakkabıcılar da sıklıkla satın alır. Tulip Mind 2.00 mm alüminyum yün tığ sayesinde deriyi ya da köseleyi zahmetsiz bir biçimde delebilirsiniz. Bu, ayakkabıya dikiş atarken fazladan efor sarf etmenizi önler. Bu ürünü pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edebilir, kolayca kullanabilirsiniz.

  • Ölçü: 2.00 mm
  • Üretim Materyali: Alüminyum
  • Boyut: 14,5 cm

Tulip Mind Alüminyum Yün Tığ 2.00 mm Özellikleri Nelerdir?

Tulip Mind Alüminyum Yün Tığ 2.00 Mm Özellikleri Nelerdir?

Tulip Mind 2.00 mm alüminyum yün tığ, sahip olduğu özellikler ile adından sıkça söz ettirir. Bahsi geçen gerecin ölçüsü 2 mm olarak belirlenmiştir. Bu, pek çok farklı dikiş işlemini herhangi bir zorluk yaşamadan gerçekleştirmenizi sağlar. Ürünün kaygan ve pürüzsüz yapısı, konforlu kullanım imkânı tanıdığı için kişilerin beğenisini kazanır. Tulip Mind 2.00 mm alüminyum yün tığın bu özelliği, gerecin kumaşa zarar vermesini önler. Uç kısmı yeteri kadar sivri olan bu aleti, farklı tekstil ürünlerinin üzerinde kullanabilirsiniz. Tulip Mind 2.00 mm alüminyum yün tığ, gereğinden fazla basınç uygulamadan ve kumaşı esnetmeden yüzeyin üzerinde delik açmanızı sağlar. Bu ürün hem yaratıcı bir hobiye sahip olanlar hem de profesyoneller tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Tulip Mind Alüminyum Yün Tığ 2.00 mm Ergonomik midir?

Tulip Mind Alüminyum Yün Tığ 2.00 Mm Ergonomik midir?

Bu tür gereçlerin ergonomik bir yapıya sahip olması önem arz eder. Tulip Mind 2.00 mm alüminyum yün tığ, bu unsur göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Bahsi geçen ürünün bu yönü, özellikle sürekli olarak tığ kullanan bireylerin beğenisini kazanmıştır. Bu tığın tutma sapı, elinizin ağrımasına neden olmaz. Kolay kavranabilen ürün hem konforlu hem de güvenli bir kullanım imkânı tanır. Ürün, herhangi bir işlem gerçekleştirdiğiniz esnada elinizden kaymayacağı için tığı sıkıca tutmanıza gerek kalmaz. Tulip Mind 2.00 mm yün tığ, uzun bir süre boyunca kullanılsa bile el ve bilek ağrılarına neden olmaz. Kaliteli materyallerden imal edilmiş olan ürünün yumuşak bir tutma sapı vardır. Siz de bu ürünü hem sevdikleriniz hem de kendiniz için herhangi bir şüphe duymadan satın alabilirsiniz.

Tulip Mind Alüminyum Yün Tığ 2.00 mm Dayanıklı mıdır?

El işlerinde sıklıkla kullanılan bu tip ürünlerin sağlam bir yapıya sahip olması gerekir. Bu, aşina olduğunuz gereci uzun bir süre boyunca kullanmanıza imkân tanır. Tulip yün tığı, dayanıklı malzemeler kullanılarak üretildiği için kolayca deforme olmaz. Ürünün esnek yapılı sapı, alüminyum gövdeye sağlam bir şekilde tutturulmuştur. Bu, kullanım esnasında bahsi geçen iki parçanın birbirinden ayrılma ihtimalini en aza indirir. Paslanmaz yapısı ile de öne çıkan ürün, ihtiyacınızı uzun süre karşılar. Bu tığ, makul boyutları sayesinde her yere rahatlıkla taşınabilir. Dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı bir hayli dayanıklıdır. Dilerseniz siz de Tulip Mind 2.00 mm alüminyum yün tığ yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sağlam yapılı ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.