Tulü Porselen Galaxy Mavi Turkuaz Kahve 24 Parça Yemek Takımı

1.999,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Tulü Porselen Galaxy Mavi Turkuaz Kahve 24 Parça Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORSELENDEN Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN SELÇUK ÜÇYOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9050307749
    Bu ürün PORSELENDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet servis tabağı
  • 6 adet yemek tabağı
  • 6 adet çorba kasesi
  • 6 adet pasta tabağı
  • Ürünler el dekoru olduğu için desen farklılıkları olabiliyor. Bulaşık makinesinde düşük sıcaklıklarda ve kısa devirlerde kullanılmalıdır. Uzun süreli kullanım ömrü için elde yıkamanız önerilir. Türkiye'de üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Tulü Porselen Galaxy Mavi Turkuaz Kahve 24 Parça Yemek Takımı

Keyifli akşam yemekleri hayata tat katan, tüm ailenin bir arada olduğu özel anlardır ve yemek takımları bu anlar için vazgeçilmezdir. Etkileyici desenleri ve şık görünüşüyle Tulü porselen galaxy mavi turkuaz kahve 24 parça yemek takımı da bu anlara eşlik edecek özelliklere sahiptir. Kullanışlı parçalar sunan takıma sahip olarak mutfağınıza işlevsellik kazandırabilirsiniz. Estetik tasarım anlayışını kaliteyle buluşturan Tulü imzalı porselen galaxy mavi turkuaz kahve 24 parça yemek takımı beklentileri fazlasıyla karşılar. Takımda 6 adet yemek tabağı, 6 adet çorba kasesi, 6 adet servis tabağı ve 6 adet pasta tabağı bulunur. Kaliteli porselen malzemeden üretilmiş olan setin parçaları, uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlar. Turkuaz, mavi ve kahvenin göz alıcı uyumunu sunan içeriği detaylı inceleyebilirsiniz.

  • Porselen malzeme
  • 24 parçalı takım
  • Estetik tasarım anlayışı

Tulü Galaxy Porselen 24 Parça Yemek Takımı Özellikleri

Tulü Galaxy Porselen 24 Parça Yemek Takımı Özellikleri

Takımda bulunan çorba kaselerinin çapı 15 cm, yemek tabaklarının çapı 22 cm, servis tabaklarının çapı 27 cm ve pasta tabaklarının çapı da 21 cm’dir. Bu ölçüleri ile ideal bir kullanım sunan takım ile sevdiklerinize eşsiz lezzetler servis edebilirsiniz. Tulü porselen yemek takımını bulaşık makinesinde düşük sıcaklıkta ve kısa devre programda yıkayabilirsiniz. Ancak uzun süreli kullanmak istiyorsanız elde yıkamaya özen göstermelisiniz. Beyaz üzerine turkuaz, mavi ve kahve geçişlere sahip olan yemek takımı yemek masanıza minimal bir şıklık kazandırır. Böylelikle özenle hazırladığınız lezzetleri göze hitap eden detaylarla da sunabilirsiniz. Kullanım talimatlarına uyduğunuz zaman oldukça memnun kalacağınız kaliteli bir kullanım deneyimi sunan Tulü porselen 24 parça yemek takımını hem kendiniz hem de sevdikleriniz için kullanışlı bir ev hediyesi olarak satın alabilirsiniz.

Tulü Galaxy Porselen Mavi 24 Parça Yemek Takımı Kullananlar

Tulü Galaxy Porselen Mavi 24 Parça Yemek Takımı Kullananlar

Misafir ağırlamayı çok seviyor olabilirsiniz ya da sadece geniş bir aileniz vardır. Bu durumlarda bu kullanışlı model sayesinde şık sofralar hazırlayabilir ve sevdiklerinize geçireceğiniz keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz. Yüksek dayanıklılığa sahip olan yemek takımı, doğru kullanım ile renklerini aynı canlılıkla uzun yıllar boyunca sunar. Tulü porselen galaxy mavi turkuaz kahve 24 parça yemek takımı yorumları ve değerlendirmelerinde de takımın hem kaliteli oluşu hem de şık bir tasarım sunması gibi özelliklerine dikkat çekilir. Müşterilerin yaptığı yorumlardan bir diğeri de takımın hem günlük hem de özel davetler için kullanılabilir bir görsellik sunduğudur. Dokusu, porselen kalınlığı ve rengi ile kaliteli bulunan takımın içeriği ile de kullanışlı bir deneyim yaşattığı da ayrıca vurgulanır. Müşteri değerlendirmelerinde altı çizilen bir diğer önemli detay da ürünün ulaşılabilir fiyat aralığıdır.

Tulü Galaxy Porselen 24 Parça Yemek Takımı Fiyatları

Tulü Galaxy Porselen 24 Parça Yemek Takımı Fiyatları

Tulü porselen galaxy mavi turkuaz kahve 24 parça yemek takımı fiyat aralığı takımın tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kaliteli porselen malzemeden üretilmiş takımın içeriği, parça sayısı, renkleri, dokusu ve şıklığı bu özelliklerdir. Yemek sofralarına görsel şıklık katmak isteyen müşterilerin tercih ettiği takım, çeyizine hem kullanışlı hem de ulaşılabilir fiyatlı takım eklemek isteyenlere de hitap eder. Ancak tümüyle bütçe dostu bir alışveriş deneyimi yaşamak istiyorsanız ürünü satın almadan önce bütçenizi belirlemeniz, takımın sahip olduğu özellikleri beklentilerinizle karşılaştırmanız ve kararınızı vermeniz son derece önemlidir. Yemek takımının sahip olduğu kalite, malzeme ve işçilik bilgisini için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Bu takıma kolayca sahip olmak için hemen sipariş verebilir ve uygun fiyatlardan yararlanarak mutfağınıza kullanışlı bir takım ekleyebilirsiniz.