Tulü Porselen Tulu Porselen Luna Turuncu 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

429 TL

Ürün Bilgileri

Tulü Porselen Tulu Porselen Luna Turuncu 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORSELENDEN Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN SELÇUK ÜÇYOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9050307749
    Bu ürün PORSELENDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tulu porselen Luna Reaktif Turuncu 6 kişilik Türk Kahve Fincan takımı
  • 6 adet kahve fincanı, 6 adet kahve tabağı olarak Gönderilecektir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 90 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Tulü Porselen Luna Turuncu 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

Kahve saatlerinin keyfini artırmak için özenle dizayn edilen Tulu Porselen Luna turuncu 6 kişilik kahve fincan takımı şekli ve tasarımı ile kahve içmeyi konforlu hale getirir. Detayları ve deseni ile kahvenizi her yudumda zevkle içebilirsiniz. Porselen malzemeden üretilen bu ürünü yıllarca yıpranmadan, renk solması olmadan kullanabilirsiniz. Turuncu rengi mutfağınıza ve sunumlarınıza canlılık ve enerji katar. Altlıkları ile beraber sahip olabileceğiniz bu takım geniş hacimlidir. Dizaynı ve şekli sayesinde hem modern hem klasik tarza hitap eder. Sadeliği ama aynı zamanda renkli tasarımları sevenler için Tulu Porselen Tulu Porselen Luna turuncu 6 kişilik kahve fincan takımı 2020ST000000732 sık tercih edilen bir üründür. Bu göz alıcı takım ile misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabilirsiniz. Tulu Porselen fincan takımının öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Sade ve canlı
  • Geniş hacim
  • Porselen şıklığı

Enerjik Rengiyle Luna Turuncu 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

Enerjik Rengiyle Luna Turuncu 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

Türk kahvesi Türk kültüründe önemli olmasının yanı sıra pek çok kişinin sevdiği bir içecektir. Tulu Porselen tarafından satışa sunulan Luna fincan takımı, turuncu rengiyle canlı bir görünüm sağlar. Aynı renge ve desenlere sahip takımın alt tabakları ideal genişliğe sahiptir. Türk kahvesini tamamlayan lokum bu sayede alt tabak ile birlikte fincanın yanında kolayca ikram edilebilir. Sevdikleriniz için iyi bir hediye seçimi olan Luna turuncu 6 kişilik kahve fincan takımı porselenden üretilir ve dayanıklılığı uzun yıllar sürer. Porselen kahvenin tam aromasını korur ve çabuk soğumayı engeller. Rengi, desenleri ve tasarımı ile Tulu Porselen 6'lı fincan takımı mutfağınıza canlılık katar. Yıllarca yıpranmadan ve rengi solmadan kullanabileceğiniz bu takımı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Rengiyle enerji veren Tulu Porselen kahve fincanı 6'lı takıma hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Şık Tarzıyla Tulu Porselen Fincan Takımı

Şık Tarzıyla Tulu Porselen Fincan Takımı

Türk kahvesi dinlenme saatlerinde, keyifli sohbetlerde ya da özel günlerde sıkça tercih edilen bir içecektir. Bu nedenle tam kıvamında köpük, öğütülmüş kahve ve şeker ile Türk kahvesi servis ederken lezzet kadar önemli bir sunum için Tulu Porselen’in bu fincan takımını kullanabilirsiniz. Turuncu rengiyle beğenilen ürün, son derece şık bir görünüme sahiptir. Takımın sade ve zarif tasarımı her zevke hitap ettiği için bir hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz. Tulu Porselen 6 kişilik kahve fincan takımı kahvenizi içerken verdiği enerjinin yanında size rengiyle de enerji verir. İçeceğinizi yudumlarken hem dinlenirsiniz hem de enerji depolarsınız. Tulu Porselen Luna turuncu 6 kişilik kahve fincan takımı kullananlar takımın kalitesinden ve uzun ömürlü olmasından memnundur. Siz de seti inceleyip sipariş verebilir ve ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Tulu Porselen Luna Kahve Fincanı Takımı Fiyatları

Tulu Porselen Luna Kahve Fincanı Takımı Fiyatları

Hem hediyelik hem de ev dekorasyonunun tamamlayıcısı olan kahve fincanı takımları her evin vazgeçilmezleri arasındadır. Özel tasarımlarıyla ve porselen malzeme ile kahveniz daha uzun süre sıcak kalır ve keyifle içme süreniz uzar. Porselenin dayanıklılığı sebebiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz Tulu Porselen fincan takımı 6 kişilik bir takımdır ve misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabilirsiniz. Ürünü uzun yıllar aynı canlılıkta kullanabilmeniz için elde yıkamanız tavsiye edilir. Şık tasarımıyla öne çıkan model, kır evi tarzına veya modern bir ev tarzına fark etmeksizin uyum sağlar. Tulu Porselen Luna turuncu 6 kişilik kahve fincan takımı fiyatları ekonomik şekilde belirlenir. Ürünü inceleyip fiyatlar hakkında fikir edinebilirsiniz. Tulu Porselen Luna turuncu 6 kişilik kahve fincan takımı yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, Trendyol üzerinden modeli satın alabilirsiniz.