TUNCAY TEKSTİL Buldan Perde Kalın Kumaş El Işi Dantelli Keten Dokuma Güneşlik Bodrum Perdesi

Ürün Bilgileri

TUNCAY TEKSTİL Buldan Perde Kalın Kumaş El Işi Dantelli Keten Dokuma Güneşlik Bodrum Perdesi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önemli : ölçülere dantel dahildir. ( En X Boy ) Şeklindedir. Buldan kumaşı naturel pamuk ipliğinden dokunmuştur. Kumaşlarımızda kesinlikle zararlı kimyasallar kullanılmaz. Kullandığımız danteller yöremiz hanımları tarafından işlenmiştir. Ekstrafor dikili olarak gönderilmektedir. Düğme ve halka takmaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

TUNCAY TEKSTİL Buldan Perde Kalın Kumaş El İşi Dantelli Keten Dokuma Güneşlik Bodrum Perdesi

Ev tekstili denildiğinde ilk akla gelen alternatiflerden olan perdeler oldukça önemli ev tekstil ürünleridir. her isteğe ve ihtiyaca uygun olması ile Tuncay Tekstil, dantelli ve kalın kumaş perde tasarımı oldukça titiz tasarlanan özel bir tercihtir. Dekorasyona önem verenler için pek çok alternatifi bünyesinde barındıran markanın kalın kumaş perde modelini inceleyerek gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Siz de kendi yaşam alanınızın havasını değiştirmek ve ufak dokunuşlarla büyük farklar yaratmak için Tuncay Tekstil buldan perde kalın kumaş el işi dantelli keten dokuma güneşlik bodrum perdesi 14 tarak tasarımına göz atabilirsiniz. Her ortama ve her ev dekorasyonuna hitap eden risksiz modeliyle kullananların memnun kaldığı özel bir dokuya sahip olan perdeye siz de rahatlıka sahip olabilirsiniz.

  • Ekstraforlu
  • Pamuk
  • Dantel detaylı

Evinizin Dekoruna Uygun Tuncay Tekstil Buldan Perde

Evinizin Dekoruna Uygun Tuncay Tekstil Buldan Perde

Tuncay Tekstil buldan perde dantelli ve pamuklu dokusu sayesinde eviniz için ideal yapıda bir ürün olarak kategoriler arasındaki yerini alır. İster salonunuza isterseniz de dilediğiniz zaman evinizde yer alan diğer odalara takabileceğiniz Tuncay Tekstil buldan perde kalın kumaş el işi dantelli keten dokuma güneşlik bodrum perdesi 14 tarak fiyatları da oldukça avantajlıdır. Tuncay Tekstil’in birbirinden farklı perde modelleri bütçe dostu olan şık tasarımları sayesinde farklı bir hava yaratma isteğinize kulak verir. Böylelikle yaşadığınız yerin enerjisini değiştirirken az bir bütçe ile fark yaratıp dikkat çekici bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Kullananların büyük oranda memnun kaldığı estetik dokusu, tasarımında yer alan dantel detayı sayesinde oldukça modern bir hava katar. Böylelikle eviniz hangi tarzda olursa olsun sizi memnun edecek ürüne sahip olma şansı yakalayabilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçeneğiyle Tuncay Tekstil Perde

Uygun Fiyat Seçeneğiyle Tuncay Tekstil Perde

Tuncay Tekstil perde şık ve uygun fiyatlı bir seçenek olmasının yanı sıra aynı zamanda da sağlıklı bir ürün alternatifidir. İçeriği incelendiğinde görüleceği üzere zararlı kimyasalların mevcut olmadığı tasarımlar, sağlığınız için uygun bir ürün olarak yer alır. Tuncay Tekstil’in perdeleri her ortama uyum sağlayan bir dokuya sahip olduğundan salonunuz için satın aldığınız bir modeli gönül rahatlığı ile evinizin diğer odalarında da kullanabilirsiniz. Böylelikle birçok alternatifi bünyesinde barındıran tek bir ürüne sahip olmuş olursunuz. Tuncay Tekstil buldan perde kalın kumaş el işi dantelli keten dokuma güneşlik bodrum perdesi 14 tarak yorumları da incelendiğinde görüleceği üzere pek çok müşteri tarafından geçer not almış olan perde seçenekleri arasında yer alır. Siz de buldan perde dizaynını gönül rahatlığı ile satın alarak evinizin konforunda kullanabilirsiniz.

Evinizin Havasını Değiştirecek Tuncay TEKSTİL Perde Tasarımı

Evinizin Havasını Değiştirecek Tuncay TEKSTİL Perde Tasarımı

Her tarzda ve her dekorasyondaki eve uyum sağlayan Tuncay Tekstil perde uygun fiyat seçeneğiyle size sunulur. Tuncay Tekstil buldan perde kalın kumaş el işi dantelli keten dokuma güneşlik bodrum perdesi 14 tarak kullananlar ve yorumları incelendiğinde öne çıkan bazı özellikler mevcuttur. Bunlardan biri ise ürünün tamamen el dokuma olmasıdır. Yörenin hanımlarının ellerinde işledikleri, emeğin ve estetiğin bir arada olduğu özel tasarımlar arasında yer alır. Hem dönemin modasında uygun hem de dantelli dokusu ve şlıklığı sayesinde evinize retro bir hava katacak olan perde tasarımı, kaliteli materyaller kullanılarak hazırlanır. Kullanılan materyalleri sayesinde sağlık standartlarına uygun ve kimyasaldan uzak olan tasarıma göz atabilirsiniz. Evinizin şıklığını taçlandırmak için buldan perde, kalın kumaşa sahip olan dantelli ve el dokuma perdeyi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.