Türk Dil Kurumu Yayınları Çocuk Gelişim Psikolojisi

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Türk Dil Kurumu Yayınları Çocuk Gelişim Psikolojisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcebi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Kitapcebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elinizdeki eser, dünya genelinde en çok okunan Çocuk Gelisim Psikolojisi kitabidir. Ülkemizdeki birçok egitim kurumunda da kitabin orijinalinden faydalanilarak gelistirilen 'Helen Bee sistemi', çocuk egitiminde birfiil uygulanmaktadir. Eseri, gelistirilmis en yeni baskisi olan 11. baskisindan tercüme ederek Türkçeye kazandirmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Gelisim Psikolojisi nin temel konularini isleyen bu kapsamli çalismada, dogum öncesi gelisimden, ergenlik yillarina kadar genis bir zaman dilimi ele alinir. Fiziksel, algisal ve bilissel gelisim, dil ve kisilik gelisimi, cinsel ve toplumsal gelisimin yani sira aile ve kültürün çocuk gelisimi üzerine etkileri de kitaptaki baslica konu basliklari arasinda sayilabilir. Helen Bee, gelisim psikolojisi üzerine yazdigi eserler kadar, sahada yaptigi basarili çalismalarla da dünya çapinda ün kazanmis bir yazar ve arastirmacidir. Akademisyen Denise Boyd ise Bee nin yillara meydan okuyan bu eserine, keyifle okunan, akici bir üslup kazandirmistir. Ögrencilerin klasik arastirma sonuçlarini sindirmesine yardimci olan egitici aktivitelerle desteklenen metin, teoriyle pratigi birlestirmesi ve kültürel meselelere vurgu yapmasiyla dikkat çekiyor. Bu kitabin yazi dili çok iyi. Laf kalabaligina kaçmadan kavramlari ve fikirleri en anlasilir sekilde ifade ediyor. Saundra K. Ciccarelli / Gulf Coast Community College Fiziksel gelisim üzerine verdigim seminerlerde yillardir Helen Bee nin metnini kullaniyorum. Bu metinden iyisine rastlamadim, diyebilirim. Pamela Ludemann / Framingham State College Ögrencilerime ayni konuyu üç degisik kaynaktan okuttum. Hepsi de en iyi kaynagin Helen Bee nin kitabi oldugu noktasina fikir birligine vardilar. Threse Morrow / Illinois Central College. Ürün Adı: Çocuk Gelişim Psikolojisi Ürün Kodu: 9789752562073 Basım Yılı: 2009.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Helen Bee En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver