206 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Türk Dil Kurumu Yayınları Yandım Ali

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Debir Basım Satıcı Ünvanı: DEBİR BASIM YAYIN SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272084373700001 Vergi Kimlik Numarası: 2720843737
    Bu ürün Debir Basım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Günışığı Kitaplığı Yazar Fakir Baykurt Barkod 9789944717830 Baskı Sayısı 11. Baskı Basım Yılı Eylül 2020 Sayfa Sayısı 152 Cilt Durumu Ciltsiz Yaşamını Türkçe ye adamış usta bir yazar ve toprak kokulu ölümsüz bir roman! Türk edebiyatının güçlü kalemi Fakir Baykurt un unutulmaz romanı, Köprü Kitaplar ın 13. kitabı olarak okurla yeniden buluşuyor. Burdur daki Akçaköy de geçen çocukluk yıllarında karşılaşıp etkilendiği bir kişilikten yola çıkan Baykurt, köylerin, bostanların, sürülerin ve yarılmış karpuzun kokusunu taşıyan romanıyla günümüz çocuğunu Anadolu nun bereketli tarlalarının sessizliğine konuk ediyor. 'Çocukluk, yalnızca büyüklerin anılarında kalmış sekiz on yıl değildir, yaşamın çok daha değerli, temel bölümdür,' diyen, köy yaşamının ayrıntılarını etkileyici bir gerçeklikle aktaran öğretmen yazar Fakir Baykurt u, 2010 Memet Fuat Yayıncılık Ödülü ne değer görülen Köprü Kitaplar sayesinde, artık çocuklar da severek okuyacaklar. Tahir, sıcak yaz günlerinde babasının uzak tepedeki bostanında tek başına bekçilik yapmaktadır. Sulanmayan toprakta da kavun, karpuz yetişebileceğini köylüye kanıtlamak isteyen babasının hayalleri küçük Tahir e direnme gücü vermektedir. Günün birinde bostana, askerden yeni dönmüş yiğit çoban Yandım Ali gelir. Köyün zengin kızına sevdalı Yandım Ali yle Tahir in arkadaşlığı ilginç bir alışverişle gelişir… 'Yazdığı her şeyin sahici olduğundan kuşku duymayacağımız bir yazar Fakir Baykurt. Yandım Ali (1979) bu anlattıklarımın bir parçası. İnsanın erken yaşlarında okuyacağı kitapları seçmek bazen kolay değildir. Onlarda aradıklarımız, yetişkinler için yazılanlardan farklı değildir aslında. Sahici olmak
  • yetkin bir dil ve anlatım biçimi
  • okuduklarımızdan farklı ve bilmediğimiz dünyaları anlatmak… gibi özelliklerse bunlar, Yandım Ali iyi bir seçenektir. Hem farklı bir hikâye okumak, hem de Fakir Baykurt gibi bir yazarı tanımak için.' Semih Gümüş Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Fakir Baykurt
Geri Bildirim Ver