Üç Dört Beş Yayıncılık 345 Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası 2023

245 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık 345 Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üç Dört Beş Yayıncılık 345 Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası 2023

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık KK345YAYIN12 345 Yayınları TYT 2023 Matematik Soru Bankası

Soru bankaları, öğrencilerin konuları hangi seviyede anladığı test eden kitaplardır. Soru kitapları, öğrenilen konunun pekişmesi ve özümsenmesini sağlar. Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru bankası, 9 ve 10. sınıfların kullanımına uygun olan bir kaynak kitaptır. Lise döneminin ilk yıllarında öğrenilen konuların tümünü kapsar. Matematik alanındaki konuların tümünü kapsayan soru bankası, TYT sınavına hazırlıkta kullanılabilir. ÖSYM tarzında sorular içeren kaynak kitap öğrencilerin sınava daha donanımlı şekilde hazırlanmasını sağlar. Sınav müfredatına uygun soru stilleri sayesinde öğrencilerin farklı soru tiplerini bir arada görmesini sağlar.

  • ÖSYM tarzı sorular içerir.
  • TYT sınavına hazırlıkta kullanılır.
  • 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin kullanımına uygundur.

Üç Dört Beş TYT Matematik Soru Bankasının Basım Özellikleri Nelerdir?

Üç Dört Beş TYT Matematik Soru Bankasının Basım Özellikleri Nelerdir?

Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru bankası, 2022-2023 basım yılına sahiptir. Yeni baskı olması sayesinde öğrencilerin güncel sorular ile pratik yapmasını sağlar. Yeni tarz soruları içeren kitap sayesinde öğrencilerin soru bankasından alabilecekleri verimi artırır. Önceki sınavlarda çıkmış olan sorular üzerinde pratik yaptıktan sonra güncel sorular çözmek öğrencilere sınava hazırlıkta yardımcı olur. Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru kitabı, yeni basım olmasının yanında renkli sayfa tasarımı sayesinde öğrenmeyi keyifli hale getirir. Canlı renklere sahip soruların yanında sayfadaki yazılarda rahat okunabilecek ideal boyuttadır. Sorular arasında yer alan boşluklar sayesinde öğrencilerin pratik yapmasını sağlar. Güncel soruları ve renkli baskı özellikleri ile matematiği keyifle çalışarak TYT sınavına hazırlanabilirsiniz.

Üç Dört Beş Yayınları Matematik Soru Bankasının Konu İçeriği Nedir?

Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru bankası, 9 ve 10. sınıf matematik konularını içerir. Mutlak değerden sözel mantığa, yaş problemlerinden grafik yorumlamaya kadar yaklaşık 30 konunun sorularını içerir. 13 bölümden oluşan soru kitabı TYT sınavına hazırlıkta kullanılabileceği gibi AYT sınavına hazırlıkta da tercih edilebilir. Soru kitabı, konu tekrarı yapmak isteyen öğrencilere de hitap eder. Güncel sorularla pratik yapmak isteyen lise çağındaki tüm öğrencilerin kullanımına uygundur. Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru bankası video çözümlü bir kaynaktır. Anlaşılmayan sorular uzman öğretmenler tarafında net şekilde cevaplanır. Matematik soru bankası içerisinde anlaşılmayan herhangi bir konunun çözümüne bakılarak kolayca pratik yapılabilir. Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru bankası fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Üç Dört Beş Yayınları Matematik Soru Bankası Sınava Yardımcı mıdır?

Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru bankası, TYT sınavına hazırlıkta ve okula yardımcı kaynak kitap olarak kullanılabilir. Öğretmenlerin sıklıkla önerdiği bir soru bankası, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için sınava hazırlanırken tercih edebileceği güçlü kaynaklardan biridir. Müfredata uygun hazırlanmış soru stilleri sayesinde öğrenciler konu soru çakışması yaşamaz. ÖSYM tarzı sorulara yer verilmiş olan soru kitabı öğrencilere sınav öncesi destek sağlar. Gerçek sınav deneyimi sunan kitapta farklı birçok soru tipinin yer alması sayesinde öğrencilerin TYT’ye tam donanımlı hazırlanmasını sağlar. Farklı soru stilleri sayesinde sınavda çıkabilecek birçok sorunun türevini önceden görmeyi sağlar. Fiyat/performans ürünü olan soru bankasını okul derslerinde pratik yapmak için ya da sınava hazırlıkta güvenle kullanabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Üç Dört Beş Yayınları TYT matematik soru bankası yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu soru bankasını Trendyol’un web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.