Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları Tyt Tüm Dersler Seti 2022 Basım

910 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
600 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.190 TL1.130 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.130 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları Tyt Tüm Dersler Seti 2022 Basım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selvi kitap evi Satıcı Ünvanı: YUSUF SELVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7600314982
    Bu ürün Selvi kitap evi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜçDörtBeş Yayınları TYT Tüm Dersler Seti Bu ilan Pobol Akıllı E-Ticaret Sistemi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 12. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık Tüm Dersler Seti Ürünleri Trendyol'da!

Üniversite kazanmak isteyen öğrenciler her sene yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na girmek zorundadır. Bu sınava birçok kitaptan çalışan öğrenciler bu sayede farklı soru tiplerine daha hazırlıklı olur. Öğrencilerin bu süreçte kullanabileceği kitaplardan biri Üç Dört Beş Yayınları TYT tüm dersler setidir. Bu sette sınav müfredatına uygun şekilde hazırlanmış beş adet kitap yer alır. Biyoloji, Türkçe, fizik, kimya ve matematik konularını kapsayan kitaplar soru bankası şeklindedir. Bu seti alan öğrenciler uzman bir kadro tarafından hazırlanan soruları çözerek başarıyı yakalayabilir.

  • Çeşitli soru tiplerinden oluşan soru bankası
  • Kopmayan sayfa yapısı ve kaliteli baskı
  • Yeni nesil içerik ve müfredata uygunluk

Üç Dört Beş Yayınları Tyt Tüm Dersler Seti Kimler İçin Uygundur?

Üç Dört Beş Yayınları Tyt Tüm Dersler Seti Kimler İçin Uygundur?

Bir dersin baştan sona tekrar edilmesi ve öğrencilerin sınavda çıkabilecek her türlü soruya hazır olması için bu set, özenle hazırlanır. Üniversitede iyi bir bölüme girmek isteyen lise son sınıf öğrencileri ve lise mezunları bu seti kullanabilir. Bu sayede okulda ve dershanede öğretmenlerinden edindikleri bilgileri pekiştirme şansı elde ederler. Üç Dört Beş Yayınları TYT Tüm Dersler 2022 basımı, üniversite sınavına hazırlanan ve güncel sorular arayan öğrenciler için uygundur. Tüm ders içerikleriyle ilgili soruları gözden geçirmek için bu seti satın almak gerekir. Öğrenciler, soruların tamamını çözdüğünde eksiklerini görme ve düzeltme imkânı bulabilir. Aynı konu ile ilgili farklı soru tiplerinin yer aldığı kitaplar öğrencilerin problem çözme becerilerinin gelişmesini sağlar.

Üç Dört Beş Yayınları Tyt Tüm Dersler Setinin İçeriği Nasıldır?

Üç Dört Beş Yayınları TYT Tüm Dersler Seti, 5 ayrı kitaptan oluşur. Her ders için ayrı bir kitap vardır. Matematik, Türkçe, Fizik, Kimya ve Biyoloji ders konularından üretilen soru tipleri, bu setin içindeki kitapların içeriğini oluşturur. Türkçe soru bankası; kelime, cümle ve paragraf anlam testleri, yazım kuralları, noktalama işaretleri, cümlenin ögeleri, anlatım bozukluğu ve cümle türleri konularını kapsar. Matematik soru bankası; problemler, kümeler, kombinasyon-permütasyon, fonksiyonlar, olasılık ve çarpanlara ayırma sorularından oluşur. Aynı zamanda kitapta; çokgenler, üçgenler, açılar, koordinat düzlemi ve çemberler gibi geometri konuları da vardır. Fizik, kimya ve biyoloji soru bankaları ise tüm fen bilimleri konularını kapsar. Sınav konularının tamamının sette birlikte yer alması, zamanını iyi kullanmak isteyen ve ders konularını bitirmiş olan öğrenciler için yararlı olur.

Üç Dört Beş Yayınları Tyt Tüm Dersler Seti Müfredata Uygun mudur?

Öğrencilerin düşünme becerisini ölçen ve ÖSYM tarafından yapılan sınavlara benzer soruların yer aldığı bu set, son derece avantajlıdır. Soru çözerken bilinen ve bilinmeyen konular ortaya çıkar. Böylece, sınava hazırlanan kişiler kendilerini test etme ve eksiklerini görme imkânı bulur. Kısa sürede eksikleri tamamlamak için her konudan soruların yer aldığı soru bankalarını çözmek, iyi puan almaya yardımcı olur. Kaliteli ve farklı soru tiplerinden oluşan bu set kitapları; mantık, problem çözme ve akıl yürütme yeteneklerini de geliştirir. Üç Dört Beş Yayınları TYT Tüm Dersler seti, müfredata birebir uygundur. Set, güncel ÖSYM sınav kapsamına ve soru dağılımına göre hazırlanır. Müfredata uygun olarak hazırlandığı için bu kitapları bitirdiğinizde herhangi bir eksiğiniz kalmaz. Üç Dört Beş Yayınları TYT Tüm Dersler setinin yorumlarını inceleyerek, öğrencilerin kitaplara ilişkin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Üniversite hayali kuran tüm sevdiklerinize, bu stresli süreçte yardımcı olmak için ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.