Ünlü Boya Ünlü Protect Kitchenware Oil 0,75L

873 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 0,75 kg
0,75 kg

Ürün Bilgileri

Ünlü Boya Ünlü Protect Kitchenware Oil 0,75L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Total Yapı Satıcı Ünvanı: TOTAL GRUP İNŞAAT BOYA GIDA MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0858045634800012 Vergi Kimlik Numarası: 8580456348
    Bu ürün Total Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfak masaları, salata kaseleri gibi yiyeceklerle temas eden ahşap malzemeler için uygundur. ÜNLÜ PROTECT KITCHENWARE OIL, işlem görmemiş veya önceden yağlanmış / zımparalanmış ahşap yüzeyler için geliştirilmiştir. Yağ, yüzeyi su ve kir tutmaz hale getirir. Uygulama Metodu: Yüzeyi 220 grit zımpara kağıdı ile zımparalayın.Ahşabın kuru olduğundan ve kir veya yağlı olmadığından emin olun. Kalan tozu nemli bir bezle temizleyin.Kuruma için bekleyin. Ürünü kullanmadan önce ve kullanım sırasında iyice karıştırın. Uygun miktarda yağı bir fırça ile eşit ve yeterli bir tabaka halinde uygulayınız. Homojen bir görünüm elde etmek için ürünü ahşabın damarı yönünde uygulayınız.Yağ ahşaba nüfuz ederken 20°C'de yaklaşık 20-30 dakika bekleyin.400 grit zımpara kağıdı ile ahşap damarın uzunluğu boyunca ıslak zımparalayın. Ardından fazla yağı tüy bırakmayan pamuklu bir bezle silin. Yüzeyde fazla yağ bırakmayın.Ahşabı, daha dayanıklı bir yüzey sağlamak için beyaz bir parlatma pedi ile dikkatlice parlatın. 20°C'de 24 saat sonra tam kürlenme sağlayacaktır.Kürleme işlemi sırasında uygulama yüzeyinin ıslanmasına izin vermeyin. Dikkat Edilecek Hususlar:Serin, iyi havalandırılan bir yerde saklayın ve kullanılmadığında kabı kapalı tutun. Isı, alev, kıvılcım ve diğer tutuşturucu kaynaklardan uzak tutun.Yağlı bezler kendiliğinden tutuşabilir. bezler tamamen suda ıslatılmalı ve kullanıldıktan sonra atılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Tip Yardımcı Ürünler
Geri Bildirim Ver