Ünlü Boya Vernik Selülozik Şeffaf Renklendirici Pas 2.5 lt

620 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 2,5 lt
2,5 lt

Ürün Bilgileri

Ünlü Boya Vernik Selülozik Şeffaf Renklendirici Pas 2.5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CELAL ISINLIK ORMAN ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: CELAL ISINLIK ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0204029299000018 Vergi Kimlik Numarası: 2040292990
    Bu ürün CELAL ISINLIK ORMAN ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uygulama Alanları : İç cephelerde dekorasyon amaçlı mobilya işlerinde Selülozik, poliüretan veya polyester dolgu vernik ile hazırlanmış yüzeyler üzerine sonkat verniklerden önce veya sonkat verniklerin içerisine maksimum % 10 girilerek uygulanır. Uygulama Methodları : Selülozik, poliüretan veya polyester dolgu vernik ile hazırlanmış yüzeylere, Selülozik Süper tiner (961-0631) ile % 35-40 inceltilerek sprey olarak istenilen renk tonuna göre bir ila üç çapraz kat uygulanmalıdır. Üzerine gelecek sonkat vernik uygulamaları sonucunda yüzey düzgünlüğü, parlaklık yönleri ile üstün sonuçlar alınabilmesi için yüzey zımpara no:600-800 ile en az iki saat sonra zımpara yapılıp sonkat vernik uygulamasına geçilmelidir. Dikkat Edilecek Hususlar : Sistemde kolay uçucu ve yanıcı solventlerin bulunması nedeniyle atölyelerde yeterli havalandırma sağlanmalı, açık alev ve yüksek ısıdan sakınılmalıdır. Uygulamadan önce iyice karıştırınız. Ambalajın kapağını açık bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Tip Boya Renklendiriciler
Geri Bildirim Ver