Urban Care Pure Coconut & Aloe Vera Vegan Hair Care Serum 75 ml

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Urban Care Pure Coconut & Aloe Vera Vegan Hair Care Serum 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: D-K HAİR CENTER Satıcı Ünvanı: DMT KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302133252300001 Vergi Kimlik Numarası: 3021332523
    Bu ürün D-K HAİR CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saf Hindistancevizi yağı ve Aloe Vera içeren renk koruyucu sıvı saç bakım kremi boyalı, röfleli ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiştir. Saç renginin korunarak kalıcılığın artmasına yardımcı olur, parlaklık kazandırır. Saçın elektriklenmesini ve kabarmasını önler. Isıya karşı koruma, kolay tarama, ipeksi yumuşaklık ve parlaklık sunar. Saçı ağırlaştırmaz. UV filtresi ile saçları güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. İçerdiği bitkisel keratin saçın yeniden yapılanmasına yardımcı olur, yıpranmalara karşı koruma, onarım ve direnç sağlar. Paraben içermez. Kullanımı: Küçük bir miktar ürün saça eşit miktarda dağıtılarak uygulanır. Durulama gerektirmez. Şampuanlama öncesinde kuru saçınıza maske bakımı olarak uygulanıp, ardından durulanabilir. Daha etkili sonuçlar için Macadamia & Keratin serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. İçindekiler Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Paraffinum Liquidum, Octyldodecanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrolyzed Jojoba Esters, Benzyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, BHT, Coumarin, D-Limonene. Kullanım Talimatları Kullanımı: Küçük bir miktar ürün saça eşit miktarda dağıtılarak uygulanır. Durulama gerektirmez. Şampuanlama öncesinde kuru saçınıza maske bakımı olarak uygulanıp, ardından durulanabilir. Daha etkili sonuçlar için Macadamia & Keratin serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Güvenlik Uyarısı Çocukların Ulaşamayacağı Yerde Muhafaza Ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver