Uriage Creme Lavante 200 ml Tüm Cilt Tipleri Yüz Ve Vücut Temizleme Kremi Tim Cilt Tipleri

443 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
442,20 TL

Ürün Bilgileri

Uriage Creme Lavante 200 ml Tüm Cilt Tipleri Yüz Ve Vücut Temizleme Kremi Tim Cilt Tipleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOME OF SCENTS Satıcı Ünvanı: TE-HA KOZMETİK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833001950300013 Vergi Kimlik Numarası: 8330019503
    Bu ürün HOME OF SCENTS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CREME LAVANTE FP 200 Ml Yüz Ve Vücut Temizleme Kremi Tim Cilt Tipleri Yüzve Vücut Temizleme Kremi, Nazik, ultra-kremsi temizleyici krem, nazikçe cilditemizler. Çok hoş esanslı, bu 2-in1 temizleyici ve besleyici ürün cildi mükemmel şekilde temiz, yumuşak ve nemli bırakır. 1/3 süt içeren yapısı ile cildi nazik bir şekilde arındırır. Köpüren yapıya sahip olan ürün nazik bir banyo keyfi sunar. Bebek, çocuk ve yetişkin tüm aile bireylerinin kullanabileceği formülasyona sahiptir. Kullanım Şekli: Banyo veya duş esnasında nemli cilde köpürterek uygulanır. Su ile durulanır. Temizleme Fizyolojik pH değeri sabun içermeyen temizleyici baz tüm lekeleri yok eder. Besleme 1/3 besleyici sütle cildin hidrolipidik zarını korur. Koruma Hassas lipid-yenileyici bileşenleri ve Uriage Termal Su sayesinde, cildi kireçli sert suların kurutucu etkisine karşı korur. Temiz ve hassas ciltler için tek bir cilt bakım ürününde 2 etki. Aktifmalzemeler Uriage Termal Su Hassas sabun içermeyen temizleyici baz Nemlendirici (gliserin) ve lipit-yenileyen aktif bileşenler 1/3 süt Hipoalerjenik. Sabun içermez Göz bilimsel uygulamalarla test edilmiştir. Nasıl Kullanılır? Cilt üzerinde yumuşaklık ve elastikiyetin devamlılığını sağlamak için günlük olarak uygulayın. Köpürtün ve ardından iyice durulayın. Tim cilt tiplerine uygun yüz ve vücut temizleyici krem Ürün Faydaları: 1/3 besleyici süt içeren bu krem sert suyun kurutmasına karşı cildi korur . Uriage Creme Lavante Cleansing Cream nemlendiricili zengin içeriğiyle cildinizi zarar vermeden temizler. Sabun ve paraben içermez Uygun Cilt Tipi: Tüm ciltler Kullanım Şekli: Köpürterek uygulayın. Bol su ile iyice durulayın. Yüzde ve tüm vücutta kullanıma uygundur Ürün Bileşimi: Aqua, Uriage Thermal Spring Water, Magnesium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum Fragrance, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Shorea Stenoptera Shorea Stenoptera Butter. .

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver