Usd Aeon Mery Munoz Pro 60

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 41-42
41-42

Ürün Bilgileri

Usd Aeon Mery Munoz Pro 60

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUZ24 Satıcı Ünvanı: LUCA LOJİSTİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609092777800001 Vergi Kimlik Numarası: 6090927778
    Bu ürün BUZ24 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyundaki en iyi agresif kadın patenci, kendi tarzına ve gelişmiş beceri seviyesine uygun, yüksek performanslı bir pateni hak ediyor. USD, AEON 60 Mery Muno Pro Modelini piyasaya sürmekten gurur duyuyor. Efsanevi AEON agresif paten koleksiyonunu temel alan bu paten, Mery'nin tam özelliklerine göre geliştirildi. “Profesyonel model patenim için benzersiz hafif tasarımı nedeniyle AEON'u seçtim. Yekpare çerçeve çizme konsepti bana son derece düşük bir ağırlık merkezi sağlıyor ve patenin süper dengeli olmasını sağlıyor. USD tasarım ekibiyle birlikte eklediğimiz karmaşık ayrıntılarla kendimi içinde tanımlayabileceğim bir paten yarattık. Öncelikle alüminyum tokayı 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve bugüne kadar hiç kırılmadı, bu yüzden pro modelimde bir tane olması gerektiğini biliyordum. İkinci olarak, ekstra destek için ayakkabının üst kısmına 45 derecelik ek bir toka ekledim, ayrıca 60 mm Aeon'da bugüne kadarki en destekleyici sarma hissini yaratmak için ekstra kalın bağcıklar ve yumuşak deri üst kısım ekledim. Deri üst kısım aynı zamanda patene güzel bir spor ayakkabı tarzı görünüm kazandırır. Favori renk kombinasyonum olduğu için açık turkuaz ve beyazı seçtim ve kendimi temsil etmesi için kişisel olarak tasarladığım küçük ninja logomu ekledim. Patenimde ayrıca yeni ikinci nesil, daha uzun, yüksekliği ayarlanabilen AEON manşeti bulunuyor
  • bu, üst kenarlar için mükemmel esneklik sağlarken aynı zamanda daha konforlu ve daha uzun paten seanslarına da olanak tanıyor. Astarlar için 2. Skin MYFIT astarı ekledim çünkü süper rahat ve dil bana USD karbon paten giymeye benzer bir his veriyor. Mümkün olduğu kadar hızlı gitmemi sağlamak için patenlerim WICKED Abec 9 rulmanlarla ve direksiyon tasarımına en klasik İspanyol ifadelerinden birini eklediğimiz özel bir USD jantla (60mm 88a) birlikte geliyor... gidin ve öğrenin!"

Ürün Özellikleri

  • Tip Freeride / Street Patenler
  • Renk Çok Renkli
  • Paten Tipi Agresif Paten
  • Tekerlek Dizilim Tek Sıra
  • Tekerlek Sayısı 4
Geri Bildirim Ver