Genel Markalar Disiplinlerarası Medya Okumaları

222,15 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Disiplinlerarası Medya Okumaları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyir Kitap Satıcı Ünvanı: FİNEX YAZILIM DONANIM ELEKTRONİK EĞİTİM DANIŞMANLIK KIRTASİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141917500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881419175
    Bu ürün Seyir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Ütopya Yayınevi Yazar Ütopya Yayınevi Kolektif Barkod 9786059378888 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Kasım 2020 Sayfa Sayısı 256 Cilt Durumu Ciltsiz Medya, gelişen yeni iletişim teknolojileri ile toplumsal yaşam içinde vazgeçilmez bir unsurdur. 2020 yılı içinde yaşadığımız C ovid-19 salgını nedeniyle gündelik yaşam pratiklerindeki dönüşüm, medyanın önemini artırdı. Distopik bir dünyanın içinde yaşadığımız hissini veren salgın döneminde, geleneksel veya yeni medya araçları, sosyalleşmenin başat bir unsuru haline geldi. Elinizdeki kitap, günümüzde, hem küresel hem de ulusal boyutta enformasyon sağlayıcısı olan medyanın, iletişim çalışmaları dışındaki farklı disiplinlerin bakış açısıyla değerlendirilmesi fikrinden yola çıktı. Bu amaçla felsefe, resim, görsel iletişim tasarımı, gazetecilik, radyo, televizyon ve sinema gibi farklı disiplinlerin medya okumalarına odaklandı. Bu bağlamda kitap, medyanın felsefi boyutu, 2016 ABD Başkanlık seçimlerinin Türk basınına yansıması, medyanın egemen iktidar yapılarına karşı direnmenin bir aracı olma potansiyeli ve hacktivizm, sanat yapıtlarının medya nesnesi haline gelmesi ve estetik değerlerin metalaştırılması, mobil uygulama tasarımları üzerine öneriler, Vietnam, İrlanda örnekleminden hareketle toplumsal cinsiyet öğelerinin sinemada temsili, sinema filmlerinde rengin önemi ve kullanım biçimleri ile sinema salonlarının geleceğini inceleyen çalışmaları içermektedir... Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
Geri Bildirim Ver