Genel Markalar 19 Litre Plastik Damacana

334,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.500 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
2.800 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 19 Litre Plastik Damacana

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASKI MARKET Satıcı Ünvanı: KUBİLAY UÇAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8840841399
    Bu ürün ASKI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sağlam ve Dayanıklı: Yüksek mukavemetli plastikten üretilmiştir. Minimum 80 kg yük dayanımı ve 2 metre düşme dayanımı ile uzun ömürlü kullanım sunar.
  • Berrak ve Kusursuz Görünüm: Üretimde kullanılan hammadde sayesinde damacana berrak ve kusursuz bir görünüme sahiptir.
  • Kaliteli Hammadde: %100 orijinal hammaddeden üretilmiştir. Çakma plastik kullanılmamaktadır.
  • Kalın Duvar Yapısı: Minimum 0,5 mm duvar kalınlığı ile sağlamlık ve uzun ömürlülük artırılmıştır.
  • Tek Damacana: Ürün içeriği 1 adet 19 litre damacanadır.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Manuel
Geri Bildirim Ver

Vakia 54456466 19 Litre Plastik Damacana

Vakia 19 litre plastik damacana uzun süreli su depolamak sıklıkla tercih edilen bir üründür. Bu damacana ev, ofis, hastane ve okul gibi kalabalık ortamlarda kullanışlıdır. Neredeyse her alanda konumlandırılabilen bu ürün oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Bu damacana taşıma esnasında meydana gelebilecek çarpmalara ve düşmelere karşı dirençlidir. Bu nedenle suyu temiz ve sağlıklı tutmanın pratik yollarından biri olarak bu damacanadan yararlanabilirsiniz. Plastik su damacanasının kullanımı kadar temizlemeği de kolaydır. Satışa sunulmadan önce birçok sağlık ve hijyen testinden geçen bu ürünü, suyunuzu sağlıklı bir şekilde depolamak için tercih edebilirsiniz.

  • Toplam 19 litre su kapasitesi
  • Ürünün minimum yük dayanımı 80 kg
  • 2 metre yüksekliğe kadar olan düşmelere karşı dayanıklı

Vakia 19 Litre Plastik Damacana Özellikleri

Vakia 19 Litre Plastik Damacana Özellikleri

İçme suyunun temiz ve sağlıklı olması herkes için önemlidir. İnsan için hayati olan ve gün içinde en çok tükettiği içecek olan suyu güvenli bir şekilde depolamak için Vakia damacadan yararlanabilirsiniz. Bu ürün fazla miktarda su depolamak için de idealdir. Kaliteli plastik malzemeden üretilen Vakia 19 litre plastik damacana, havayla teması tamamen ortadan kaldırır. Suyu taze ve temiz tutan bu damacana, düşme veya dışarıdan darbe alma gibi durumlara karşı da oldukça dirençlidir. Dolayısıyla kolay kolay delinmez ve parçalanmaz. Her koşulda suyu dış etkenlere karşı hijyenik tutar. İçerisine konan suyun tamamen temiz kalması amacıyla üretilen bu damacana, çeşitli temizlik aşamalarından geçer. Bu aşamalardan ayrı olarak 55 derece sıcaklıkta dezenfekte edilir. Ürün bu yönüyle hijyenik bir kullanım sağlar.

Vakia 19 Litre Plastik Damacana Kaliteli midir?

Vakia 19 Litre Plastik Damacana Kaliteli midir?

Vakia damacana, genel algının aksine suya zarar verecek yapıdaki plastikten üretilmez. Üretim amacı suyu temiz bir şekilde depolamak olan bu ürün, içerisindeki sıvının kalitesine zarar vermez. Suyu muhafaza ettiği süre içinde besin değerlerini korur. Vakia plastik damacana, ailenizin ve sevdiklerinizin temiz su tüketmesine olanak sağlar. Ayrıca ürünün imal edildiği ham madde %100 orijinaldir ve damacananın üretiminde başka hiçbir yabancı maddeye verilmez. Mavi plastik damacana, dışarıdan bakıldığında da suyu net olarak görebilmenizi sağlar. Ürün, suyu oda sıcaklığında muhafaza eder. Vakia damacananın dilediğiniz alanda kullanıma uygun boyutları sayesinde her yerde temiz suya erişebilirsiniz. Bu damacanayı evde, iş yerinde ve işletmelerde gönül rahatlığıyla kullanmak mümkündür.

Vakia 19 Litre Plastik Damacana Uzun Ömürlü Kullanıma Uygun mu?

Vakia tarafından üretilen plastik damacana uzun ömürlü kullanıma uygun bir üründür. Bu malzeme yüksek miktarda suyu hijyenik kalacak şekilde depolamak için özel olarak üretilir. Bu plastik damacana, 4 farklı üretim aşamasından geçtikten sonra detaylı olarak temizlenir. Temizlik aşamasından sonra yüksek sıcaklıkta bekletilir. Böylece tüm zararlı maddeler yok edilerek anti bakteriyel bakımı tamamlanmış olur. Ürün, tüm bu işlemlerin ardından son bir kez daha dezenfekte edilir. Bütün bu işlemler plastik damacananın geri dönüşüme uygun olmasını sağlar. Vakia 19 Litre damacana, kullanıcılara uzun ömürlü kullanıma hazır hâlde sunulur. Ayrıca Vakia damacana, suyunuzu her mevsim uygun sıcaklıkta korur. Kişi sayısının çok olduğu alanlarda temiz suya pratik erişim imkânı sağlarken dayanıklı yapısı sayesinde de farklı koşullarda kullanıma uygundur. Bu sağlıklı ürünü kullanan kişilerin değerlendirmelerini görerek daha fazla fikir sahibi olmak için Vakia 19 litre plastik damacana yorumları inceleme imkânınız bulunur. Bu plastik damacanayı, Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.