valkyrie G050 Mini Cep Boy Dijital Çizim Tabletli Stylus Hesap Makinesi Katlanabilir 5 Inç

337,24 TL

Ürün Bilgileri

valkyrie G050 Mini Cep Boy Dijital Çizim Tabletli Stylus Hesap Makinesi Katlanabilir 5 Inç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestbuystore Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDEM SÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1253346860800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810342910
    Bu ürün Bestbuystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Hesaplama İşlemi Sırasında Sayıların Sonucunu Hatırlamakta Zorlandığınız Ama Bunu Kaydetmek İçin Kağıt ve Kalem Bulamadığınız Hiç Oldu mu? Bu Finansal Hesap Makinesi, Lcd Yazı Tahtası ile Birleştirildiğinde Bu Sorunu Mükemmel Bir Şekilde Çözebilir. Çevreyi Kağıtsız Korumayı Takip Eden Japon Bir Tasarımcı Tarafından Tasarlanmıştır, Hesaplamalar, Çağrılar ve Toplantılar Sırasında Not Alabilir, Çalışmanızı ve Çalışma Verimliliğinizi Artırabilirsiniz.2. Temel Hesap Makinesi, Çocuklara ve Kendinize İlişkin Bilgileri Tutmak ve Finans, Ofis, Para Çekme için Mortgage Hesaplayıcıyı ve Vergi Dönüşümünü Etkili Bir Şekilde Yapmak İçin Mükemmeldir. Muhasebe, Okul ve Ev Kullanımı.3. Her Yere Taşınabilir, Gerektiğinde Çıkarılıp Kullanılabilir, Taşıması Kolaydır4. Günlük Kullanıma, Çevre Dostu Bir Yaşam Tarzı Seçimine Çok Uygun.5. En İyi Hediye: . Okul Öncesi Çocuklar İçin Eğitici Bir Oyuncak Olabilir. Uzun Sürüşler ve Yol Gezileri İçin Seyahat Oyuncağı Olabilir. 3+ Yaşındaki Kız ve Erkek Çocuklar İçin Harika Ebeveyn-Çocuk Hediyesi, Evde Eğitim, Paskalya, Doğum Günleri, Çocuk Bayramı, Şükran Günü, Noel Ve Herhangi Bir Durumda! El Yazısı Alanı İçin Temel Parametreler:Boyut:15.1x17.3cmYazma Tableti: 148mmx75mmYazma Alanı İçin Çalışma Sıcaklığı: 0-40°CYazma Alanı İçin Giriş Basıncı: 200~300gPil Tipi: CR1220/40MAHEl Yazısı Alanı İçin Film Sertliği: 3 saatHesap Makinesi Temel Parametreleri:Pil Tipi:LR1130/1.5V/68mAhHesap Makinesi Ekranı:12 Haneli LCDDönüş Kapalı:Akıllı Otomatik KapanmaAnahtar:Silikon AnahtarRenk:SiyahMalzeme:plastik Paket İçeriği:1 x Hesap Makinesi Tableti1 x Kalem Yalnızca yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.Not: Işık yansıması ve farklı ekranlar, resimdeki öğenin renginin resimdekinden biraz farklı olmasına neden olabilir. gerçek bir şey. İzin verilen ölçüm hatası +/- 1-3 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Cep
Geri Bildirim Ver