Van Allen On-at Saç Serumu Şaç Oluşumunu Destekleyen 50ml

195 TL

Ürün Bilgileri

Van Allen On-at Saç Serumu Şaç Oluşumunu Destekleyen 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Van Allen Satıcı Ünvanı: RIDVAN URAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8930072606
    Bu ürün Van Allen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildiniz koruma altında oldugu gibi
  • Artık Saçlarınız da koruma altında !Profoyosyonel saç ürünlerimiz Van Allen On-at Şampuan ve Sac Serumumuz ile TANIŞMAYA HAZIRMISINIZ? @EYLÜLONAT " Reishi Mantarı özü ve At kuyruğu bitkisinin zengin vitamin ve mineral içeriği ile saçlarım daha parlak, çok daha sağlıklı oldu. İçinde bulunduğum iş hayatının getirisi olarak sürekli işlem gören saçlarıma ilk kullanımdan itibaren saç köklerini yeniden canlandırarak dökülmeyen, hızlı uzayan saçlara kavuşturdu. Siz de bu özel formüle sahip On-at Saç bakım şampuanı ve serumu kullandığınız günden itibaren herkesi etikleyeceksiniz." Eylül Onat VAN ALLEN ON-AT Saç Serumu saçlarınızı besleyerek daha güçlü çıkmalarına yardımcı olur. Dökülme karşıtı olarak tasarlanan özel içeriği sayesinde gözle görülür bir değişim sağlayacaktır. İçeriğinde bulunan özel vitaminler ve bitkisel karışımlar ile daha sağlıklı ve yeni saçlara merhaba deyin. Kolojen, at kuyruğu utu, ısırgan otu, biotin, folik asit, ginseng, D Panthenol ve daha bircok bitkisel etken. Kullanımı: Saç köklerinize dermoroller uyguladıktan sonra. Ürünü çalkalayınız sonra direkt olarak uygulama yaptığınız bölgeye doğru damla ile ürünü sürünüz, saçınızı hafif ıslatacak miktar yeterli olacaktır. Likit formda olan ürünü parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Günde iki kez uygulayınız ve dört saat boyunca saçlarınızı yıkamayınız. Uygulama sonrası ellerinizi bol su ile yıkayınız. Uyarılar: Göz ile temasından kaçınınız. Oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver