Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör

124 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fatih Oyuncak Satıcı Ünvanı: FATİH TABLO SANAYİ TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385001749600014 Vergi Kimlik Numarası: 3850017496
    Bu ürün Fatih Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mgs oyuncak power workers römorklu mini traktör özelliklerçocuğunuzun severek oynayabileceği bir üründür.Sağlığa zararlı maddeler içermez.3 yaş+ çocukların kullanımı için uygundur. ürün kutu ebatı: 57 x 43 x 68 cm

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör Trendyol'da

Vardem Oyuncak Power Workers römorklu mini traktör, çocukların güvenle kullanabilecekleri bir oyuncak araçtır. Bu mini traktörün geniş lastikleri ve sağlam tasarımı sayesinde çocukların her zeminde rahatlıkla sürebileceği ve diğer oyuncaklarını rahatlıkla taşıyabileceği bir oyuncaktır. Mini traktörün sahip olduğu römork sayesinde çocuklar kendi oyun alanlarını oluşturarak farklı malzemeleri taşır.

 
  • Kaliteli
  • Eğlenceli
  • Motor becerilerini geliştirici

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör Özellikleri

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör Özellikleri

Vardem Oyuncak römorklu mini traktör, çocuk gelişimine birçok faydası olan özelliklere sahiptir. İlk olarak, çocuklar motor becerileri geliştirirken aynı zamanda fiziksel aktivite yaparak sağlıklarını korur. Böylece, eğlenceli ve keyifli oyunları esnasında daha fazla hareket etme imkanı bulduklarından vücut sağlığı ve kilo kontrolü açısından da önemli bir yere sahiptir. Çocukların oyunlarında maksimum hareket ve aktivite gerçekleştirmesini destekleyen mini traktör aynı zamanda çocukların hayal gücünü ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olur. Çocuklar, römorka oyuncaklar, kitaplar ve diğer malzemeler yerleştirerek kendi senaryolarını yaratabilir. Arkadaş grupları ile birlikte de oyun kurabilecekleri bu mini traktör, çocukların özgüven gelişimlerini de destekler. Yeni bir beceriyi öğrenmek, çocukların kendilerine olan güvenlerini artırır ve daha bağımsız hissetmelerine yardımcı olur. El ve göz koordinasyonlarını ve motor becerilerini de destekleyen bu oyuncak ile hem traktör kullanımı ve amacını öğrenebilirler hem de farklı deneyimler kazanarak kendi bilgi ve becerilerini geliştirebilirler.

 

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör Kimler Oynayabilir?

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör Kimler Oynayabilir?

Vardem Oyuncak Power Workers römorklu mini traktör özellikleri arasında çocuklar için sağlıklı ve faydalı bir oyuncak olması yer alır. Power Römorklu mini traktörün sağlık açısından herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Üretilen malzemelerin kaliteli olması hem dayanıklılığının yüksek olmasını hem de sağlık açısından bir zararının bulunmamasını sağlar. Römorklu mini traktör, 2-5 yaş arası çocuklar için ideal bir oyuncak olarak tasarlanmıştır. Bu yaş grubu çocuklar, motor becerilerini geliştirmek için hareketli oyuncaklara ihtiyaç duyarlar. Power Römorklu mini traktör, çocukların vücut koordinasyonlarını ve el-göz koordinasyonlarını geliştirirken, aynı zamanda dikkat ve odaklanma becerilerinin de gelişmesine yardımcı olur. Mini traktör, çocukların motor becerilerini geliştirirken, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını da destekler. Çocukların ister kendi başlarına ister arkadaşları ile birlikte eğlenceli ve keyifli oyunlar kurabileceği mini römorklu traktör, her yöne rahatlıkla dönebildiğinden sınırsız kullanım sunar.

 

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör Fiyatı

Vardem Oyuncak Power Workers Römorklu Mini Traktör Fiyatı

Power Römorklu mini traktör 3-6 yaş arası çocuklara uygun bir oyuncaktır. Çocukların motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan ve hayal güçlerini destekleyen römorklu traktör, eğlenceli aktiviteler yapmalarına yardımcı olur. Sağlık açısından da hiçbir zararı bulunmadığı belirtilen bu oyuncak ile uzun süre oynayabilirler. Sert plastik malzemeden üretildiği için uzun ömürlü kullanım sunan oyuncak, 57 x 43 x 68 ölçülerinde olup, çocukların rahatlıkla kullanabileceği bir oyuncaktır. İleri, geri, sağa, ve sola dönüşleri ile sınırsız oyun alanı sunan oyuncak, römorkun kasasında çeşitli oyuncaklar taşınabilir. 3 yaşın altındaki çocuklar için küçük parçalar içerdiğinden ebeveyn kontrolünde oynanması önerilir. Vardem Oyuncak Power Workers römorklu mini traktör yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Vardem Oyuncak Power Workers römorklu mini traktör fiyat bilgisini Trendyol’dan öğrenebilir ve ürünü hemen buradan sipariş edebilirsiniz.