vege Aslan Koli Bandı 45x100m Şeffaf 48li Paket

1.750 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL

Ürün Bilgileri

vege Aslan Koli Bandı 45x100m Şeffaf 48li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ve-Ge Aslan Şeffaf Koli Bantı 45mm x 100mt En: 45mm Uzunluk:100 Metre * Kalınlık: 42 mikron * Şeffaf renktedir. * Hafif bir temasla hemen yapışır. * Dayanıklıdır ve çekme yapmaz. * Yapıştırıldığı yüzeyleri hızlıca kapatır ve yalıtım sağlar. * Basınca ve gerilime dayanıklıdır. * Uzun Raf ömrü vardır. * Ağır paketlerin ambalajlanmasında kullanılır. * Elle veya Koli bantı makinası ile kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Bant Tipi Koli Bandı
Geri Bildirim Ver

vege Aslan 48'li 45x100 M Şeffaf Koli Bandı

Her türden koli ve ambalaj paketlemesine çözüm olabilecek bir ürün, birçok kişi için hayat kurtarıcı nitelikte bir ihtiyaçtır. Vege Aslan 45x100m şeffaf 48’li koli bandı sayesinde bütün ambalajların kapatılması ve korunması mümkün hâle gelir. Dayanıklı ve çekme yapmayan yapısıyla gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bu ürün yapıştırdığı yüzeyleri hızlı bir şekilde kapatarak yalıtım sağlar. Yalıtım sayesinde kapatmak istediğiniz kolileri ve ambalajları yüksek ısıya karşı korur. Kopmalara karşı verimli bir koruma sağlar. 45x100m ölçüleri ile uzun süreli kullanım için uygundur. Uzun yıllar boyunca ihtiyacınızı karşılamak için raftaki yerini koruyabilir. Bu ürün, elle veya koli bantı makinesi ile kullanılabilir.

  • Renk: Şeffaf
  • Ölçü: 45x100m
  • Kalınlık: 42 mikron

Vege Aslan Koli Bandı 45x100m Özellikleri Nedir?

Vege Aslan Koli Bandı 45x100m Özellikleri Nedir?

Vege Aslan 45x100m şeffaf 48’li koli bandı, her türlü ambalaj ve koli kapatma konusunda gerekli ürünler arasındadır. 45 x 100 m ölçüleri, uzun ömürlü bir kullanım sunmasıyla oldukça ekonomik bir seçim olabilir. Uzun ömürlü ölçüsü dışında 42 mikronluk kalınlığı ile oldukça kaliteli ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Bu ürün, markanın da belirttiği gibi ezici, sağlam, seri, dayanıklı ve inatçı olmasıyla ön plana çıkar. Koli kapatma, ambalaj kapatma, ekleme, gruplama ve denetleme gibi kullanım alanları ile oldukça geniş bir yelpazede kendine yer bulabilir. Vege Aslan 45x100m şeffaf 48’li koli bandı sayesinde ağır paketlerin kapatılması ve taşınması konusunda çıkabilecek olası problemler engellenebilir. Yüzeyi sayesinde kolayca açıldığı için kullanıcıya dayanıklı ve ergonomik bir çözüm sunar.

Vege Aslan Koli Bandı 45x100m Tutuşu Sağlam mı?

Vege Aslan Koli Bandı 45x100m Tutuşu Sağlam mı?

Vege Aslan 45x100m şeffaf 48’li koli bandı, sentetik kauçuklu tutkala sahiptir. Bu özelliğinden dolayı ürünün ilk yapışma gücü gayet kuvvetlidir. Oldukça dayanıklı bir malzeme olan bu tutkal ile paketleriniz kolayca kapanır ve zorluk çıkarmaz. Hafif bir temasla bile hemen yapılabilir. Yapıştırdığı yüzeyleri hızlıca kapatmakla kalmaz. Yalıtımlı yapısı sayesinde araç ve gereçlerinizi ısıya ve darbelere dayanıklı hâle gelmesine yardımcı olur. Bu sayede koruma görevini layıkıyla yerine getirdiği gibi dayanıklı bir tutuş garantisi de verir. Ürün, bu açıdan oldukça güvenli bir kullanıma sahiptir. Basınca ve gerilime dayanıklı bir üründür. Bu nedenle en ağır koşullarda bile gücünü yitirmeyebilir. Kuvvetli yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca raflardaki yerini koruyabilir. Dolayısıyla ihtiyaç anında kullanmanız için hazır bekler. Ürün, sağlam tutuşuyla birçok ihtiyacınızı çözümleyebilmek için geliştirilmiştir.

Vege Aslan Koli Bandı 45x100m Kaliteli midir? (kopmaya dayanıklı,ısıya dayanıklı vb.)

Vege Aslan Koli Bandı 45x100m Kaliteli midir? (kopmaya dayanıklı,ısıya dayanıklı vb.)

Vege Aslan 45x100m şeffaf 48’li koli bandı, ağır paketlerin paketlenmesi için kullanılan bir ürünlerden biridir. Bu ihtiyacı karşılayabilmek için özel materyaller ve teknikler ile üretilmiştir. Oldukça güçlü bir yapıştırıcı malzeme kullanılarak geliştirilmiştir. Bu sayede hızlıca yapışır ve kendi yüzeyinden kolayca çıkarılır. Şeffaf renkli olması nedeniyle birçok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Basınca ve gerilime karşı da dayanıklı olmasıyla ağır malzemelerinizi korumak ve taşımak için güvenli bir üründür. Vege Aslan 45×100 m şeffaf 48’li koli bandı kopmaya ve ısıya karşı dayanıklıdır. Bu özellikleri sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Yıpranma ve darbelere karşı tam korunaklı bir malzemeden üretilmiştir. Ürün hakkında daha fazla bilgi için Trendyol aracılığı ile gerçek kullanıcılar tarafından yapılan Vege Aslan 45×100 m şeffaf 48’li koli bandı yorumlarına göz atabilirsiniz.