Genel Markalar G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı

7.900 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL7.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.940 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.950 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dizaynshop Medikal Kozmetik Satıcı Ünvanı: OĞUZ FİLİZKIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3880121992
    Bu ürün Dizaynshop Medikal Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kas ve sinir sistemini uyarmakta, kan dolaşımı ve lenf sisteminin dolaşımını güçlendirmektedir
  • Yağların yumuşamasını sağlar, selülitli dokuyu iyileştirir, kasları rahatlatır ve yumuşak dokuyu toparlar
  • Toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar, kasları gevşeterek vücuttaki kasılmaları azaltır, zor bölgeler denilen kol altı ve bacak doku sarkıklıklarını toparlar
  • Sinirleri yatıştırır, rahatlatır, ayrıca cildin en yüzeyde ölü hücre tabakasının giderilmesini sağlayarak, cildin dokusunu ve rengini canlandırır
  • Farklı başlıklar yardımı ile güzellik ve fiziksel terapileri için ideal uygulamalar sağlamaktadır
  • Ürün Özellikleri · Voltaj 220v · Amper 10A · Devir 1950dd · Frekans 50Hz · Power 100W · Sıfır Kutusunda · 6 Ay Garantili · Türkiye’nin her yerine gönderim sağlanır
  • ·Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
  • Ürün %100 orijinaldir

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektronik
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı

Masaj son dönemlerde özellikle kişisel bakım alanında ilk akla gelen rutinlerden biridir. Bu kapsamda geliştirilmiş olan özel alet ve uygulamalar daha doğru ve etkin hizmet alımı noktasında kullanıcılar için fayda sağlıyor. Vibro G5 masaj cihazı kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçlarına göre şekillenmiş olan özel bir üründür. Profesyonel eğitim alan kişiler tarafından gerçekleştirilen etkili masaj tekniklerinde kullanılan bir alettir.

 
  • Bölgesel zayıflama kullanımına uygun
  • 5 başlıklı yapısı
  • Vücuda ısı ve titreşim yollaması

G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı Özellikleri

G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı Özellikleri

Gelişen teknoloji ve bilimin ışığında önceden el ile yapılan masaj teknikler artık yerini masaj aletlerine bıraktı. Vibro G5 masaj cihazı profesyonel 5 başlıklı özel yapısı ile beraber vücudun bütün noktalarına aynı oranda hareket ve titreşim sunar. Aynı zamanda vücudunuzun hareketlendirilmesini sağlayarak yağ yakımında etkili bir araçtır. İçeriği ve kullanımı ile beraber bakım ve diyet rutinlerinde önemli bir yere sahiptir. Masaj salonlarına gitmeden konforu evlerinize kadar ulaştırmanın fonksiyonel alternatifleri arasında sayılabilir. Ancak işine uzman kişilerden destek alarak kullanılması tavsiye olunmaktadır. Kolay kullanımı ile beraber dilediğiniz zaman kullanabilir, masajın o hafifletici etkisi ile bedeninizi ödüllendirilebilirsiniz. Genel olarak markanın ürettiği modellerin her biri farklı amaca hizmet etmektedir. G5 modeli, fizyoterapi ve kişisel bakım alanında kullanılır. Hem rahatlama seanslarında hem de tedavi amacı ile kullanılan işlevsel bir üründür. Üründe kullanılan farklı başlık alternatifleri uygulamış olduğu hareketlere ve yüzey dokularına göre değişiklik gösterir. Zaman açısından da büyük verim sunan bu cihazlar elektrik ile çalışır.

 

G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı Kullanımı

G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı Kullanımı

Vibro G5 masaj cihazı özellikleri ile kapsamlı bir hizmet seçeneği sunar. Kuaför salonları ve kişisel bakım stüdyolarının sıklıkla tercih ettiği bu ürün kişiye özel uygulanan tekniklere göre ayarlanmaktadır. Özel eğitim almış kişilerin uyguladıkları yöntemler ile beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha net yanıtlar bulabilirsiniz. Tedavi amacı ile kullanıldığında cihazın güç ve şiddet oranları isteğe bağlı bir şekilde kolaylıkla ayarlanabilir. Kademeli güç ayarlama seçeneği konsol üzerinde bulunur. Güç kaynağına bağlanan başlık ve akordeonlu bir boru yardımıyla çalışma gösterir. Güzellik merkezlerinde bölgesel incelme alanında tercih edilen bu ürün bel, karın, kalça ve bacak bölgesindeki yağ yakımın da oldukça etkilidir. Temel olarak bu bölgelerde derinin altına belirli bir oranda sıcaklık ve titreşim uygulayarak yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlar. Kullanım amacı ve şekli her ne kadar değişiklik gösterse de temel olarak belirli bir çalışma prensibine sahiptir.

 

G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı Fiyatı ve Yorumları

G5 Masaj Cihazı Profesyonel 5 Başlıklı Fiyatı ve Yorumları

Masaj cihazları kullanıcılar için çokça fayda ve etkili sonuç verse de işlemi uygulayan profesyonellerin de işlemlerini daha kolay gerçekleştirmesine neden olur. Vibro G5 masaj cihazı yorumları birkaç kullanımda ideal vücut ölçülerine ulaşılabilirliğini ifade eder. Son dönemlerde sıklıkla tercih edilen bu ürün, her bölge için ayrı başlık yapılarına sahiptir. Ayrıca başlıklar ile beraber tercih durumuna göre tek tek satın alım gerçekleştirebilirsiniz. Vibro G5 masaj cihazı fiyatı kullanım amacı, modele göre çeşitlenmektedir. Markaların özel fiyat politikasına göre belirlenmesinin yanı sıra ürün özellikleri ve içeriği de önemli bir faktördür. Ürünün özelliklerine bakıldığında ayrı başlıklar içerisinde satılması ve kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap vermesi nedeniyle sık tercih edilen ürünler arasında yer alır. Dilerseniz siz de ürünü detaylı olarak inceledikten sonra Trendyol’dan ürünün siparişini hızlı ve pratik bir şekilde oluşturabilirsiniz.