Viomi V2 Pro Robot Süpürge (GARANTİLİ)

12.219 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Viomi V2 Pro Robot Süpürge (GARANTİLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İDEAL Satıcı Ünvanı: VEDAT ÜLKÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9060577126
    Bu ürün İDEAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viomi V2 Pro Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge (Delta Teknik Servis Garantili)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Lazer (LIDAR + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 3+
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Viomi V2 Pro Robot Süpürge (Xiaomi Türkiye Resmi Distribütör Garantili)

Ev temizliğinde zaman kazandıran ve pratiklik sağlayan ürünler tercih edilir. Viomi V2 Pro robot süpürge VM7RBT04, ev temizliği yaparken vakit kaybetmenize izin vermeyen birbirinden güzel özelliklere sahiptir. Etrafta gezerek her yeri ve köşeyi temizleyen ürün, pratik şekilde yerleri süpürür. Cihaz sahip olduğu uzun şarj süresiyle müşterilerin beğenisini kazanırken ihtiyacınız olan temizliği kolayca yapmanızı sağlar. 120 dakika ve üzeri şarj kullanım süresi sayesinde etkili temizliğin farkını siz de rahatça görebilirsiniz. Robot yapısı ileri teknoloji kullanılarak üretilen cihaz, hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlar. Viomi V2 Pro robot süpürge aynı zamanda yer silme fonksiyonuna da sahiptir. Bu sayede süpürme işleminin ardından evinizi silerek ihtiyacınız olan hijyeni sağlar. Yerler süpürülüp silindikten sonra evinizdeki farkı görebilirsiniz.

  • Yer silme fonksiyonu
  • Robot teknolojisi
  • Etkili temizlik

Pratik Viomi V2 Pro Robot Süpürge Özellikleri

Pratik Viomi V2 Pro Robot Süpürge Özellikleri

V2 Pro robot süpürge şartlara rahat uyum sağladığından temizlik için harcanan zamandan büyük oranda tasarruf edebilirsiniz. Kullanılacak mekandaki haritalama işlemini cihaz kendisi yapabilir. Lazer sistem ile haritalama tamamlanır ve LIDAM + SLAM lazer sistem kullanılır. Bu lazer haritalandırma sistemleri sayesinde cihaz kullanılacağı ortamın ayrıntılı bir haritasına sahip olur ve köşeleri bile etkili bir şekilde temizleyebilecek hale gelir. 360 derece dönebilen lazer teknolojisinin farkını hissedebilirsiniz. 0 - 250 watt arasında güçle çalışan model ufak tozları ve pislikleri içerisine çekerek temizlik sonrasında kullanılan ortamda belirgin bir fark yaratır. Siz de 250 watt seviyesine kadar gücü olan bu robot süpürgeyi kullanarak zamandan tasarruf edebilir, evinizi temizleyebilirsiniz. 560 ml su haznesine sahip olan bu ürün, aynı zamanda silme işlemi yaptığı için size fazla iş bırakmadan evi temizler.

Kullanışlı Viomi V2 Pro Robot Süpürge Fiyatları

Kullanışlı Viomi V2 Pro Robot Süpürge Fiyatları

Viomi V2 Pro akıllı süpürge 3’ten fazla çalışma moduna sahiptir. 560 ml büyüklüğündeki su haznesi sayesinde kullanıldığı zemini aynı zamanda siler. Silinen yüzeyler parlak ve temiz görünür. Kontrol edilen su haznesi özelliği de kullanım sırasında kolaylık sağlar. Fiber özellikli mopları yerde bulunan tozları içerisinde toplar. Fiber yapısı sayesinde durulamaya ve kurulamaya gerek olmadan kullanılabilir. Otomatik bir şekilde etrafta dolaşan bu cihaz, zaman zaman engellerle karşılaşsa da sahip olduğu özel geliştirilmiş tekerlek sistemi 2 cm’ye kadar olan yükseklikleri ve engelleri aşmasını sağlar. Cihaz aynı zamanda akıllı telefon uygulaması üzerinden rahatlıkla kontrol edilebilir. Viomi V2 Pro robot süpürge fiyatları cihazın sahip olduğu bu gibi özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bu kaliteli ürün sayesinde siz de etkili temizliğin zevkini çıkarabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Viomi V2 Pro Yorumları

Şık Tasarımlı Viomi V2 Pro Yorumları

Viomi V2 Pro robot süpürge yorumları ürünün pratik kullanımına odaklanır. Uygulama üzerinden kontrol edilebilme özelliği sayesinde siz neredeyse hiçbir efor harcamadan yaşadığınız alanı tertemiz hale getirebilirsiniz. 3’ten fazla çalışma modu olan bu ürünün çalışma modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Cihazla ilgili bilgi edinmenizi sağlayan uygulama oldukça kullanışlıdır. Viomi V2 Pro robot süpürge kullananlar modelin 2 saatten fazla dayanan şarj süresinin de oldukça kullanışlı olduğu belirtir. 2 saat içerisinde temizlik sırasında işlem yarıda kalırsa ürün harita sistemi sayesinde tekrar temizliğe kaldığı yerden başlayabilir. 2 cm’e kadar olan yükseklikleri aşarak köşelerdeki tozları bile içine çeker. Kullanışlı ve şık tasarımlı bu ileri teknoloji robot süpürgeye siz de sahip olmak istiyorsanız ürünle ilgili bilgilere ve yorumlara Trendyol üzerinden rahatlıkla göz atabilirsiniz.