vip yayınları Lgs 8. Sınıf Fen Bilimleri Eğitim Seti

250 TL

Ürün Bilgileri

vip yayınları Lgs 8. Sınıf Fen Bilimleri Eğitim Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARÇİÇEĞİ YAYIN DAĞITIM Satıcı Ünvanı: FARUK AKDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5593602051600013 Vergi Kimlik Numarası: 0220243029
    Bu ürün KARÇİÇEĞİ YAYIN DAĞITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vip Yayınları LGS 8. Sınıf Fen Bilimleri Eğitim Seti Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

VIP Yayınları Fen Bilimleri 45 Fasikül Eğitim Seti

Eğitim hayatı boyunca öğrencilerin tamamı, çeşitli sınavlarla karşı karşıya kalır. Bu nedenle sınavlarda başarılı olmak için okulda öğretilen derslerin düzenli olarak tekrar edilmesi ve derslerle ilgili testlerin çözülmesi oldukça önemlidir. Fen bilimleri, ortaokul dönemindeki öğrencilerin zorlandığı derslerden biri olarak bilinir. Kimi zaman sayısal kimi zaman sözel becerilerin gerekli olduğu bir derstir. Karne notları üzerinde etkili olan bu ders ile ilgili soru çözülmesi, sınavlardan başarılı sonuç alınmasının yanı sıra önemli bilimsel bilgilere sahip olunmasını da sağlar. Bu doğrultuda üretilen VIP Yayınları fen bilimleri 45 fasikül eğitim seti, lise sınavına hazırlanan öğrencilerin kurtarıcısı olur. Siz de bu ürün ile fen bilimleri dersinde eksik olduğunuz konuları tamamlayabilirsiniz.

  • Kaliteli dış tasarım
  • Bilgi verici ve faydalı içerik
  • Fasiküllere bölünen konu dağılımı

Kaliteli VIP Yayınları Fen Bilimleri 45 Fasikul Eğitim Seti

Kaliteli VIP Yayınları Fen Bilimleri 45 Fasikul Eğitim Seti

Vip Yayınları fen bilimleri eğitim seti, lise sınavına yönelik çalışmalar yapan 8. sınıf öğrencileri için ideal bir içerik dizaynına sahiptir. Ders konularının fasiküllere dağıtılması, öğrencilerin çalışmak istedikleri konuyu kolaylıkla bulabilmesini ve daha kapsamlı şekilde anlamasını sağlar. Toplamda 45 adet fasikülden oluşan ürün, lise sınavında öğrencilerin sorumlu tutulduğu bütün konuları detaylı biçimde içerir. Her konu için konu anlatımı ile başlayan fasiküller, devamında çeşitli etkinlikleri ve giderek zorlaşan birçok testi de bulundurur. Dış ve iç tasarımı kaliteli sayfa yapılarından oluşan bu eğitim seti, defalarca silinse veya bastırılarak yazılsa dahi yıpranmadan kullanılabilir. VIP Yayınları fen bilimleri 45 fasikül eğitim seti kullananlar, dersle ilgili bütün aradıklarına kolaylıkla ulaşabilirler. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler tarafından da kullanılmaya elverişli olan ürün, fen bilimleri dersine ait tüm konuları içerisinde bulundurur.

Avantajlı VIP Yayınları Fen Bilimleri 45 Fasikul Eğitim Seti

Avantajlı VIP Yayınları Fen Bilimleri 45 Fasikul Eğitim Seti

Öğretmenler ve alanında uzman eğitmenler tarafından sıklıkla tavsiye edilen VIP Yayınları fen bilimleri fasikülleri, 8. sınıf öğrencilerinin arayışlarını tam anlamıyla karşılar. Donanımlı yazarlar tarafından hazırlanan sorular, kolaydan zora ilerleyecek şekilde seviyeli bi sırayla düzenlenir. Yeni nesil tarzda tasarlanan sorularda öğrencilerin hata yaptıkları noktaları anlayıp inceleyebilmeleri için video çözüm olanağı da sağlanır. Toplamda 45 adet fasikülden oluşan üründe dersin konuları ve konularla ilgili olan etkinlik ile sorular, düzenli ve eşit bir şekilde fasiküllere dağıtılır. Soruların görsellerle desteklenmesinin yanı sıra açık ve net biçimde anlatılan konular, öğrenciler için ders çalışmayı eğlenceli hale getirir. Ayrıca bu kitap, öğretmenlerin pek çoğunun ders anlatırken yardım aldığı kaynaklar arasında yer alır. Detaylı anlatım tarzının benimsendiği kitapta konuların anlaşıldığını test etmeye yönelik çeşitli etkinlikler mevcuttur.

VIP Yayınları Fen Bilimleri 45 Fasikul Eğitim Seti Fiyatı

VIP Yayınları Fen Bilimleri 45 Fasikul Eğitim Seti Fiyatı

VIP Yayınları fen bilimleri 45 fasikül eğitim seti fiyatı belirlenirken çeşitli etkenler göz önünde bulundurulur. Ürünün üretiminde kullanılan materyaller, görsel detayları ve fasikül sayısı, bu etkenlerin başında bulunur. Özellikleriyle öne çıkan bu eğitim seti, birçok öğrenci ve öğretmen tarafından sıklıkla tercih edilir. Kaliteli iç ve dış baskısı, fasiküllerin kolay yıpranmasını ve deforme olmasını önler. Anlaşılabilirlik oranının görsel detaylar sayesinde yüksek olması, öğrencilerin ders çalışırken konuları daha rahat tamamlamasını sağlar. Konuların fasiküllere eşit bir şekilde dağıtılması, içeriklerin bilgi verici olmasını etkiler. Lise sınavına hazırlananlar veya 8. sınıf öğrencisi velileri, bu eğitim setini gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Uygun fiyatı sayesinde bu fasiküller, birçok farklı müşteriye hitap eder. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların VIP Yayınları fen bilimleri 45 fasikül eğitim seti yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.