Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti- Ders ve Yardımcı Kitaplar (9 Kitap) + Dijital Ürün

4.499 TL

Ürün Bilgileri

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti- Ders ve Yardımcı Kitaplar (9 Kitap) + Dijital Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sebit Eğitim Satıcı Ünvanı: SEBİT EĞİTİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465029272700015 Vergi Kimlik Numarası: 4650292727
    Bu ürün Sebit Eğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Vitamin Kitapları ve Vitamin’in benzersiz dijital dünyası bir arada! 9 Adet Ders Kitabı + Dijital Platform Vitamin 8. Sınıf Matematik (1. Dönem Kitabı)
  • Vitamin 8. Sınıf Matematik (2. Dönem Kitabı)
  • Vitamin 8. Sınıf Fen Bilimleri (1. Dönem Kitabı)
  • Vitamin 8. Sınıf Fen Bilimleri (2. Dönem Kitabı)
  • Vitamin 8. Sınıf Türkçe (1. Dönem Kitabı)
  • Vitamin 8. Sınıf Türkçe (2. Dönem Kitabı)
  • Vitamin 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük (1. Dönem Kitabı 1. Bölüm)
  • Vitamin 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük (1. Dönem Kitabı 2. Bölüm)
  • Vitamin 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük (2. Dönem Kitabı)
  • Vitamin Kitapları
  • nitelikli ve ilham veren içerikleriyle öğrenciyi “yakalayıp” öğrenme sürecine dâhil eden ve onu bilgiyi keşfetmeye yönlendiren “sürükleyici” ders kitaplarıdır. Başta eğitim uzmanları olmak üzere 20’ye yakın meslek grubundan oluşan danışman kadrosu tarafından en yenilikçi eğitim yakla?ımları analiz edilerek hazırlanan Vitamin Kitapları’yla ezber bozuyoruz! Vitamin Kitapları
  • Öğrenciyi günlük hayat örnekleriyle konulara ısındıran, doğru sorularla keşfetmeye yönlendiren ve farklı disiplinler ile bağ kurarak bilgiyi derinlemesine öğrenmesini sağlayan yenilikçi bir eğitsel yaklaşımla hazırlanmıştır. Karekodlarla öğrenciyi ilgi çekici videolara, canlandırmalara, dijital anlatımlara ve güvenilir dış bağlantılara yönlendirerek görsel, işitsel ve dilsel öğrenme biçimlerine hitap eden zengin ve çok boyutlu bir öğrenme ortamı sunar. Eğitim uzmanları tarafından sürekli güncellenen, yaşam dinamiklerine uygun anlatımlarla merak uyandırarak öğrenciyi bilgiyi keşfetmeye yönlendirir ve böylece kalıcı öğrenme sağlar. Kavramsal öğrenmeyi destekleyen kurgusuyla kritik düşünme, problem çözme, model geliştirme, analiz etme gibi üst düzey beceriler kazandırarak hem okul sınavlarında hem de yeni nesil soru çözme becerisi gerektiren LGS ve YKS gibi merkezî sınavlarda başarıyı artırır. Bu kitap setindeki Vitamin Dijital platformunun lisansı 11 Ağustos 2023'e kadar geçerlidir. SMS ile iletilen aktivasyon adımları tamamlandığında dijital içerikler kullanıma açılmaktadır. Bu setteki basılı yayınlar 3-4 iş günü içerisinde belirttiğiniz adrese kargolanacaktır.
Geri Bildirim Ver

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti- Ders ve Yardımcı Kitaplar (9 KİTAP) Dijital Ürün

Dijital ürünler her geçen gün hayatları daha fazla etkisi altına alır. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan elektronik aygıtlara kolay bir şekilde entegre olan bu dijital ürünler, eğitim alanında da sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda derslere de yardımcı olur. Teknolojiyi ve eğitimi birbiri ile buluşturan Vitamin 8. sınıf tüm dersler konu anlatım seti - ders ve yardımcı kitaplar (9 kitap) dijital ürün, sizi ve öğrencileri her anlamda memnun eder. Ürün, ilham verici ve nitelikli içerikleri öğrencileri öğrenme sürecine kolaylıkla entegre edebilir. Dijital dünyayı da bünyesine katan yayınevi, kalıcı öğrenmeyi hedef olarak belirler. Soru çözme becerisi gereken merkezi lise sınavlarında başarıyı artırır. Siz de bu kaynaklardan yararlanarak hazırlık sürecini kolaylaştırabilirsiniz.

  • Eğitsel yaklaşım yöntemleri
  • Güncel içerik ile güvenilir kaynak
  • Eğitim sürecini dijitalleştirme

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti Özellikleri

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti Özellikleri

Pratik ve kolay kullanım rahatlığı sunan ürünler her zaman ön plana çıkar. Bu dijital ürün sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her yerde çocuğunuz ders tekrarı yapabilir. Eğitsel yaklaşımla hazırlanan bu yardımcı kitaplar öğrenciye derinlemesine bilgi öğrenimini hızla kazandırır. Kitapların içerisinde yer alan karekodlar yardımı ile dijital platforma kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Böylece çocuğunuz ilgi çekici videoları, canlandırmaları ve dijital anlatımları bulabilirsiniz. Aynı zamanda işitsel, dilsel ve görsel öğrenme biçimlerine hitap ederek çok boyutlu bir öğrenme desteği sağlar. Uzman eğitmenler tarafından hazırlanan bu yayınlar sürekli olarak güncellenir. Öğrencilere merak ve bilgiyi keşfetme arzusunu kazandırmaya çalışır. Bu özelliği sayesinde Vitamin 8. sınıf tüm dersler konu anlatım seti - ders ve yardımcı kitaplar (9 kitap) dijital ürün kullananlar tarafından önerilir. Zor dersleri eğlenceli anlara dönüştüren bir üründür.

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti Avantajları

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti Avantajları

Öğrenciler okulda ve evde vakitlerini ders çalışarak geçirirler. Bu kullanışlı ve dijital ürün sayesinde ders süreleri daha eğlenceli ve öğretici olabilir. Teknoloji ve eğitimi bir araya getiren ders içerikleri ve alıştırmaları sürekli olarak güncellenir. Vitamin tüm dersler konu anlatım seti, eğitim dönemini dijital hale getirir. Uzman eğitmenler tarafından hazırlanan bu yayınlar, çok boyutlu düşünme ve öğrenme yöntemlerini sunar. Basılı yayınlarda ders tekrarını yapan öğrenciler, dijital platformdaki etkinlikler ile kolay ve eğlenceli bir şekilde pekiştirebilir. Bu yönüyle çocuğunuz her ortamda konu tekrarlarını yapabilir veya soru çözümlerini gerçekleştirebilir. Öğrencilere nitelikli ve ilham verici içerikler sunarak onları öğrenme sürecine adapte eder. Böylece öğrenciler yeni bilgileri keşfederek öğrenirler. Siz de çocuğunuz ya da öğrencileriniz için bu kaynaklardan yararlanabilirsiniz.

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti Fiyatı ve Yorumları

Vitamin 8. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Seti Fiyatı ve Yorumları

Vitamin 8. sınıf tüm dersler konu anlatım seti - ders ve yardımcı kitaplar (9 kitap) dijital ürün fiyatı, ürünün tüm özellikleri baz alınarak belirlenir. Model, evde, okulda veya kütüphanede ders çalışma ortamını öğrencilere sunabilir. Model, kullanıma hazır halde bulunur. Set halinde sahip olacağınız bu ürünün yanında dijital platformda bulunur. Böylece öğrenciler daha fazla örnek soru ve konu anlatımlarına kolaylıkla ulaşabilir. Kullanışlı bir üründür. Vitamin 8. sınıf tüm dersler konu anlatım seti - ders ve yardımcı kitaplar (9 kitap) dijital ürün yorumları da ürün tercihinde sizlere yardımcı olabilir. Bu kaynak sayesinde çocuğunuz kritik düşünme, eleştirel düşünme ve analiz etme gibi kazanımları da edinir. Yeni nesil soru çözme kabiliyetini de kazandırmaya çalışan bu yayınlar, merkezi lise sınavlarında başarıyı artırır. Siz de bu ürünü Trendyol’da satın alabilirsiniz.