WAGO 221-415 Buat Ve Çok Amaçlı Klemens 10 Adet

520 TL

Ürün Bilgileri

WAGO 221-415 Buat Ve Çok Amaçlı Klemens 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEKAOTOMASYON Satıcı Ünvanı: SEKA SENSÖR KONTROL VE OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0759113990400001 Vergi Kimlik Numarası: 7591139904
    Bu ürün SEKAOTOMASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wago 221-415 buat ve çok amaçlı klemens 5x4mm² kablo köprüleme
  • Her sipariş 10 adet olarak sevk edilecektir.
Geri Bildirim Ver

WAGO 221-415 Buat Ve Çok Amaçlı 10 Adet Klemens

Wago 221-415 10 adet buat ve çok amaçlı klemens, elektrik yükünün yüksek verimle transferini gerçekleştiren terminal şerittir. Kablo bağlantısı oluşturmak için kullanılan ürün ile farklı sistemler arası sağlıklı aktarım gerçekleştirebilirsiniz. Barındırdığı birden çok iletkenle kesintisiz ve güvenli iletim görevi üstlenen yapıyla karışık telleri birbirinden ayırmanız mümkün kılınır. Wago 221-415 10 adet buat ve çok amaçlı klemensi gönül rahatlığıyla tercih ederek devrelere emniyetli tasarım kazandırabilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünün son derece kaliteli materyalleri ve dayanıklı aparatları sayesinde uzun süreli kullanım gerçekleştirebilir, çalışmalarınızda zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

  • 450V/32A güç sağlar.
  • 10 adet klemens içerir.
  • 5x4 mm 2 kablo köprülemeye uygundur.

Wago 221-415 10 Adet Buat ve Çok Amaçlı Klemens Özellikleri

Wago 221-415 10 Adet Buat ve Çok Amaçlı Klemens Özellikleri Nelerdir?

Wago 221-415 10 adet buat çok amaçlı klemens, şeffaf turuncu renkli yapısıyla içerisinde bulunan kablonun dışarıdan gözlemlenmesini sağlar. 8,3 x 18,6 x 29,9 mm ölçüleriyle pek çok sistem için uygun nitelik taşıyan ürünle vidalama işlemi yapmadan kullanım gerçekleştirebilirsiniz. İçerisinde yer alan sistemle kablonun ucunu kolayca sıkıştırabileceğiniz klemens, aletsiz kurulumu destekler. Elektrik bağlantılarını son derece güvenli kılan ürün sayesinde kompleks yapıları rahat bir şekilde birleştirebilir, konforlu uygulamalara imza atabilirsiniz. Wago 221-415 10 adet buat ve çok amaçlı klemensin kesintisiz etkileşim kurabileceğiniz şekilde oturduğundan emin olabilmenize yarayan şeffaf gövdesi mevcuttur. Bunun yanı sıra 10 adet tırnaklı ürünü kolayca açarak transparan yapısından iç bağlantıyı gözlemleyebilir, zorlu alanlarda dâhil kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Wago 221-415 10 Adet Buat ve Çok Amaçlı Klemens Kullanışlı mıdır?

Wago 221-415 10 Adet Buat ve Çok Amaçlı Klemens Kullanışlı mıdır?

Wago 221-415 10 adet buat ve çok amaçlı klemens yorumları ele alındığında satın alan kullanıcıların yüksek memnuniyet oranı ön plana çıkar. Özellikle yanma riskini azaltmayı hedefleyen yapısıyla dikkat çeken ürünün fonksiyonel tasarımı sayesinde tehlikeli durumları minimum seviyeye indirebilirsiniz. Farklı amaçlarla kullanım sağlayabileceğiniz klemenslerin çalışmalarınızı pratikleştiren işlevsel niteliği mevcuttur. Yüksek güç akımı gerçekleştiren kablolarda dâhil yararlanabileceğiniz ürünle işlemlerinize büyük esneklik kazandırabilirsiniz. Bununla birlikte Wago 221-415 10 adet buat ve çok amaçlı klemens, özellikle kısa süreli test çalışmalarında zamandan tasarruf edebileceğiniz tasarıma sahiptir. Yuvaları dilediğiniz zaman açıp kapatarak bağlantıyı hazır hâle getirebileceğiniz bu yapı ile düşük riskli projelerde bulunmanız mümkün kılınır. Pek çok özelliğiyle kaliteli transfer gerçekleştiren üründen hiçbir alet kullanmadan faydalanabilir, elektrik tesisatlarının emniyet düzeyini artırabilirsiniz.

Wago 221-415 10 Adet Buat ve Çok Amaçlı Klemens Nerede Kullanılır?

Wago 221-415 10 adet buat ve çok amaçlı klemens, ilgili ölçüye sahip kabloların bulunduğu her alanda kullanıma uygundur. Özellikle yapı ve inşaat sektörlerinde bir hayli yararlanılan ürünle elektrik transfer işlemlerini kolaylaştırabilirsiniz. Klemensin zamandan ve malzemeden tasarruf etmeniz için tasarlanan pratik yapısıyla oldukça düşük riskli çalışmalar gerçekleştirmeniz mümkündür. Yüksek iletkenliğe sahip ürünü avize ve priz bağlantılarında tercih edebilir, elektrik dağıtımında görevli alanlarda kullanabilirsiniz. Dış kısmında bulunan sert plastikle darbelere karşı mukavemetli klemens; ev, mahalle ve semtlere transfer gerçekleştiren trafolar için de uygundur. Küçük boyutuyla pek çok alanda kullanıma elverişli nitelik taşıyan ürünün fazla sayıda bağlantı için ideal yuvaları mevcuttur. Birçok özelliğiyle kolaylık sağlayan tasarımdan tesisat için gerekli aletlerin bulunmadığı bölgelerde de faydalanabilir, güçlü ve kesintisiz etkileşimler kurabilirsiniz. Wago 221-415 10 adet buat ve çok amaçlı klemens fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.