Warner Bros Lego Marvel Super Heroes Ps3 Oyun

598 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Warner Bros Lego Marvel Super Heroes Ps3 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Warner Bros Lego Marvel Super Heroes PS3 Oyun

Farklı deneyimler yaşamanızı sağlayan ve Warner Bros’un tasarladığı bu sıra dışı oyun, sizleri kendine hayran bırakabilir. Çocukluk döneminden itibaren LEGO oyuncakları birçok evde yer alır. Bu sebeple dijital versiyonu çoğu kişinin beğeni ile tercih ettiği bir oyundur. Göz alıcı renk efektleri ile dolu bu seri keyifli bir deneyimi sizler için sunar. PlayStation üzerinden oynayabileceğiniz ve çocuklarınızla birlikte güzel bir vakit geçirmenizi sağlayabilecek bir seçenektir. Warner Bros LEGO Marvel Super Heroes PS3 değişik stratejiler kurmanızı sağlar. Eğlenirken düşündüren, aynı zamanda vaktinizi keyifli geçirmenizi sağlayan bir oyundur. Çocukların da oynayabileceği bir seçenektir ve bu nedenle rahatlıkla tercih edilebilir. Evde geçireceğiniz dinlenme saatlerinde eğlenceli bir aktivite olarak bu oyunu değerlendirebilirsiniz.

  • Üstün görüntü kalitesi
  • Gerçeğe yakın ses efektleri
  • Özel tasarım ambalaj

Keyifli Bir Oyun Deneyimi Sunan LEGO Marvel PS3

Keyifli Bir Oyun Deneyimi Sunan LEGO Marvel PS3

LEGO Marvel PS3 aksiyon dolu, yeni bir süper kahraman oyun modelidir. Sizlere farklı ve renkli bir dünyanın kapılarını aralayacak olan bu versiyon ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kurtarıcı olmak istiyorsanız ve dünyayı ele geçirmek için hazırsanız, LEGO Marvel sizin için uygun olabilir. Marvel filmlerinde gördüğünüz sinematik efektlerle dolu bu versiyon, sizlere ilgi çekici bir seçenek olarak sunulur. Tuğlaları toplayarak yeni karakterlerin kilidini açabileceğiniz, ilgi çekici mekanlara sahip bir oyundur. Görüntü kalitesi olarak gerçek bir LEGO dünyasında kendinizi bulacağınız bir video tasarımdır. LEGO Marvel Super Heroes PS3 sizin için sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz bir aktivite olabilir. Geniş bir Avengers karakter kadrosuna sahip bu oyun ile sevdiğiniz kahramanlara ulaşabilmek için çabalayabilir ve kendi dünyanızı kurabilirsiniz. Çoklu oyuncu desteği olan bu oyunu iki kişi oynayabilirsiniz.

Warner Bros LEGO Marvel ile Keyif Dolu Bir Deneyim

Warner Bros LEGO Marvel ile Keyif Dolu Bir Deneyim

Evde keyifli vakit geçirmek için tercih edilen birçok farklı aktivite vardır. PlayStation oynamak da sevilen etkinlik çeşitlerindendir. İçerisinde farklı birçok oyunu barındıran konsolda LEGO Marvel’in geliştirdiği bu sıra dışı ve eğlenceli oyunu deneyimleyebilirsiniz. Farklı bir serüven içerisinde keyifli vakit geçirme şansını sizlere sunan bu oyun, çocuklarınızla birlikte oynayabileceğiniz güzel bir versiyondur. Özellikle çocukların sevdiği süper kahramanların içinde bulunduğu bu oyun, birçok kişi için uygun bir seçenek olabilir. Warner Bros LEGO Marvel Super Heroes PS3 oyun 116 yorum bölümünü inceleyerek içerik hakkında geniş bir bilgi edinebilir ve farklı müşterilerin görüşlerine bakabilirsiniz. Böylece diğer kişilerin oyun hakkındaki tecrübelerini de görerek seçim yapabilirsiniz. SpiderMan, Hulk, Captain America gibi sevilen karakterlerle birlikte güzel bir serüvenin görevlerini tamamlayabileceğiniz bu oyunu satın alabilirsiniz.

Warner Bros LEGO Marvel Super Heroes PS3 Oyun Fiyatları

Warner Bros LEGO Marvel Super Heroes PS3 Oyun Fiyatları

Dijital oyun modülleri ile farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız, LEGO’nun tasarladığı bu seçeneği inceleyebilirsiniz. Fiyat açısından geniş bir bütçe aralığına hitap eden bu oyunu rahatlıkla temin edebilirsiniz. Warner Bros LEGO Marvel Super Heroes PS3 oyun 116 fiyatlarını gözden geçirerek bu deneyimi siz de evlerinizde, çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla birlikte yaşayabilirsiniz. Orijinal renk ve grafikleriyle dikkat çeken bu oyunu üstün dijital performansı ile siz de deneyebilirsiniz. Görüntü ve ses efektleri açısından güzel bir oyun keyfini sizlere sunar. Evde vakit geçirebilmek için iyi bir alternatif olabilir. Çocuklarınızın arkadaşları ile birlikte deneyimleyebileceği iki kişilik oyun modülü, dikkat çekici detaylara sahiptir. Trendyol üzerinden ürünü inceleyerek farklı kişilerin alışveriş yorumlarına bakabilir ve seçiminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Evde geçirdiğiniz zamana keyif ve heyecan katabilirsiniz.