Weima Wm500 Çapa Makinası Benzinli 6.5hp

Ürün Bilgileri

Weima Wm500 Çapa Makinası Benzinli 6.5hp

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TEKER TAKIMI FİYATA DAHİLDİR Model WM500 Motor Tipi WM168FB Motor Gücü 6.5 Hp Şanzıman 2 ileri 1 geri Güç Aktarımı Kayışlı Çalıştırma İpli Yakıt Benzinli Çapalama Genişliği 90 cm Ağırlık 60 Kg Küçük ve dar araziler için güçlü ve dayanıklı
  • bahçe ve hobi alanları için hafif ve kullanımı kolay Weima 500 model çapalama makineleri. WM500 modelleri periyodik bakım ve ekim için toprak hazırlığı (çimenlik), çiçek, küçük ağaç ve sebze ekim-dikimi için arık açma, toprak havalandırma ve kenar temizleme gibi farklı aktivitelere gerek duyulan küçük bahçe ve sebze bahçeleri ile uğraşan özel kullanıcılar için idealdir. Yumuflak topraklı arazileri ekime hazırlamak üzere işlemesi gereken özel kullanıcılar için ideal olan bu modeller, mükemmel bir kullanışlılık, düşük ağırlık ve kullanım kolaylığına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver