WOW Skin Science Saf Hint Yağı-%100 Doğal-saç, Dudak, Yüz, El, Tırnak, Kaş Ve Kirpikler Için 200ml

339,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WOW Skin Science Saf Hint Yağı-%100 Doğal-saç, Dudak, Yüz, El, Tırnak, Kaş Ve Kirpikler Için 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WOW Skin Science-Türkiye Satıcı Ünvanı: FESTİVAL TEMİZLİK KOZMETİK VE GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385068669300015 Vergi Kimlik Numarası: 3850686693
    Bu ürün WOW Skin Science-Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HİNT YAĞI %100 Doğal İçerik – Soğuk Sıkım– Heksan İçermez WOW Skin Science Hint Yağı, besinaçısından zengin, çok amaçlı bir yağdır. Bu yağ ısı veya Heksan gibi kimyasalçözücüler kullanılmadan kaliteli Hint tohumlarından soğuk preslenmiştir. Bu, enkaliteli yağı elde etmeniz içindir. Hint Yağı, cilt ve saç sağlığınıdesteklemek için geleneksel güzellik ve sağlık rejiminde yıllardır güvenilençok yönlü bir yağdır. Besleyici bakım sunmaya yardımcı olan Risinoleik Asit, E Vitamini,Mineraller ve Esansiyel Yağ Asitleri, Omega 6 ve 9 açısından zengindir. Hint Yağının Faydaları:Saçdokusunu geliştirir. İnce kaş ve kirpiklere hacim kazandırır. Zayıf, kırılgantırnakları besler. Kuru, pürüzlü, sert cildi yumuşatır. İnce çizgiler, yamalıcilt gibi yaşlanma belirtilerini geciktirir ve tonlar. NASIL KULLANILIR: 1)Saç İçin: Saç derinize ılık HintYağı ile masaj yapın ve saç uzunluğu boyunca uygulayın. Bir saat veya bir gecebekletin. Saçları doğal içerikli, sülfatsız bir şampuan ( WOW Skin Scienceserisini kontrol edin) ile yıkayın. Zayıf, donuk, ince saçların onarılmasına veeski haline gelmesine yardımcı olmak için bunu haftada iki kez tekrar edin. 2)Cilt İçin: Kuru, pürüzlü cildinemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak için temizlenmiş yüze ve vücuda azmiktarda masaj yapın. 3)Kirpikler ve Kaşlar İçin: Yağımaskara fırçası ile kirpiklerinize uygulayın. Kaşlar için de birkaç damlaalarak parmaklarınızla masaj uygulayın. Gece boyunca bırakın. Hint Yağı, kaş vekirpikleri kalınlaştırmaya yardımcı olur. 4)Tırnaklar İçin: Tırnak yatağına birdamla uygulayın ve masaj yaparak güçlenmesine destek olun. Haftada bir keztırnaklarınızı küçük bir kasede Hint Yağına batırın. Yumuşak, parlak, güzel vetırnak için ellerinize masaj yapın. 5)Dudaklar İçin: Çatlamışdudaklara 1-2 damla Hint Yağı sürün ve masaj yapın. Pamuk yardımı ile ölüderiyi nazikçe soyun. Hint Yağı aynı zamanda ağız çevresindeki ince çizgilerigiderir. İPUCU:Bu yağ tek başınaveya zeytinyağı, jojoba yağı, tatlı badem yağı, üzüm çekirdeği yağı gibi diğersoğuk sıkım yağlarla karıştırılarak cilde ve saça ekstra beslenme sağlar.Taşıyıcı yağ olarak kullanılabilir ve onarıma yardımcı olmak için seçtiğinizesansiyel yağ ile karıştırılabilir. Cildinizi, saçınızı ve vücudunuzuyenileyin. Alerjiye yatkın olanlar kullanmadan önce hekime danışmalıdır. İÇİNDEKİLER: Hint Yağı. Tüm cilt ve saçtipleri için uygundur. %100 Vegan veglütensizdir. Paraben, sülfat, renkveya silikon içermez. Hayvanlar üzerindetest edilmemiştir. Dermatolojik olaraktest edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver