Yabancı Yayınları Gurur Ve Önyargı

216,54 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,40 TL

Ürün Bilgileri

Yabancı Yayınları Gurur Ve Önyargı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyir Kitap Satıcı Ünvanı: FİNEX YAZILIM DONANIM ELEKTRONİK EĞİTİM DANIŞMANLIK KIRTASİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141917500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881419175
    Bu ürün Seyir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hikâyemiz ünlü, “Hatırı sayılır bir servete sahip olan bekâr bir erkeğin eş arayışı içinde olması gerektiği, herkesçe kabul görmüş bir gerçektir,” sözüyle başlıyordu. Elizabeth Bennet, kızlarını seven ama işlere karışmayı sevmeyen bir babanın ve kızlarını bir an önce zengin ve yakışıklı bir adamla evlendirmek isteyen bir annenin beş kız çocuğundan ortanca olanıydı. Genç, yakışıklı ve zengin Bay Bingley’nin muhitlerine taşındığını öğrenince Bayan Bennet kızları için böyle bir fırsatı kaçırmak istemediğinden Bay Bingley’nin düzenlediği baloya gider. Bay Bingley’nin gözü bir tek, Bennet kardeşler arasından Jane’i görürken Elizabeth de kibirli ve soğuk davranan, Bay Bingley’nin arkadaşı Bay Darcy’den mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyordu. Bay Darcy de, Elizabeth’inki gibi daha alt sınıftan bir aileye sahip ve sade görünümlü olan bir kadına ilgi göstermeye tenezzül etmiyordu. Fakat ikisinin de farkında olmadığı şey, önyargılarını kenara bıraktıklarında karşılarındakinin aslında beklediklerinden bambaşka kişiler olduğuydu. Austen, 1813’te kaleme aldığı bu romanla, bir yandan İngiliz toprak sahibi soyluları eleştirirken öte yandan kadın ana karakterlerine, o dönemde kadınlara biçilen zengin koca bularak statü yükseltme rolünün dışına çıkmalarını ve kendi tercihlerini yapmalarını sağlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jane Austen
Geri Bildirim Ver