Yabancı Yayınları Yasak Büyü Ciltli

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
338,26 TL

Ürün Bilgileri

Yabancı Yayınları Yasak Büyü Ciltli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapevimden Satıcı Ünvanı: ERAY AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210133546
    Bu ürün kitapevimden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caz Çağı ile yeraltı büyücülük dünyasının inanılmaz bir birleşimi..Büyü güçlü ve tehlikeliydi, bağımlılık yapıyordu. 18. Kanun Değişikliği ile nihayet yasadışı olmuştu.1926’da, Büyücülük Karşıtları büyü yapmayı tamamen yasaklamayı başarmıştı ve şehrin yeraltı büyü dünyası en şaşalı zamanını yaşıyordu. Büyücüler gangsterlere suçlarında yardımcı olacak illüzyonlar yapıyor, kaçakçılar denizaşırı ülkelerden büyülü kaçak mal getiriyordu. Müşterilerin kendilerini büyüye boğabilecekleri gösteri mekânlarında akılları uçuran, sarhoş eden Parıltı adlı iksirden içilebiliyordu.Joan Kendrick, ailesinin evi ellerinden alınınca şehrin en ünlü suçluları olan Shaw Çetesi’ne üye olmayı yeni kabul etmiş bir büyücüydü. Federal Yasak Birimi’ne yeni katılan Alex Danfrey’nin ise karmaşık bir geçmişi ve özel yetenekleri vardı. Shaw Çetesi’ne üye olup onları yakalamakla görevlendirilmişti.Joan ve Alex yasak büyünün şiddet dolu, tehlikeli dünyasına girdiklerinde yolları kesişecek ve aldıkları emirlere rağmen birbirlerinden etkilenmeden edemeyeceklerdi. Ancak işler değişmeye başladığında bu ikili kime sadık kalacaklarına karar vermek zorunda kalacak ve karşı karşıya geleceklerdi. Yasak Büyü ustaca yazılmış bir roman ama dillerden düşmemesini sağlayacak olan şey çarpıcı sonu. Okuduklarınıza inanamayacaksınız." Tor.com İddialı, gerilim dolu bir suç ve büyü hikâyesi. İnanılmaz zekice ve yaratıcı bir şekilde kurgulanmış bir roman." Booklist Kelly’nin yeni romanı Yasak Büyü, 1920’lerin ihtişamlı zamanlarında geçen Gece Sirki ve Muhteşem Gatsby’yi anımsatan bir hikâye." RT Book Reviews Bu fantastik roman âdeta okura bir elektrik akımı veriyor. Caz dinlemek kadar keyifli." Publishers WeeklyÜrün Adı: Yasak Büyü CiltliÜrün Kodu: 9786052177471Yazar: Lee KellyBasım Yılı: 2018Kapak Türü: Kitap KağıdıSayfa Sayısı: 424Kağıt Cinsi: 1.HamurÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar Lee Kelly
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 401-450
Geri Bildirim Ver