Yağmur Çapa Makinası Tekeri 400/8 27mm Aks Takım Siyah

3.250 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.600 TL

Ürün Bilgileri

Yağmur Çapa Makinası Tekeri 400/8 27mm Aks Takım Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UYGAR TARIMCILIK HIRDAVAT EL ALETLERİ Satıcı Ünvanı: UYGAR CIPLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2090718734
    Bu ürün UYGAR TARIMCILIK HIRDAVAT EL ALETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAĞMUR ÇAPA MAKİNASI TEKERİ 400/8 27mm AKS TAKIM 2 ADET JANTLI TEKER 2 ADET 27 MM AKS

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver

Yağmur Tekeri Aks Takımı Trendyol'da!

Yağmur 400/8 27 mm aks takım siyah çapa makinası tekeri, yerli ve millî bir üründür. Tarla, sera ve peyzaj gibi pek çok farklı alanda kullanılan çapa makinesinin çalışması için gereken önemli parçalar arasında yer alır. Söz konusu ürün, takım halinde satışa sunulur. Tek lastiğe ihtiyacınız varsa diğerini yedek olarak kullanabilirsiniz. Böylece değişim gereken bir durumda işlerinize ara vermenize gerek kalmaz. Yağmur 400/8 27 mm siyah aks takım çapa makinası tekeri, kullanıcıların montajını kendi yapabileceği bir üründür. Bu lastik, benzinli çapa makinesiyle kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Yağmur 400/8 27 mm siyah aks takım çapa makinası tekeri; bahçe ve çim alanlarda çalışma yapılmasını sağlar.

  • Ürün Ölçüleri: 400/8 27 mm
  • Ürün Adet: 2
  • Tip: Benzinli

Yağmur 400/8 27mm Aks Takım Siyah Çapa Makinası Tekerinin Özellikleri

Yağmur 400/8 27mm Aks Takım Siyah Çapa Makinası Tekerinin Özellikleri

Yağmur 400/8 27 mm çapa makinası tekeri, 6-7 beygir benzinli römorklarda kullanılır. Teker üzerinde yazan 8 sayısı, jant numarasını verir. Bu özelliklere göre aracınızla uyumlu olup olmadığına karar verebilirsiniz. Yedek lastik sayesinde dış kısımda yırtılma, bozulma ve aşınma olduğunda kısa zamanda değişim yaparak çalışmaya devam edebilirsiniz. Teker üzerindeki çıkıntılı bölümler V harfi gibi görünür. İşlem yaparken lastiğin bu bölümünü ileri doğru bakacak şekilde tutmanız önemlidir. Ürün, ters takılırsa makinenin sendeleme yapmasına sebep olabilirsiniz. Bu durum tekerlerin çalışma performansını olumsuz etkiler. Söz konusu lastik, 27 mm kalınlığında kullanışlı bir üründür. Teker montajı sırasında sibop, jant üzerinde bulunan delikten dışarı çıkarılır. Böylece kullanıma geçmeden önce ürün kolaylıkla şişirilir.

Yağmur 400/8 27mm Aks Takım Siyah Çapa Makinası Tekeri Kaliteli midir?

Yağmur çapa makinası tekeri, kaliteli malzemeden üretilir. İki adet gönderilen ürün, uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Teker yapısı ve özellikleriyle makinenizle tam uyumludur. Söz konusu ürünü, çapa makinenizi güvenle kullanmak ve işlerinizi tamamlamak amacıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca yerli üretim olması sebebiyle avantajlı fiyatlara sahiptir. Yağmur 400/8 27 mm aks takım siyah çapa makinası tekeri, jantlarıyla birlikte satışa sunulur. Böylece jant uyumluluğu aranmaz. Teker, üretildiği malzeme ve jant yapısıyla kalitelidir. 8 numara jant için uygun olan ürünleri kendiniz monte edebilirsiniz. Söz konusu teker, 27 mm ölçüsüne sahiptir. Siyah renkli tekerler, çiftçiler ve tarımla uğraşanlar için uygundur. Yağmur 400/8 27 mm aks takım siyah çapa makinası tekeri kaliteli bir alternatiftir.

Yağmur 27 mm Aks Takım Siyah Çapa Makinası Teker Performansı Nasıldır?

Yağmur 400/8 27 mm aks takım siyah çapa makinası tekeri takıldıktan sonra yüksek performansla çalışır. Bu sayede iş sırasında rahat edersiniz ve konforla makineyi kullanabilirsiniz. Çapa makinesinin uygun koşullarda çalıştırılması için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Makineye birebir uyan tekerler; tarla, bağ, bahçe ve sera gibi alanlarda iş yapmanızı kolaylaştırır. Ürün, çapa işlerinizi kısa sürede tamamlamanıza destek olur. Tekerin montajı sırasında dikkat etmeniz gereken konular vardır. Motorun milinden aldığı hareketi tekere ileten parçayı, uygun şekilde taktığınızda makine sorunsuz şekilde çalışmaya başlar. Jant üzerindeki deliklere bağlanan bu parça, tekerlerin doğru çalışması için önemlidir. Dolayısıyla performansa etki eder. Yağmur 400/8 27 mm aks takım siyah çapa makinası tekeri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de beğendiğiniz bu ürünü avantajlı fiyatlarla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.