Yonex Ezone 100 300 Gr 2022 Gök Mavi Performans Yetişkin Tenis Raketi L2 27"/grip L2

5.031 TL
Beden:
Grip L2

Ürün Bilgileri

Yonex Ezone 100 300 Gr 2022 Gök Mavi Performans Yetişkin Tenis Raketi L2 27"/grip L2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Courtmax-Tenis Atölyesi Satıcı Ünvanı: ASLI ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8890096053
    Bu ürün Courtmax-Tenis Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 100 300 gr 2022 - Gök mavi performans yetişkin tenis raketi l2 (27"/grip l2) Ezone 100, birkaç nesil kuşağıyla, en çok yönlü ve kullanıcı dostu oyuncu raketlerinden biri olarak yörüngesine devam ediyor. Ezone 98'den biraz daha bağışlayıcı ve güçlü bir tepki sunan bu raket, yalnızca hızlı vuruşları kolay hedefleme ile ödüllendirmekle kalmaz, aynı zamanda size yonex'in imzasını taşıyan hissi verir. 2022 için yonex, raketteki grafit yerleşimine 2g namd speed ekleyerek daha iyi top geri bildirimi ile daha güçlü bir yanıt sağlar. Yonex ayrıca kiriş yapısını iyileştirdi ve şafta daha kalın, daha dışbükey bir kesit (stabilite için) ve daha ince bir çerçeve yüzü (daha yumuşak bir tepki için) ekledi. Diğer teknolojiler arasında yonex'in zaman içinde test edilmiş ısometrıc kafa şekli, yonex raketlerini geleneksel olarak şekillendirilmiş muadillerinden daha cömert ve bağışlayıcı hissettiren benzersiz bir tasarım özelliği bulunmaktadır. Sonuç olarak, bu güncelleme yalnızca iyi bir şeyin devam etmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda geçmiş yinelemelerin harika hissini de yeniden yakalar. Hızlı ve çok yönlü bir oyuncu raketi arayan orta ve ileri seviye oyuncular bunu demo listelerine eklemelidir. Kafa boyutu: 100 inç / 645,16 cm Uzunluk: 27in / 68.58cm Kordajsız ağırlık: 300 g Kordajlı ağırlık: 11.2oz / 318g Denge: 13in / 33.02cm / 4 puan hl Savrulma ağırlığı: 317 g Sertlik: 67 ra Raket kesiti: 23,8 mm / 26,5 mm / 22,5 mm Kompozisyon: 2g-Namd speed/hm grafit Güç seviyesi: Düşük-Orta Strok stili: Orta-Tam Salıncak hızı: Orta-Hızlı Raket renkleri:Mavi Kavrama tipi: Yonex sentetik Kordaj deseni: 16x 19 Grip ölçüsü: 2 Kordajsız satılmaktadır. Raket kılıflı satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver