1
Buharlı Temizleyici kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Yui Nv602 Buhar Basınçlı Mop ( Türkiye Garantili)

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Yui Nv602 Buhar Basınçlı Mop ( Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yui Türkiye Satıcı Ünvanı: BİLSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175087559300001 Vergi Kimlik Numarası: 1750875593
    Bu ürün Yui Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yui NV602 1200W 5 in 1 Buharlı Mop ve Temizlik Makinesi (Yui Türkiye Garantili) Özellikleri Buhar Basıncı (bar) 3 Isınma Süresi (sn) 20 Kullanım Alanı Sert Zemin Renk Beyaz Su Tankı Kapasitesi (ml) 250

Ürün Özellikleri

  • Özellik Buharlı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

YUI NV602 Antibakteriyel Buhar Basınçlı Dezenfektan Mop

Temizlik günlük hayatı sağlıklı bir şekilde devam ettirmek için vazgeçilmezdir. Teknolojinin ilerlemesi ile temizliği kolaylaştıran birçok araç geliştirilir. YUI NV602 antibakteriyel buhar basınçlı dezenfektan mop temizliği kolaylaştırırken verimi artıran bir üründür. Sıcaklık ve buhar temizliğin vazgeçilmez unsurlarıdır. Birçok makine bu mantıkla işler ve etkili sonuçlar sunar. Sıcaklık ile zorlu kirler bile kolaylıkla giderilir. Zorlanmadan ve ekstra güç sarfetmeden kolay bir temizlik imkanı sağlar. 3 farklı başlık yapısı ile mermer, parke ve fayans gibi farklı yüzeylerde derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. Geniş kavrama alanı ve tutuşunuza göre konumlandırılmış buhar tuşu ile tek elle kolaylıkla kullanabilirsiniz. Temizlikte bir adım öne geçmek isteyenler için etkili bir tasarıma sahip bu ürün birçok özelliğe sahiptir.

  • 270° kavrama alanı
  • 20 saniyede hızlı ısınma
  • 3 farklı başlık

YUI NV602 Antibakteriyel Buhar Basınçlı Özellikleri

YUI NV602 Antibakteriyel Buhar Basınçlı Özellikleri

YUI NV602, sıradan temizlikle yetinmeyerek derinlemesine hijyen sağlamak isteyenler için üretilir. Buhar basınçlı dezenfektan mopun kesik uca sahip silecek başlığı, cam ve fayans gibi yüzeyleri damla izi bırakmadan temizler. Diğer fırça başlıklar ile fayans araları gibi temizlenmesi zor yerler için etkili temizlik sunar. Banyo ve tuvalet gibi ortak kullanım alanlarında hijyen son derece önemlidir. Bu alanlarda yüksek sıcaklıktaki buharıyla ultra hijyen sağlayarak güvenli bir alan oluşturur. Bir moptan çok fazla kullanım alanı sunan YUI mop sahip olduğu buhar teknolojisi ve fırça ucu ile ocağınızdaki kurumuş lekelerden ve çıkması zor kirlerden kurtulmanızı sağlar. Sert yüzeyler için özel tasarlanmış tel fırçası ile fayans araları gibi ulaşılması zor yerleri zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Etkili buharı ile musluk kenarlarını ve lavabolarınızı bambaşka bir parlaklığa ulaştırabilirsiniz.

Antibakteriyel Buhar Basınçlı Dezenfektan Mop Yorumları

Antibakteriyel Buhar Basınçlı Dezenfektan Mop Yorumları

Evlerin metrekareleri büyüyüp eşyalar çoğaldıkça temizlik ihtiyacı da artar. Farklı yüzeylere sahip alanlarda etkili temizlik koşulları oluşturmak zorlaşır. Gücünü buhardan alan dezenfektan mop, değişik başlıkları ve aparatları ile farklı yüzeylerde son derece hijyenik sonuçlar verir. YUI NV602 antibakteriyel buhar basınçlı dezenfektan mop kullananlar uzatma borusu sayesinde yüksek camlara rahatça ulaşarak iz ve damlacık kalıntısı olmayan bir temizlikten memnun kalırlar. 250 ml hacmine sahip geniş haznesi ile 25 dakikaya kadar kullanım sunar. YUI NV602 antibakteriyel buhar basınçlı dezenfektan mop yorumları müşterilerin memnuniyet ifadelerini içerir. Portatif parçalardan oluşan tasarımı ile farklı alanları kolaylıkla temizlediklerinden bahsederler. Ayrıca tutma aparatına konumlandırılmış buhar düğmesi ile tek elle zorlanmadan temizlik yaptıklarını belirtirler. Müşteriler, kullanım kolaylığına yaptıkları vurgunun yanı sıra temizlik performansından son derece memnun kaldıklarından bahsederler.

NV602 Antibakteriyel Buhar Basınçlı Dezenfektan Mop Fiyatı

NV602 Antibakteriyel Buhar Basınçlı Dezenfektan Mop Fiyatı

Satın alınan eşyaların uzun vadeli avantajlar sunması ekonomik açıdan önemlidir. NV602 sahip olduğu su haznesi ile buhar gücünü temizlik gücüne çevirir. Kovalarla su harcamanıza gerek kalmadan 250 ml su ile derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. YUI NV602 antibakteriyel buhar basınçlı dezenfektan mop fiyatı ile sunduğu avantajının yanı sıra temizlik malzemesi kullanmanıza gerek kalmayan teknolojisi ile bütçenizi korur. Ayrıca kimyasal temizlik malzemesi kullanmadan yapılan bu temizlik, ekolojik açıdan da büyük fayda sunar. Yaşadığı alanı temizlerken, dünyaya kimyasal atık bırakmak istemeyen bilinçli müşteriler için geliştirilir. Vücuda zararlı kimyasallar kullanmadan temizlik imkanı sunan mop, sizin ve sevdiklerinizin sağlığını korumaya yardımcı olur. Siz de Trendyol’dan uygun fiyat ve avantajlara sahip YUI NV602 antibakteriyel buhar basınçlı dezenfektan mop satın alarak su tasarrufu sağlarken etkili bir temizlik yapabilirsiniz.