ZEYNABEAUTY AMOUR AMOUR KALIN DUDAK KALEMİ MAT 12 Lİ KALEMTRAŞLI WATERPROOF LİPLİNER

Ürün Bilgileri

ZEYNABEAUTY AMOUR AMOUR KALIN DUDAK KALEMİ MAT 12 Lİ KALEMTRAŞLI WATERPROOF LİPLİNER

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ZEYNABEAUTY AMOUR AMOUR KALIN DUDAK KALEMİ MAT 12 Lİ KALEMTRAŞLI WATERPROOF LİPLİNER hedeflediğin kalıcı dudak makyajına giden yolda en büyük yardımcın olmak için geliştirildi! AMOUR AMOUR'un ikon haline gelen bu suya dayanıklı dudak kalemi, ruj kullanımını daha konforlu ve yüksek performanslı bir hale getiriyor. Amour Amour Waterproof Lipliner, tüm özellikleriyle makyaj çantanın favorisi olmaya aday! AMOUR AMOUR Waterproof Lipliner Nedir?
  • Amour Amour Waterproof Lipliner, suya dayanıklı formüle sahip yoğun pigmentli bir dudak kalemi çeşididir. İnce ve yumuşak bir uç tasarımına sahiptir. Tek uygulamada yüksek örtücülük sunar. Mat bitişlidir. Uzun bir kullanım ömrüne sahiptir.
  • AMOUR AMOUR Waterproof Lipliner Ne İşe Yarar?
  • Amour Amour waterproof dudak kalemi, dudak hattını belirlemeye ve ruju taşırmadan uygulamaya yardımcı olur. Suya dayanıklı formülü sayesinde ter, nem ve suya dayanıklıdır. Gün içinde tazelemeye gerek kalmadan rahat bir kullanım sağlar. İnce ve yumuşak ucuyla dudaklar üzerinde kolayca kayan bir formüle sahiptir, konforlu bir uygulama sunar. Dudak hattını daha dışarıdan çizmeye imkan tanıyarak dudakların daha dolgun ve büyük görünmesine yardımcı olur. Ruj öncesinde uygulanabileceği gibi tek başına tüm dudağa renk vermek için de kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver