ZİSHU Nioli Yağı - %100 Saf Analizli 10 ml

255 TL

Ürün Bilgileri

ZİSHU Nioli Yağı - %100 Saf Analizli 10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİSHUBEAUTY Satıcı Ünvanı: ZİSHU BEAUTY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999140468200001 Vergi Kimlik Numarası: 9991404682
    Bu ürün ZİSHUBEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #### Kaynağı - **Botanik Adı**: Melaleuca quinquenervia - **Kökeni**: Genellikle Avustralya ve Yeni Kaledonya'da yetişen niaouli ağacının yapraklarından buhar distilasyonu yöntemiyle elde edilir. #### Özellikleri - **Koku**: Taze, keskin ve kamfor benzeri bir kokuya sahiptir. - **Renk**: Genellikle açık sarı renktedir. - **Yapı**: İnce, hafif bir yağdır. #### Faydaları 1. **Antiseptik**: Mikroplara karşı güçlü bir etkiye sahiptir, yaraların temizlenmesine yardımcı olur. 2. **Anti-inflamatuar**: Cilt tahrişlerini ve iltihapları azaltır. 3. . 4. . 5. **Cilt Sağlığı**: Akne, kesik ve yanık gibi cilt sorunlarının tedavisinde kullanılır. 6. **Aromaterapi**: Zihinsel berraklığı artırır, yorgunluğu azaltır ve enerji verir. #### Kullanım - **Aromaterapi**: Difüzörde kullanılabilir. - **Topikal**: Taşıyıcı bir yağ ile seyreltilerek cilde uygulanabilir. - **İnhalasyon**: Buhar inhalasyonunda kullanılabilir. Niaouli yağı, antiseptik, anti-inflamatuar ve antiviral özellikleriyle bilinen çok yönlü bir esansiyel yağdır ve hem fiziksel hem de zihinsel sağlık için faydalıdır. ZİSHU NİOLİ YAĞI %100 DOĞAL SERTİFİKALIDIR SEYRELTİLMEMİŞTİR DAMLALIKLI AMBER KORUMALI ŞİŞE DE GELMEKTEDİR. DİSTİLAYSON YÖNTEMİ İLE ÜRETİLMİŞTİR KULLANIM ALANLARI TAVSİYESİ : GENİTAL BÖLGEDE OLUŞAN ENFEKSİYON ,MANTAR ,KAŞINTI ,KOKU PROBLEMLERİNiN GİDERİLMESİNE YARDIMCI OLUR. ÇAMAŞIRINIZA 1-2 DAMLA KADAR KULLANABİLİRSİNİZ. HASSAS BİR CİLDE SAHİPSENİZ SEYRELTEREK KULLANABİLİRSİNİZ. TIRNAK MANTARI VE BATIGINDA TEDAVİ ETMEYE YARDIMCI OLUR. LÜTFEN DOKTORUNUZA DANIŞINIZ.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver