Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri 75 X 250 Cm (1x2.5 Pile)

385 TL
Boyut/Ebat: 70 x 180
70 x 180

Ürün Bilgileri

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri 75 X 250 Cm (1x2.5 Pile)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Taşdemir avm Satıcı Ünvanı: NİHAT TAŞDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3653889954000011 Vergi Kimlik Numarası: 8270029795
    Bu ürün Taşdemir avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç Çift Kanat Fon Perde (1-2.5 Pileli) 75X250 Kornişe Takılmaya Hazır Şekilde Dügmeleri Takılmış Olarak Gönderilmektedir / Deneyimli Terzilerimiz Tarafından Dikilmektedir / Ölçü: 75X250 / Pile:1-2.5 Perde / 2 adet fon perde içerir / 30 derecede yıkanabilir, ütülenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Kırışmaz
  • Beden 75 x 250
  • Materyal Pamuk
  • Parça Sayısı 2
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri 75 x 250 Cm (1x2.5 Pile)

Zorluteks taç pileli fon perde açık gri modeller, evde oldukça şık ve hoş bir görünüm sunacak şekilde kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Özellikle son dönemlerde, farklı fon perdeleri ve renkli perdeler popüler bir şekilde tercih edilmektedir. Zorluteks firması tarafından üretilen fon perdelerinde pileli olan modeller hem yaz aylarında hem de kış aylarında evin görünümüne hoş bir hava katacaktır. Pileli fon perdeler arasında gri renk aynı zamanda birçok fonksiyonel özelliğe sahiptir.

 
  • İşlevsel özellikler
  • Kaliteli kumaş yapısı
  • Dikkat çeken eşsiz tasarım ve kumaş dokusu

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri Özellikleri

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri Özellikleri

Perdeler, günümüzde evlerin vazgeçilmez parçaları olarak bilinmektedir. Üreticiler, her geçen gün değişen ve gelişen teknoloji sayesinde farklı modellerde ve teknolojilerde perdeler ortaya çıkarmaktadır. Bu perdeler arasında her ne kadar yeni tarzda ürünler tercih edilse de klasik perde modelleri de hala aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Zorluteks fon perde açık gri 75 x 250 cm boyutlarındadır ve genel anlamda pek çok evin penceresine uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. İki parça olmasından dolayı büyük camlar için de tercih edilebilir bir üründür. Standart boyutlarda üretilen perdelerle birlikte aynı zamanda özel boyutlarda isteğe özel bir üretim de yapılabilmektedir. Bu noktada önemli olan isteklerinize göre bir seçim yapmanız olacaktır. Bu ürün, 2 parça şeklinde olmasından dolayı açık ve kapalı halde hoş bir görünüm sağlar.

 

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri Kullanımı

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri Kullanımı

Zorluteks taç pileli fon perde açık gri 75 x 250 cm boyutlarında üretilmiştir ve son dönemlerde yeni ev hazırlayan insanlar için tercih edilen ürünlerden biridir. Aynı zamanda bu ürünler, klasik bir görünüme sahiptir. Kornişli bir ürün olmasından dolayı da genellikle evlerde bulunan perde kısmına kolayca takılabilmektedir. Takma şeklinde ucuna uygulanan farklı tekniklerle de evlerin durumlarına göre gri perdeyi kullanabilirsiniz. İki parça olmasından dolayı da kimi zaman pencerelerin durumlarına göre tekli olarak da tercih edebilirsiniz. Kullanılan kumaş %100 pamuklu olarak tercih edildiğinden dolayı uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. Birçok yıkama dahilinde herhangi bir bölgesinde bozulma ve aşınma olmadan ürünleri evinizde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Fon perdesi, kaliteli ipliklerden dikilmektedir. Kırışmaz kumaş olması sayesinde uzun süre boyunca bakımsız bir şekilde kullanım sağlar.

 

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri Fiyatı ve Yorumları

Zorluteks Taç Pileli Fon Perde Açık Gri Fiyatı ve Yorumları

Zorluteks taç pileli fon perde açık gri 75 x 250 cm yorumları sayesinde ürünü tercih etme aşamasında daha net bir sonuca varabilirsiniz. Özellikle son dönemlerde insanlar evlerinde kullanacakları perdeyi görmeden satın alırken bazı noktalarda emin olamayabilir. Bu sebeple eve uygun bir ürün olup olmadığı konusunda kesin bir sonuca varabilmek adına daha önce alışveriş yapmış olan kişilerin yorumlarını incelemek gerekmektedir. Eğer bu incelemeler dahilinde isteklerinize ve arzularınıza karşılık veren bir ürün olduğundan emin olursanız çok kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Zorluteks tarafından üretilmiş olan pileli fon perdeler evinize hoş bir görünüm katarken farklı bir hava verebilir. Zorluteks taç pileli fon perde açık gri 75 x 250 cm fiyatı ve diğer ürün açıklamalarını Trendyol’dan hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Detaylar hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz.