10linehavuz Havuz Hortum Toplama Makarası, Havuz Hortumu Makarası

5.731 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

10linehavuz Havuz Hortum Toplama Makarası, Havuz Hortumu Makarası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 10linehavuz 10lineteras Satıcı Ünvanı: ARMADA GROUPE İNŞAAT TURİZM GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079081544800001 Vergi Kimlik Numarası: 0790815448
    Bu ürün 10linehavuz 10lineteras tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havuz Hortum Toplama Makarası Yüzen hortum makarası. 15 metreye kadar olan hortumlar için kullanım Yüzer havuz hortumları ( hortum ağız genişliği 13 mm) 9, 12 M ve 15 ile uyumlu makara. Alüminyum taşıma kolu. Hortum kelepçesi dahildir. 15 metreye kadar süpürge hortumları için tasarlanmış JD Rolly havuz hortumu makarası ile hayatınızı kolaylaştırın. Entegre kilitleme kelepçesi bulunur. Kolay taşıma için saplı hortum makarası: Yüzer havuz hortumunuzu saklamayı ve taşımayı kolaylaştırmak için ideal! Çok pratik olan JD Rolly, süpürge hortumunuzu kolayca saklamanıza olanak tanır, böylece kendi kendine yuvarlanmasını önler! Bu JD Rolly havuz hortumu makarası, entegre taşıma kolu sayesinde yüzer hortumunuzu kolayca hareket ettirmenizi sağlar. JD Rolly havuz hortumu makarası, kolay taşıma için çok hafiftir! Entegre kilitleme kelepçeli hortum makarası: Ayrıca JD Rolly havuz hortumu makarası, taşıma sırasında süpürge hortumunuzu tutmak için bir kilitleme klipsi ile birlikte gelir, pratik değil mi? JD Rolly havuz hortumu makarasına kolayca takılabilen bu kilitleme klipsi, taşıma sırasında süpürge hortumunuzun açılmasını önleyecektir! JD Rolly havuz hortumu makarası, havuzunuzun bakımını kolaylaştırmak için tasarlandı, kaçırılmaması gereken bir Desjoyaux özel! Süpürge hortumu, JD Rolly makarasıyla birlikte verilmez.
Geri Bildirim Ver