İlgili Kategoriler
Temel İşlemci Hızı (GHz)
Soket Tipi
İşlemci Teknolojisi
İşlemci Çekirdek Sayısı
Ürün Kutusu
Tümleşik Grafik
Fiyat
Maksimum İşlemci Hızı (GHz)
Stok Fan
L3 Cache Bellek
İşlemci Modeli
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

1151 Pin İşlemci

" araması için 24 sonuç listeleniyor

1151 Pin İşlemci Modelleri ile İsteğinize Uygun Parçalar Trendyol'da!

Günümüzün dijital dünyasında giderek gelişen teknolojik ürünler birçok müşteriye kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu ürünler arasında yer alan 1151 pin işlemciler server sisteminde yer alan anakartınıza bağlı işlemcinizle uyumlu soket modellerinden biridir. Bu nedenle işlemci satın almak istediğinizde anakart ve sistem uyumluluğuna dikkat etmeniz hem sizin için hem de kullanacağınız profesyonel işlemler için büyük önem arz etmektedir. Kullandığınız bilişim cihazının beyni görevi gören bu pin modeli ile projelerinizde veya yeni nesil oyunlarınızı oynarken donma, takılma, stutter gibi sorunlar yaşamazsınız. Sektörde seçeceğiniz birçok anakart modelinden 1151 ile uyumlu modelleri bulabilirsiniz. Gamer müşteriler için geliştirilen son sürüm anakart modellerine o sistemin gerekliliklerine uygun soket tipini belirleyebilirsiniz. Geniş kullanım olanağı sayesinde bütün ihtiyaçlarınıza cevap verir nitelikte özellikler bu entegre sistemlerle mümkün olmaktadır.

1151 Pin İşlemci Özellikleri

1151 Pin İşlemci Özellikleri

Sahip olduğunuz işletim sistemini kendi içerisinde değerlendirmenize fayda sağlayan 1151 pin soket işlemcisi yüksek performansı sayesinde yeni nesil parçalarla kolay entegrasyon sağlar. Bu işlemciler ile İntel’in farklı nesil işletim sistemlerini 14 nm CPU da dahil destekleme işlevinden yararlanabilirsiniz. Masaüstü işlemciler arasında popüler olan 1151 pin işlemci birçok nesilden sistemlere yuva görevi görmektedir. Sürekli değişen teknolojiler ve piyasaya sürülen yeni oyunlar nedeniyle işletim sistemi ve ona uygun sokete sahip pin modelini belirtme ihtiyacı artmaktadır. Her değiştirilen işletim sistemi için farklı mekanik girişlere sahip pinleri tercih etmeniz gerekir. Hangi işletim sistemini kullanıyor olursanız olun dijital ekosisteme uyum sağlamanız çok önemlidir. İşlemciye elektrik iletkenliğini sağlamakla görevli olan bu parça sistemin sahip olduğu diğer parçalarla arasında bilgi alışverişinin kilit noktasını oluşturmaktadır.

1151 Pin İşlemci Faydaları

1151 Pin İşlemci Faydaları

Günlük rutininizde pc modeli ürünler kullanırken işlemcinizden veri akışını bilgisayarın diğer aksamlarına yönlendiren 1151 modeldeki soketler, bilgisayarınızı tek bir bütünlükte sağlayacak şekilde güç kontrolünden sorumludur. Günümüzde kullanılan modern yapıya sahip bilgisayarlar bu soketi daima sistemlerinde olan anakart modellerine bağlı olarak bulundururlar. 1151 pin işlemci listesi çok uzun olmakla birlikte şu an kullandığınız bilgisayarınız için işletim sistemi güncellemesi yapacaksanız bu listeyi detaylı incelemek müşteriler için faydalı olmaktadır. Temelde olan anakart modellerine göre tasarımları değişen farklı varyasyonlarda 1151 pin tipleri mevcuttur. CPU sistemini anakartınıza çok kolay bir şekilde kol veya mandal vb. materyaller ile rahatça bağlayabilirsiniz. Anakart belgelerinde yer alan model sürümü ile hangi tip 1151 pin işlemci şekline ihtiyacınız olduğunu öğrenebilirsiniz. Eğer yardım almak isterseniz anakart üzerinde yer alan referans koduyla detaylı aramalar yapabilirsiniz.

1151 Pin İşlemci Fiyatları

1151 Pin İşlemci Fiyatları

Skylake ve Kaby Lake gibi işlemcileri destekleyen bu soketler günümüzde halen kullanılmakta olunup, birçok müşterinin favori ürünü olmaya devam etmektedir. Kişisel veya iş yeri bilgisayarınız için önemli parçalardan biri olarak hizmet sunmakla görevli bu pin, merkezin parçaları arasında güç iletişimini sağlamaktadır. Dolayısıyla doğru entegre yapıları seçmek kullanım kolaylığını arttırmanın yanında hızınızı da doğru oranda arttıracaktır. Eşleştirmenin kolaylığı sayesinde değişime girecek işletim sisteminiz için sizlere zamandan tasarruf sağlayacaktır. Her yıl bir sonraki gelecek nesil teknolojilerine bilişim kapılarını aralayan 1151 pin işlemci önerisi için farklı filtreleme olanaklarını inceleyebilirsiniz. Çevre birimlerini daha iyi tanımak ve işlemlerinizi hallederken olumsuz şartlardan korunmak için kullanacağınız bu pinler, sektörde birbirinden farklı fiyatlandırmalara sahiptir. Kullanım amacınıza göre değişen içerikler ile istediğiniz yapıda 1151 pin aygıtını kullanmaya başlayabilirsiniz. Trendyol’dan inceleyebileceğiniz bu ürünlere uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.