İlgili Kategoriler
Soket Tipi
İşlemci Nesli
İşlemci Teknolojisi
İşlemci Çekirdek Sayısı
Fiyat
İşlemci Modeli
Stok Fan
Maksimum İşlemci Hızı (GHz)
Ürün Kutusu
Tümleşik Grafik
Temel İşlemci Hızı (GHz)
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

1155 Pin İşlemci

" araması için 44 sonuç listeleniyor

1155 Pin İşlemci Çeşitleri ile Yüksek Performans Trendyol'da!

İşlemci bilgisayarda ki en önemli parçalardan biridir. Bilgisayarın çalışmasını sağlayan programlardan gelen komutları işleyip gerçekleşmesini sağlayan elemandır. Anakart üzerinde bulunur. 1155 pin işlemci ise üzerinde 1155 tane pinin yani iğnenin bulunduğu işlemci türüdür. İşlemciler bilgisayarınızın kapasitesini doğrudan etkileyen unsurlardan biridir. Bilgisayarınızda daha iyi bir performans için doğru ve yeni nesil bir işlemci kullanmanız gerekmektedir. Her işlemci her anakarta uygun değildir bu nedenle seçimi doğru yapmanız gerekmektedir. 1155 pin işlemciyi 1155 ile uyumlu bir soketi olan anakarta takabilirsiniz. Ayrıca işlemcinin yanında bu işlemci için uygun fan modellerini bulabilmenizde mümkündür. İşlemcileri takıp çıkarırken soket kısmı kırılabilir veya tırnakları kırılabilir. Bu durumda ise işlemci ile birlikte soket tırnaklarını veya soketi bulabilmenizde mümkündür.

1155 Çeşitleri

1155 Çeşitleri

İşlemci bilgisayarınıza verdiğiniz komutların gerçekleşmesini sağlayan ana elemandır. Üzerindeki pinler sayesinde komutların iletimini sağlar 1155 pin işlemcinin ise üzerinde 1155 adet pini yani iğnesi bulunduğu için ismi bu sayıdan gelmektedir. İşlemciler iki farklı şekilde olabilir bunlar ise slot ve sokettir. Eskiden slot tipte işlemciler üretilirken şimdilerde bu üretim durmuş ve soket işlemci üretimlerine geçiş yapılmıştır. Soket işlemciler anakart üzerinde bulunan sokete yerleştirilen işlemcilerdir. İşlemci bilgisayarınızın beyni olarak görev alır bu nedenle yeni nesil işlemciler tercih etmeniz performansınızı arttırıcı etkiye sahiptir. Yeni nesil işlemciler daha hızlı iletim sağlayıp komutlarınızı daha hızlı gerçekleştirirler. İşlemci deyince akla ilk gelen isimlerden biri İntel markasıdır. 1155 pin i3 işlemci ise İntel markasının 3. seri işlemci türüdür. Laptoplarda sıklıkla kullanılırlar. Pek çok laptop modelinde 1155 pin işlemci i7, i5 veya i3 işlemciler bulunur. İşlemcinizi değiştirmek istiyorsanız size özel listelenen farklı nesil 1155 pin işlemci modelleri arasından dilediğinizi seçebilir bu sayede bilgisayarınızın performansını arttırabilirsiniz.

1155 Pin İşlemci Özellikleri

1155 Pin İşlemci Özellikleri

Bilgisayarın beyni olarak görülen bu elemanları seçerken öncelikle bilgisayarınızın var olan anakartına uygun bir işlemci seçimi yapmanız gerekmektedir. Her anakarta her işlemci uyum sağlamaz bu nedenle 1155 pin işlemci için anakartınızın uyumlu olması gerekmektedir. 1155 pin anakart işlemci desteği ile bilgisayarınızın hızını ve performansını kolaylıkla arttırabilirsiniz. Bu amaçla işlemcinizi değiştirmek istiyorsanız Ana kartınızın çalıştığı watt derecesi de oldukça önemlidir. Maximum watt seviyesine uygun bir işlemci seçmediğiniz takdirde işlemciniz daha fazla güç isteyecek ve uzun süre kullanımda işlevini kaybedecektir. Ayrıca işlemci çok ağır bir görev üstlendiği için çabuk ısınır özellikle uzun kullanımlarda ısısı artar. Bu sıcaklığı dengede tutmak ve daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için işlemcinizin fanlarını temin edebilirsiniz. Böylelikle bilgisayarınızda bulunan işlemcinin yüksek sıcaklıklara çıkmasının önüne geçmiş olursunuz. İşlemciyi fanlarla birlikte kullandığınızda ise hem işlemcinizin ömrü uzun olur hem de performansı daha yüksek olur.

Yeni Nesil 1155 Pin İşlemciler

Yeni Nesil 1155 Pin İşlemciler

1155 pin işlemci modelleri arasından istediğiniz nesil ürünü kolaylıkla sipariş verebilir ve bilgisayarınızın performansını arttırabilirsiniz. İşlemcileri listelediğinizde i3, i5, i7 gibi çok farklı nesil işlemcileri bulabilirsiniz. Ayrıca bu işlemcilere uyumlu olan fanları alarak işlemci performansınızı daha da arttırabilirsiniz. 1155 pin işlemci fiyatları alacağınız ürünün nesline göre değişiklik göstermektedir. Farklı ürünler arasından bütçenize uygun olan ve ihtiyacınızı karşılayacak ürünü Trendyol'da kolaylıkla bulabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun ürünü bulduysanız sepetinize ekleyip güvenle alışveriş yapabilirsiniz.