2K Games Xbox One Mafıa 3

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

2K Games Xbox One Mafıa 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erc-shop Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇILGINOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2557113608800017 Vergi Kimlik Numarası: 2500415227
    Bu ürün Erc-shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Xbox One
Geri Bildirim Ver

2K Games Xbox One Mafıa 3 5026555297387

Boş zamanları iyi bir şekilde değerlendirmek için oynanan dijital oyunlar son günlerde çok fazla tercih edilmektedir. Uzun yıllardır kullanıcıların tercih ettiği Playstation oyunları pandeminin de etkisiyle kullanım oranı artmıştır. Bunun örneklerinden olan Xbox one mafia 3 oyunun kurgusunda aksiyon ve macera dolu anlar ön plana çıkar. Görüntü performansı ile öne çıkan bu oyunda heyecan dolu anlar yaşanmaktadır. İyi kurgulanmış olan bu oyunda mafya ve yolsuzluk konuları ele alınmıştır. Aynı zamanda teknolojik kurgusu ve iyi oluşturulan kurgu içeriğiyle bu oyun sıklıkla tercih edilir. Yenilikçi bakış açısını kullanışlı fonksiyon özelliğiyle buluşturan bu oyun sizi her anlamda memnun eder. Farklı özellikler sunması ile oyun severlerin gözde oyunlarından birisi haline gelmiştir. Siz de ihtiyaç duyduğunuz Playstation oyunu için Xbox one mafia 3 serisini tercih edebilirsiniz.

  • Eğlence ve macera dolu
  • 4K çözünürlük
  • HDR görselleştirme

Xbox One Mafia 3 Özellikleri

Xbox One Mafia 3 Özellikleri

Eğlenceli ve aksiyon dolu oyunlar her zaman ön plana çıkar. xbox one mafia 3 serisinde oyun tam bir şekilde 4K seçeneğini desteklemektedir. HDR görselleştirme özelliği mevcuttur. Bu oyun tek kişi oynanır. 2K tarafından yayınlanan Xbox one mafia 3 gameplay Hangar 13 tarafından geliştirilmiştir. Son zamanlarda kullanıcıların en çok tercih ettiği oyunların başında gelen Xbox mafia 3 serisi, Playstation oyun alternatifleri arasında en iyi seçenekleri sunar. Mafia 3 Xbox one game gelişmiş oyun kurgusu ile pek çok avantajlı özellik sunarak oyun severleri cezbetmektedir. Bu oyunun en önemli özelliği kendi oyun tarzınızı yaratmanıza seçenek sunmasıdır. Siz de yeni bir oyun satın almak istiyorsanız tüm özelliklerini önceden inceleyebilirsiniz. Oyunda yeniden kurgulanmış New Orlans şehrinin özelliklerini göreceksiniz. 2K Games Xbox One Mafıa 3 5026555297387, Macera konu odaklı oyun türleri arasında en çok tercih edilen oyunlardan biri haline gelmiştir. 2K Games Xbox One Mafıa 3 satın al adımlarını izleyerek ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

2K Games Xbox One Mafıa 3 5026555297387 Avantajları

2K Games Xbox One Mafıa 3 5026555297387 Avantajları

Oyunda özellikle mafya hikayesi ile pek çok kişi tarafından merak edilir. Xbox one mafia 3 oyununda Lincoln adında karaktere yer verilmektedir. 1968 yılında Vietnam’da geçen savaş dolu yıllar ardından İtalyan mafyasına karşı askeri düzeyde alınan intikam yöntemlerine yer verilmektedir. 2K Games Xbox One Mafıa 3 Oyunda Lincoln karakterinin ilk olarak bu noktaya nasıl geldiğinden bahsedilmektedir. Sonrasında ise oyunun hikayesi aksiyon dolu anlara yer verilen mafya mücadelesi oynanmaktadır. Oyunun ana kurgusu karakter Lincoln ve ailesi etrafında birtakım olaylar dönmektedir. Önemli bir askeri düzeyde intikam ve kaçış duygusu yer almaktadır. Oyun ile kendi imparatorluğunuzu yaratarak bir suç imparatorluğu kurabilir, oyun hikayesini baştan yazabilirsiniz. Oyunda geçmiş zaman unutularak, yeni bir imparatorluk kurulmaktadır.

2K Games Xbox One Mafıa 3 5026555297387 Fiyatları

2K Games Xbox One Mafıa 3 5026555297387 Fiyatları

Genellikle oyun severlerin beklentilerine göre çeşitlenen oyun türleri kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanır. Aksiyon ve eğlence dolu anları kaydetmeye yönelik artan ilgi oyunlar arasında yer alan pek çok seçenek ile karşılaşılabilir. En iyi Playstation oyununa karar verirken ihtiyaç ve beklentinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Siz de birbirinden farklı oyun model ve kurguları arasından seçim yapmak için mafia 3 Xbox one fiyat, özellikleri ve kullanıcı yorumlarından yararlanabilirsiniz. 2K Games Xbox One Mafıa 3 yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Özellikle aksiyon ve macera alanında geniş ürün yelpazesi bulunan oyun türleri arasındadır. Favorilerden birisi olarak gösterilen Xbox mafia 3 serisi oyunları arasından bütçenize uygun olan oyun türlerini tercih edebilirsiniz. Siz de boş vaktinizi macera dolu bir serüvenle geçirmeyi sevenlerdenseniz bu oyuna avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.