3D Yayınları Çözüm Ayt 3d Simulasyon Fen Bilimleri Denemeleri

Ürünün Diğer Satıcıları (13)
280 TL'ye %12 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
149,50 TL
801 TL'ye 100 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

3D Yayınları Çözüm Ayt 3d Simulasyon Fen Bilimleri Denemeleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÜZEL İZ YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453142093100001 Vergi Kimlik Numarası: 4531420931
    Bu ürün İz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayt Fen Bilimleri 10'lu Simülasyon Denemeleri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cengiz Yakıncı
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

3D Yayınları Çözüm Yayınları 2022 Yeni Çözüm AYT Fen Bilimleri Simülasyon Denemeleri

Denemeler, sınav için hazır olup olmadığınızı belli eder. Bu yüzden her öğrencinin elinde bulunması gerekir. Dersler ayrı ayrı kategorilere ayrıldığı için denemelerde çeşitlilik fazladır. Her ders için ayrı denemeler mevcuttur. Önemli derslerden biri olan fen bilimleri dersi, ayrıntılı çalışmayla halledilen derslerdendir. Bu sebeple fen bilimleri dersinin denemeleri de ayrıntılı olmalıdır. Ayrıntılı ve yanlış sorularla karşılaşmayı en aza indirgemek için yayın seçiminde çok dikkat edilmesi gerekir. Başarı elde etmek için doğru yayın seçimi çok önemli rol oynar. 3D Yayınları Çözüm Yayınları 2022 yeni çözüm AYT fen bilimleri simülasyon denemelerinin içerdiği sorular sizleri başarıya ulaştıracak düzeydedir. Öğrencileri başta kolay soru çözmeye alıştırır. Aynı zamanda kademe yükselterek zor sorulara hazırlar.

  • 3 kademeli seviye
  • Soruların videolu çözümü
  • Pratik koparmalı yaprak

Yeni Çözüm AYT Fen Bilimleri Simülasyon Denemeleri Özelliği

Yeni Çözüm AYT Fen Bilimleri Simülasyon Denemeleri Özelliği

Taşınması kolay ve her yerde yanınızda olan denemeler her zaman tercih edilir. 3D Yayınları AYT denemeleri yapraklarının koparılabilmesi özelliği ile ön plana çıkar. Sosyal hayatından geri kalmadan ders çalışmak isteyen öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Gittiğiniz her ortamda deneme yapraklarınızı çıkarıp rahatlıkla soru çözmeye devam edebilirsiniz. Pratik olduğu ve her yere sığdığı için bu ürünü her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz. Üç kademeli olması ile beğeni toplayan denemelerdir. Seviyesi; kademeli olarak kolay, orta ve zor olarak artar. İlk etapta 3 kolay soru denemesiyle sorulara alıştıktan sonra orta seviyeye geçebilirsiniz. 4 adet orta seviye denemesi bulunur. Orta seviye denemede sorulara iyice hakim olup çözebilirsiniz. Daha sonra ürün, sizi zor sorulara hazır seviyeye getirir. Öğrencileri boğmadan soru çeşitliliği ile tüm konulara hakim hale getirir.

Yeni Çözüm Ayt Fen Bilimleri Simülasyon Denemeleri Avantajı

Yeni Çözüm Ayt Fen Bilimleri Simülasyon Denemeleri Avantajı

3D Yayınları Çözüm Yayınları 2022 yeni çözüm AYT fen bilimleri simülasyon denemeleri yorumları, olumlu yöndedir. Genel itibariyle ürünün soru tiplerinin farklı ve fazla olması sayesinde öğrencilerin bakış açılarını genişlettiği ile ilgilidir. Öğrencilere oldukça fazla soru çeşitliliği sunarak konulara hakimiyet sağlar. Fen bilimleri birden fazla dersi ele aldığı için geniş bir alandır. 3D Yayınları denemeleri, tüm bu dersleri aşamalı olarak öğrencilere sunar. Seviye olarak ilerlemesi, öğrencilere büyük avantaj sağlar. Böylelikle hata yapma oranları azalır ve sınav sorularına büyük oranda hakim olurlar. Yaprak şeklinde olması da sağladığı bir diğer avantajlardandır. Her yere sığabilmesi özelliğiyle küçük çantalara dahi sığar. Bu sayede her ortamda çıkarıp rahatlıkla soru çözmeye devam edebilirsiniz. 3D Yayınları AYT fen bilimleri simülasyon denemeleri çözerek AYT’ye fen bilimleri alanında hazırlanabilirsiniz.

Yeni Çözüm Ayt Fen Bilimleri Simülasyon Denemeleri Fiyatı

Yeni Çözüm Ayt Fen Bilimleri Simülasyon Denemeleri Fiyatı

Denemeler, öğrencilere sınav zamanına kadarki süreçte birçok farklı soru tipi sunar. Hatalarını görmelerine ve eksiklerini tespit etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan bir üründür. Bu denemeler, üniversiteye giriş için ihtiyaç duyulan materyallerin başında gelir. Bu sebeple sıklıkla tercih edilir. 3D Yayınları Çözüm Yayınları 2022 yeni çözüm AYT fen bilimleri simülasyon denemeleri fiyatı ürünün bütün özelliklerinin baz alınmasıyla belirlenir. 3 seviyeli olması ile her öğrenciye hitap eder. Soruların ayrı ayrı videolu çözümünün olması, sizlere avantaj sağlayan özelliklerinin başında gelir. Soruların videolu çözümleri, konuları daha rahat anlamanızı sağlar. Aynı zamanda sorularda hata yapma riskinizi de en aza indirger. Sorulara en kolaydan başlar. Böylece diğer sorulara hazır hale gelmenize yardımcı olur. Geniş soru çeşitliliği olan bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.