8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Cat5 Cat6 Lan Kablosu

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Cat5 Cat6 Lan Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kadan Enerji Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN KADAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4860498746
    Bu ürün Kadan Enerji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otomatik tarama, hızlı test, aerodinamik görünüm, ergonomik tasarım Çalışması 9 V reduplicated pil tarafından sağlanan güç (pil dahil değildir) paket ağırlığı:0.141 kg Ürün Boyutu (L x W x H):10.50x10.00x2.00 cm/4.13x3.94x0.79 inç Paket Boyutu (L x W x H):13.50x11.00x3.00 cm/5.31x4.33x1.18 inç Paket İçeriği:1 x RJ45 RJ11 RJ12 CAT5 UTP Ağ LAN Kablo Test Cihazı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Cat5 Cat6 Lan Kablosu

Kişilerin bilgiye ulaşma hızlarını artıran bilgisayar, farklı parçaların birleşiminden oluşur. Bilgisayarı oluşturan kabloların çalışabilirliğini test etmenin yolu, kablo test cihazı kullanımından geçer. En iyi kablo test cihazı seçeneklerinden birisi olan 8x4 Rj45 Rj11 Rj12 uyumlu kablo test cihazı, kullanıcıların beklentisini karşılar. Kullanışlı yapıda tasarlanan ürün, uzun süreli kullanım sağlar.

 
  • Kaliteli ve dayanıklı cihaz yapısı
  • Şık ve zarif ürün tasarımı
  • Uzun ömürlü kullanım

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Özellikleri

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Özellikleri

İletişim, sosyalleşme ve bilgi edinme amacıyla kullanılan cihazlar denildiğinde ilk sıralarda bilgisayar akla gelir. Kullanıcıların ilgili cihazlarda karşı karşıya kalabildikleri sorunlar arasında kablo ve/veya bağlantı sorunları bulunur. Bilgisayarda yer alan kabloların işlevini yerine getirip getirmediğini kontrol etmek için kullanılan cihaz kablo test cihazı olarak isimlendirilir. En çok tercih edilen kablo test cihazları arasında bulunan 8x4 Rj45 Rj11 Rj12 uyumlu kablo test cihazı, kullanıcılardan tam not almayı başarır. Kablo test cihazı yapısı incelendiğinde üretiminde kaliteli ve dayanıklı materyal kullanıldığı görülür. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden elde edilen ürün, uzun yıllar boyunca ilk günkü performansında çalışır. Göz alıcı gri tonlarına yeşil detayların eşlik ettiği cihaz hem otomatik tarama hem de hızlı test olanağı sağlar. Şık ve zarif tasarıma sahip olan ürün, ergonomik yapısı sayesinde elde veya çantada rahatlıkla taşınır.

 

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Teknik Yapısı

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Özellikleri

Bilgisayar parçaları arasındaki bağlantıyı sağlayan kablolarda zaman içerisinde sorunlar ortaya çıkabilir. Bilgisayarda kablodan kaynaklı ortaya çıkan sorunların tespit edilmesinde kablo test cihazı sıkça kullanılır. Kablo sorunlarının hem hızlı hem de kolay belirlenmesinde kablo test cihazı aktif rol oynar. Kullanıcıların bir numaralı tercihi olan 8x4 Rj45 Rj11 Rj12 uyumlu kablo test cihazı, kabloların çalışabilirliğinin test edilmesi için kullanılır. Aerodinamik görünümüyle öne çıkan cihaz, kabloların otomatik ve hızlı şekilde test edilmesini sağlar. Kutu içeriğine bakıldığında 1 adet ağ LAN kablo test cihazı gönderimi sağlandığı görülür. Kullanıcılara uzun süreli kullanım vadeden cihaz ağırlık itibariyle 0.141 kg olarak bilinir. Paket içerisinde yer alan cihaz boyutu ise, 10.50x10.00x2.00 cm ve 4.13x3.94x0.79 inç şeklinde sıralanır. Ergonomik yapısıyla beğeni toplayan kablo test cihazı, saklama alanında yer tasarrufu sağlar. Taşıma kolaylığı vadeden ürünü istediğiniz her yere yanınızda taşımanız mümkün olur. Teslimatın ardından 9V pil yerleştirilerek cihaz kullanıma hazır hale gelir.

 

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Fiyatı

8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı Fiyatı

Kaliteli kablo adaptör seçeneklerinden birisi olarak karşımıza çıkan ürün, kullanıcıların kablo kaynaklı sorun yaşamalarının önüne geçer. Dayanıklı yapıda tasarlanan cihaz, uzun süre boyunca yeterli olur. Şık ve kullanışlı yapıya sahip olan ürün, kullanıcıların hayatını kolaylaştırır. Fiyat performans açısından avantajlı olan cihazın kablo durumuna yönelik bilgi verdiği görülür. Otomatik tarama olanağı sunan ürün, kablo performansını hızlıca belirlediği anlaşılır. 9V pil ile çalışan kablo test cihazı, pakette iletilir. Kullanıcılara paket içerisinde gri ve yeşil tonlarını içeren 1 adet cihaz gönderimi yapılır. Paketten çıkan cihazın çalışabilir hale gelmesinin yolu, 9V pil kullanmaktan geçer. Hasarsız olarak iletilen ürünün kullanılabilmesi için pil takılması yeterli olur. Trendyol’dan 8x4 Rj45 Rj11 Rj12 uyumlu kablo test cihazı fiyat detayları hakkında bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından ürüne yönelik oluşturulan 8x4 Rj45 Rj11 Rj12 Uyumlu Kablo Test Cihazı yorum ve değerlendirmeleri de inceleyebilirsiniz.