abahanoglu mermer Mermer Kurna, Mermer Kurna Modelleri, Mermer Kurna Fiyatları, Mermer Hamam Kurnası, Kaliteli Kurna

7.699 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.750 TL

Ürün Bilgileri

abahanoglu mermer Mermer Kurna, Mermer Kurna Modelleri, Mermer Kurna Fiyatları, Mermer Hamam Kurnası, Kaliteli Kurna

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MiDaS MARBLE Satıcı Ünvanı: FATİH AŞKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2202416191800017 Vergi Kimlik Numarası: 0920523369
    Bu ürün MiDaS MARBLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT BÖLÜMÜNÜ OKUYUN ÖZÜ SÖZÜ BİR OLAN KALİTELİ MERMERİN TEK ADRESİ ABAHANOĞLU MERMER FABRİKADAN HALKA KALİTELİ HİZMET birinci sınıf kaliteli afyon beyaz mermer kurna ,banyo kurnası, hamam kurnası ölçüleri sağdan sola 45cm aşşagıdan yukarı(yükseklik) 25 cm müşterilerimize gönül rahatlığı ile öneririz 1 hafta içinde kargoya veririz. detaylı bilgi öğrenmek için sorular sorabilirsiniz . ALDIĞINIZ ÜRÜNÜ UZUN SÜRE KULLANMAK İSTİYORSANIZ " İNTERNETTEN ( "KALİTELİ KURNA NASIL OLUR" )" YAZARAK VİDEO LARI İZLEYEBİLİSİNİZ ÇOK ÖNEMLİ NOT: Müşterilerimize bej mermer kurna, onyx mermer kurna ,emperador mermer kurna, trewerten mermer kurna,bu tür mermer leri tavsiye etmiyoruz. Bu tür mermerleri işlerken Mermerin doğal yapısı çatlak ve kılcar damarlı olduğu için kırılıyor yapıştırıyoruz dolgu yapıyoruz tekrar yapıyoruz tekrar kırılıyor tekrar yapıştırıp yapıyoruz, marmara mermer kurna,muğla mermeri, uşak mermerleri , mermerin büyük kristallerden oluştuğu için yağ lekelerini emdiği için ve bunların kesimi esnasında çok büyük rahatsız edici koku yapmaktadır, gönlümüzün rahat etmesi için aldığımız parayı haketmek için müşterilerimize bu tür mermerleri tavsiye etmiyoruz. Mermer Kurna KARGO “MERMER KURNA” YI KAPINIZA GETİRDİĞİNDE PAKETİ AÇIYOR KONTROL EDİYORSUNUZ KURNA SAGLAMSA TESLİM ALIYORSUNUZ KIRIK PATLAK VARSA İMZA ATMIYOR TESLİM ALMIYORSUNUZ BİZ ERTESİ GÜNÜ TEKRAR “KURNA” NIZI GÖNDERİYORUZ. Hamam Kurnası KARGO ĞELDİĞİNDE MUTLU OLMAK İSTİYORSANIZ “BİZİ TERCİH ETMENİZ YETERLİ BİZ GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALDIGIMIZI HİÇ UNUTMADIK Mermerin merkezi Afyon da mermer atölyemizle mermer fabrikamızla kendine öz güvenli ekibimizle herzaman hizmetinizdeyiz sizlere hizmet vermekten gurur duyar saygılarımızı sunar iyi çalışmalar dileriz kesintisiz 24 saat boyunca hizmet vermekteyiz ABAHANOĞLU MERMER. Banyo Kurnası

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Abahanoglu Mermer Hamam Kurnası

Sağlıklı bir hayat sürdürebilmenin birinci koşulu temizliktir. Kişisel temizliğe ve hijyene önem veren insanlar için beden temizliği ön planda tutulur. Hamamlar bu koşulların sağlanabildiği alanların başında gelir. Hamamlarda uzun süre yıkanabilir ve temizlenebilirsiniz. Yıkama işlemi için de hamam kurnalarına ihtiyaç duyulur. Abahanoğlu mermer hamam kurnası, suyun birikmesini sağlar. Biriken su sıcak ya da soğuk olarak ayarlanabilir. Ürün ılık olarak su elde etmeyi de sağlar. Ayrıca kişilere kurnada biriken suyu tas ile alıp dökme imkanı sunar. Böylece yıkanma süresi boyunca kullanabilirsiniz. Kurna, evlerin banyoları için de uygunluk gösterir. Kişisel temizlik ve hijyen amaçlı kullanılmak üzere tercih edilir. Hamamları tamamlayan önemli ürünlerinden biridir. Model kaliteli yapısı ile bir adım öne çıkar. Ölçüleri ile ideal bir kullanım sunar.

  • Temizlik amaçlı kullanılır
  • Pratik bir üründür
  • Suyu biriktirmek için tasarlanır

Abahanoğlu Hamam Kurnası Mermer Özellikleri

Abahanoğlu Hamam Kurnası Mermer Özellikleri

Pratik ve şık bir yapıya sahiptir. Evlere de kurulabilen kurna, kullanım alanına uyum sağlar. Farklı materyallerden üretilir. Kaliteli bir yapıdadır. İsteğe ve beğeniye göre tercih edilir. Abahanoğlu mermer, paslanmaz çelikten üretilir ve mermer özelliklidir. Kullanışlı olması ile ön plana çıkar. Hamamların kullanım şekline uygun olarak üretilir. Yerleştirildikleri ve monte edildikleri alana uyum sağlar. Banyoda geçirilen zamanı verimli bir hale taşır. Banyo ve hamamların tamamlayıcı parçalarından biridir. Çeşmelerin bulunduğu hamamlarda, kişiler kendi isteklerine uygun olarak suyu ayarlar. Ayarlanan su, tas yardımı ile dökülür. Suyun ayarlanıp aktığı yer olan kurna, suyu biriktirmeye de yardımcı olur. Kova niteliğinde ihtiyaçları karşılayan bir tasarıma sahiptir. Taş ve mermerden üretilen su teknesi olarak da bilinir. Suyu biriktirdikten sonra tas yardımı ile vücuda dökme imkanı sunar.

Abahanoğlu Hamam Kurnası Mermer Avantajları ve Yorumları

Abahanoğlu Hamam Kurnası Mermer Avantajları ve Yorumları

Kurna, kişilerin istedikleri su seviyesini ayarlamaları ve farklı sıcaklıkta su biriktirmeleri için ideal bir kullanım sunar. Sıcak ve soğuk suyu pratik bir şekilde karıştırmaya yardımcı olur. Hamamlarda her çeşmenin altında kullanılır. Hamam mermer kurna, kişi sayısına uygun bir şekilde suyu kullanma fırsatı da sunar. Mermerden üretilen su teknesi olarak da bilinir. Sadece hamamlarda değil aynı zamanda evlerin banyolarında da tercih edilebilir. Kullanıcı zevklerine doğrudan hitap eder. Yapımında kullanılan materyal sayesinde şık bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda kaliteli bir üründür. Renk ve desen olarak doğal bir görünüme sahip olur ve bu sayede rağbet görür. Abahanoğlu mermer hamam kurnası yorumları sayesinde ürün kalitesi, şıklığı ve pratikliği ön plana çıkar. Ürün çeşitleri arasında bu sayede dikkat çeker ve tercih edilirliği artar. Yoğun ilgi görmesi ile popülerliğini korur.

Abahanoğlu Hamam Kurnası Mermer Fiyatları

Abahanoğlu Hamam Kurnası Mermer Fiyatları

Kişisel ihtiyaç ve zevklere uygun yapıda olan Abahanoğlu mermer kurna, hem hamamlarda hem de ev ya da otellerin banyosunda kullanılabilir özelliktedir. Her türlü kullanım alanına uygunluk gösterir. Boyut ve derinlik olarak yeterli seviyededir. Böylece suyu biriktirerek kolay bir şekilde yıkanabilme imkanı sağlar. Kişisel banyolar için de yeterli ölçüye sahiptir. Mermer malzemeden üretilmesi ürünün kalitesini artırır. Renk ve desen açısından da geniş kitlelere hitap eder. Tas yardımı ile yıkanan kişiler için suyun birikme alanıdır. Ürün, her çeşme altında yerini alabilir. Hamamlarda olması gereken yüksek öneme sahip bir üründür. Hamamların tasarımına ve kişi sayısına uygun olarak üretilmesi ile yoğun rağbet görür. Kişisel banyolarda da aynı şekilde avantaj sağlar. Tasarım ve boyut olarak fiyatlarda değişiklik görülür. Abahanoğlu mermer hamam kurnası fiyatı uygun aralıklarda seyreder. Trendyol üzerinden ihtiyacınıza uygun olan bu modele doğrudan ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.