Abm Yayınevi Eğer Bugün Ormana Gidersen-100'den Fazla Ara-bul Etkinliğiyle

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,80 TL425,78 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
425,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Abm Yayınevi Eğer Bugün Ormana Gidersen-100'den Fazla Ara-bul Etkinliğiyle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANZEL KİTAP Satıcı Ünvanı: ENCAN SOYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7840443643
    Bu ürün ANZEL KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahverengi Ayı Ormanı bizim evimiz. Çeşit çeşit hayvan, ağaç ve bitki Hep beraber burada yaşar gideriz. Her mevsim bir eğlence var burada. Sen de aramıza katılmak ister misin? Acaba neler saklı bu masalsı ormanda? Doğayla ilgili keşfedilecek bilgiler, okunacak şiirler, her mevsimde yapılacak farklı aktiviteler ve büyüleyici resimlerin arasında 100’den fazla ara-bul etkinliği bu kitapta seni bekliyor.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
Geri Bildirim Ver

ABM Yayınevi Eğer Bugün Ormana Gidersen - 100'den Fazla Ara-Bul Etkinliğiyle

Kitaplar, çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan başlıca eğitici materyalleridir. Çocuklar, yaşına uygun kitap seçimi sayesinde hem eğlenceli vakit geçirir hem de bir çok konu hakkında bilgi sahibi olur ve bu sayede yeteneklerini geliştirme imkanı bulur. Çocuk gelişimi konusunda özellikle okul öncesi dönemde sıklıkla yararlanılan aktivite kitapları, uzmanlar tarafından hazırlanır ve bu nedenle eğlenme ve öğrenme dengesini uygun bir şekilde kurar. Aktivite kitapları kategorisinde bulunan ve doğa temasının başarılı bir şekilde işlendiği Eğer Bugün Ormana Gidersen isimli ürün, içindeki anlatımlarla beraber 100’den fazla eğitici etkinliği ile çocuğunuzun hayvanlar ve bitkiler hakkında bilgiler edinmesini sağlar. Ayrıca, birbirinden renkli ve yaratıcı çizimler sayesinde çocuğunuzun hayal gücü gelişimi de desteklenir.

  • Renkli çizimlerle keyifli görseller
  • 100’den fazla eğitici etkinlik
  • Kaliteli baskı ve cilt

ABM Yayınevi Orman Temalı Çocuk Aktivite Kitabı İçeriği

ABM Yayınevi Orman Temalı Çocuk Aktivite Kitabı İçeriği

Çocuk kitapları konusunda uzman olmanın yanı sıra aynı zamanda bir şair olan Rachel Piercey tarafından kaleme alınan, çizimlerini Freya Hartas’ın yaptığı ve Türkçeye Yağmur Yavaş Aydın tarafından çevrilen ABM Yayınevi Eğer Bugün Ormana Gidersen - 100'den Fazla Ara-Bul Etkinliğiyle kitabı, kaliteli kuşe kağıda basılan toplam 40 sayfadan oluşur. Çocukların doğa hakkında bilgi edinmesi ve çevreye karşı duyarlılık kazanması amacıyla hazırlanan kitap, içindeki birbirinden sürükleyici hikaye ve şiir yardımıyla hayal güçlerini de kuvvetlendirir. Arayarak bulma etkinlikleri sayesinde çocuklara eğlenceli bir şekilde dikkatli ve sabırlı olmayı öğreten kitap, aynı zamanda konsantrasyonlarının sürekliliğini korumalarına da yardımcı olur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan bu eğlenceli aktivite kitabı ile siz de çocuğunuza doğayı sevdirerek tanıtabilir ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayabilirsiniz.

ABM Yayınevi Orman Temalı Çocuk Aktivite Kitabı Yorumları

ABM Yayınevi Orman Temalı Çocuk Aktivite Kitabı Yorumları

Ormanda yaşayan hayvanlar ve bitki çeşitleri hakkında çeşitli bilgiler barındıran ve bu bilgileri masalsı bir anlatım dili kullanarak aktaran kitap, çocukları konunun içine çekerek kendilerini orman hayatını deneyimlerken hayal etmesini sağlar. Bu sayede hayal gücü ve yaratıcılığı gelişen çocuklar, sonrasında ormanda yaşadığı maceraları arkadaşları ve ebeveynleri ile paylaşmak için sabırsızlanır. Etkileyici çizimler ve pastel renk tonlarıyla görselleştirilen bu büyüleyici orman hayatının içine gizlenen detayları arayan çocuklar, kendilerine verilen 100’den fazla görev ile hem öğrendiklerini pekiştirir hem de uzun bir şekilde odaklanmayı ve dikkat dağınıklığını kontrol etmeyi öğrenir. ABM Yayınevi Eğer Bugün Ormana Gidersen - 100'den Fazla Ara-Bul Etkinliğiyle yorumları arasında, bu eğitici aktivite kitabı sayesinde çocuklarında gördükleri olumlu gelişimleri gözlemleyen müşterilerin pozitif değerlendirmeleri ve yüksek memnuniyetleri öne çıkar.

ABM Yayınevi Orman Temalı Çocuk Aktivite Kitabı Fiyatı

ABM Yayınevi Orman Temalı Çocuk Aktivite Kitabı Fiyatı

Bu benzersiz aktivite kitabı, çocukların zihinsel ve ruhsal gelişimine yaptığı olumlu katkı ve konsantrasyon sürekliliğinin sağlanması konusunda sunduğu yarar nedeniyle ebeveynler tarafından beğeniyle tercih edilir. Müşteriler ayrıca sevimli çizimleri ile her yaştan çocuğun ilgisini çeken kitabı henüz okumayı bilmeyen küçükler ile birlikte okuyarak ve onlara etkinlikleri yapmalarında yardımcı olarak da değerlendirir. Bu sayede çocukları ile kaliteli ve verimli zaman geçiren aileler, çocuklarının gelişimi için ellerinden gelen katkıyı yaptığını bilmenin mutluluğunu yaşar. Siz de birey olma yolunda ilerleyen çocuğunuzun gelişimi için oldukça faydalı olan bu kitabı edinerek bilinçli bir ebeveyn olmanın verdiği gururu yaşayabilirsiniz. Bunun için Trendyol’daki avantajlı kampanyalarla sunulan ABM Yayınevi Eğer Bugün Ormana Gidersen - 100'den Fazla Ara-Bul Etkinliğiyle fiyatı ve ödeme seçeneklerini inceleyerek ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.