adidas Hg8658 Rich Mnisi Premium Kadın Siyah Tenis Etek

966,57 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
2XS
XS
S
M
L

Ürün Bilgileri

adidas Hg8658 Rich Mnisi Premium Kadın Siyah Tenis Etek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Raket Spor Online Satıcı Ünvanı: RAKET SPOR MALZEMELERİ ORGANİZASYON EĞİTİM İNŞAAT TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734085381300013 Vergi Kimlik Numarası: 7340853813
    Bu ürün Raket Spor Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Belirli oranda geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiştir geri dönüştürülmüş malzemelerle tasarlanan ve en az %60 geri dönüştürülmüş içerikle üretilen bu ürün, plastik atıklara son vermeye yönelik çözümlerimizden sadece birini temsil ediyor. Kuru hisset, kuru kal adidas aeroready teknolojisi, nemi uzaklaştırarak kuru kalmanı ve odağını korumanı sağlar. Geniş bel bandı geniş belli tasarım, ekstra koruma ve konfor sunar. Kısa iç tayt iç tayt, hareket özgürlüğü sağlar. Teknik özellikler normal kesim geniş lastikli bel %88 geri dönüştürülmüş polyester, %12 elastan çift plaka örme kumaş nemi uzaklaştıran aeroready teknolojisi bisiklet şortu boyunda ayrı iç tayt taytta rich mnisi grafiği yanda yarı şeffaf pili alt kısımda lazer kesim delikler ürün rengi: Black ürün kodu: Hg8658 tennis rich mnisi premium etek belirli oranda geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen, göz alıcı tenis eteği güney afrikalı tasarımcı rich mnisi iş birliği ile tasarlanan bu adidas tenis eteği, sanatçının canlı renklere sahip bir tasarımının yer aldığı iç şortla birlikte sunulur. Etek, teri vücuttan uzaklaştıran aeroready teknolojisi ve geniş bel bandı ile konforlu bir şekilde hareket etmeni sağlar. Tayt ile birlikte giyildiğinde eteğin alt kısmındaki lazer kesim delikler, taytın göz alıcı grafiklerini ortaya çıkarır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver