Agon %100 El Yapımı Kabak Lifli Doğal Argan, Ballı Süt Ve Limon Sabunlu Taze Cilt Seti

219,95 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  219,95 TL
%5 indirim
2 x  208,95 TL
417,91 TL
%7 indirim
3 x  204,55 TL
613,66 TL
%10 indirim
4 x  197,96 TL
791,82 TL

Ürün Bilgileri

Agon %100 El Yapımı Kabak Lifli Doğal Argan, Ballı Süt Ve Limon Sabunlu Taze Cilt Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Agon Kozmetik Satıcı Ünvanı: AGON MEDİKAL VE KOZMETİK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0009147290000001 Vergi Kimlik Numarası: 0091472900
    Bu ürün Agon Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Argan Sabunu : Hassas ve kuru ciltlerde esnekliği sağlayarak cilde rahatlık verir. Argan yağının besleyici özelliği ile yara temizliğinde kullanılır. Bu sabunu saç ve tırnak bakımında da kullanabilirsiniz. Argan yağı kuru cilt için idealdir, cildinizin kendini onarmasına yardımcı olacak birçok esansiyel yağ asitleri içerir ve aynı zamanda UV ışınlarına ve diğer faktörlere karşı cilt hücrelerini korumak için bir koruyucu tabaka oluşturur. Çevreye karşı direnç oluşturur. Ayrıca, argan yağı antiseptik özellikleri içerir. Argan yağı ve argan sabunu cildinizin yüzeyinde tehlikeli ve kötü bakteri ve mikroplardan kurtulmak için de etkilidir. Bu mikroplar kötü bir ortam yaratır ve aynı zamanda sağlıklı cilt hücrelerine saldırıdan sorumludurlar. Uzun vadede, bu mikroplar, sivilce neden olur ve cildinizi kirlenmeye açık hale getirir. Argan yağı ve sabunu cildinizi ve akneye karşı özellikle yüzünüzü korumak için çok yararlıdır. Ballı Süt Sabunu : Bal, kuru ciltlerde son derece etkilidir. Cildi besler ve nemlendirir. Özellikle boyalı saçlar için tavsiye edilir. Cildinizin yumuşacık olmasını sağlar, Kuru ciltlerde, cilde canlılık verir, besler, yumuşatır, nemlendirir ve ipeksi bir dokunuş sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun bir günlük temizlik ürünüdür. Ciltte ölü derileri atarak canlılık, parlaklık verir. Cildi besler, yumuşatır, nemlendirir, ciltteki kuruluğu gidererek, bal, zeytinyağı ve süt sayesinde cildi yeniden yapılandırır, sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlar. Ultra kremsi sabun, nemlendirici gliserin ve organik süt ve bal özleri içerir. Cildi nazikçe temizlerken orkide balı ile de ellerinize hoş bir koku verir. Bal çok iyi bir nemlendiricidir. Bal, hem kuru, hem de yağlı ciltlerde faydalıdır. İçerisindeki organik asitler ve enzimler cilde düzgünlük verir, yumuşatır besler. Cildi soluk olan kişiler, cilde pembelik gelmesi için baldan daha iyi bir nemlendirici bulamaz. Sonuç olarak cilt hafif pembeleşir, şeffaflaşır ve adeta bir bebek cildi gibi olur. Anti bakteriyel özelliğe sahip Ballı Sütlü Sabun, ciltteki sivilce, akne ve yaraların hızla iyileşmesini sağlar. Cilde zarar veren bakterilerin çoğalmasını önler. Yağlı ciltlerdeki fazla yağı emer, doğal yağ dengesini düzenler. Limon Sabunu : Yağlı ciltler için ideal temizleyicidir. Düzenli kullanıldığında özellikle ayak parmak araları dezenfekte edici ve ciltte yaraları iyileştirici özelliği vardır. Saçları besler, kırılma, dökülme, yağlanma ve kepek oluşmamasına yardımcı olur. Özgün tariflerimizde doğal baharat ve tahıllar, taze ve kurutulmuş bitkiler, organik bitkisel yağlar, sabun alkalisi ve su kullanılarak yapılmıştır. İçeriğinde bulunan yoğun doğal gliserin sayesinde cildinizi temizlerken nemlendirir. ?
Geri Bildirim Ver