2
Takım Çantaları kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Ahi Super Bag 13-14ınç Klasik Takım Çantası

124 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
180 TL170 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
177,99 TL
Kurumsal Fatura
179,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ahi Super Bag 13-14ınç Klasik Takım Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tek Reyonda Satıcı Ünvanı: SERA GLOBAL LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2089081727400001 Vergi Kimlik Numarası: 7611097529
    Bu ürün Tek Reyonda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gövde ve kilitler darbeye dayanıklı 1.Sınıf copolimer hammaddeden üretilmiştir.
  • Soğuk , sıcak ve diğer zor şartlardan etkilenmez kırılganlık meydana gelmez
  • Içerisinde taşınacak ağır yüklere karşı dayanıklıdır
  • 300 dereceye kadar alev almaz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Genişlik 0-30 cm
  • Yükseklik 0-30 cm
  • Derinlik 0-10 cm
Geri Bildirim Ver

Ahi Super Bag 14 İnç Klasik Takım Çantası HBV00000AHRBV

Birçok alanda kullanılabilen Ahi Super Bag 14 inç klasik takım çantası ihtiyaçların kolaylıkla giderilmesini sağlar. Yüksek ağırlıklara karşı dayanıklı olma özelliğe ile öne çıkar. Geniş kullanım alanı bulunan ve gerekli aletlerin düzenli şekilde durmasını sağlayan Super Bag 14 inç takım çantası bu özellikleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilir. Evlerde kullanımı mümkün olduğu ile profesyoneller tarafından da tercih edilmesi mümkündür. Alet çantası kullanımı, çanta içerisinde yer alan aletlerin karışmaması ve belirli bir alanda durabilmesi için tercih edilir. Super Bag klasik alet çantası da bu amaçlar için tercih edilebilecek en doğru ürünlerden biridir. Alet çantasının sahip olması gereken tüm özellikleri karşılar. Bunun yanı sıra ek organizer bölmeleri ile de kullanım avantajı sağladığı görülür.

  • Dayanıklı
  • Geniş Kullanım Alanı
  • Düzen Sağlayan Tasarım

Tamirat İşlerinde Düzen Sağlamak için Ahi Super Bag

Tamirat İşlerinde Düzen Sağlamak için Ahi Super Bag

Ahi super bag 14 inç klasik takım çantası kullanımı ile tamirat ve gerekli aletlerin saklamasında düzen sağlanır. Geniş kullanım alanı ile pek çok ilgili aletin alet çantasında muhafaza edilmesi ve gereken zamanlarda kullanılabilmesi mümkün olur. Alet çantaları yalnızca profesyonel çalışanlar tarafından değil evlerde ya da iş yerlerinde de ihtiyaç duyulan bir üründür. Tamirat ve bakım işlemleri ile her zaman karşılaşılabilmesi mümkün olur. Bu nedenle pek çok kişi gerekli ekipmanları belirli alanlarda muhafaza eder ve kullanılır. Ahi Super Bag 14 inç takım çantası HBV00000AHRBV da bu ve benzeri ihtiyaçlar için tercih edilebilir. Arabalarda tutulması ve gerekli alanlarda kullanılabilmesi mümkün olur. Kolay taşınabilmesi, pek çok aleti saklanması sağlaması ve dayanıklı yapısı ile önemli ürünler arasında yer alır.

Ahi Super Bag 14 İnç Klasik Takım Çantası Kullanımı

Ahi Super Bag 14 İnç Klasik Takım Çantası Kullanımı

Ahi Super Bag 14 inç klasik takım çantası özellikleri de merak edilir. 33x16,5x14 cm yani 14 inç ölçüsü ile öne çıkar. Bu ölçüler ile de birden fazla ekipmanın taşınmasını sağlar. Tek kilide sahip bir alet çantasıdır. Organizer ve kilit kısmının da darbelere karşı zarar görmeme özelliği bulunur. Bu özelliklerinin yanı sıra Ahi Super Bag 14 inç klasik takım çantası içeriği birden fazla organizere sahiptir. Bu özellik de vida gibi küçük aletlerin karışmadan saklanmasını ve kullanılmasını sağlar. Alet çantası içerisinde organizer bölümlerinin bulunmasının yanı sıra çanta üzerinde de bu bölümler yer alır. Alet çantası üzerinde iki adet organizer bulunur. Bu bölümler de birden fazla bölmeye sahiptir. Ahi Super Bag klasik takım çantası farklı hava koşullarına uygun hammadde ile de üretilmiştir. Bu özelliği ile de zarar görmesi mümkün olmaz.

Ahi Super Bag 14 İnç Klasik Takım Çantası Fiyatları

Ahi Super Bag 14 Inç Klasik Takım Çantası Fiyatları

Ahi Super Bag klasik takım çantasının farklı boyutlara sahip modelleri de bulunabilir. İhtiyaçlara ve kullanım alanlarına göre farklı boyutların seçilmesi mümkündür. Alet çantası fiyatları da modellere ve satıcılara göre farklılık gösterebilir. Bu konuların yanı sıra ürün ile ilgili kullanıcı deneyimleri de merak edilebilir. Ahi Super Bag 14 inç klasik takım çantası kullananlar deneyimlerini paylaşarak ürünü satın almak isteyen kişilerin seçimlerinde etkili olabilir. Sizler de takım çantasına ihtiyaç duyuyor ve uzun süre kullanım için doğru bir ürün arıyorsanız Trendyol'da ürün incelemesinin yanı sıra Ahi Super Bag 14 inç klasik takım çantası yorumları ve değerlendirmelerine de ulaşabilir; ürünü sipariş vererek anında kullanmaya başlayabilirsiniz.