Ahşap Pusula Amsterdam Masaüstü Kalemlik Organizer

549 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Ahşap Pusula Amsterdam Masaüstü Kalemlik Organizer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahşap Pusula Satıcı Ünvanı: ESRA DÜZGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Vergi Kimlik Numarası: 9930254710
    Bu ürün Ahşap Pusula tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu sadece bir kırtasiye organizatörü değil, bir mobilya parçası. Amsterdam'ın büyülü evleri hem bir çocuğun hem de bir yetişkinin sofrasını süsleyecek! Artık tüm yazı ve çizim nesneleri sıralanabilir ve düzgün bir şekilde yerleştirilemeyen hücrelere katlanabilir, böylece masada fazla yer kaplamaz. Yan tarafta kısa kalemler, boya kalemleri, mini işaretleyiciler için alçak bir cep var - bunlara ulaşmak kolay!Hücrelerin altında küçük eşyalar için özel çekmeceler var - ataşlar, silgiler, vb. Ama hepsi bu kadar değil! Tasarım çift taraflıdır. Aktif kullanım sırasında bunu tersine çevirebilirsiniz. Dilerseniz duvarları değiştirebilir, çekmeceleri yeniden düzenleyebilirsiniz - ve tamamen 1. sınıf çift yüz 3mm mdfden yapılmıştır. Demonte olarak satılır çok basit bir şekilde monte edilir, yanında kurulum videosu linki ve yapıştırıcı dahildir.Yedek bağlantı elemanları vardır.Kırtasiye ürünleri dahil değildir. Ürün boyutları: Genişlik - 365mm Yükseklik - 170mm (en uzun ev için) Derinlik - 90 mm Ağırlık - 558gr ÖNEMLİ NOT: ÜRÜN 2 ÇEKMECELEİ OLARAK BİR BÜYÜK BİR DE KÜÇÜK YENİDEN DİZAYN EDİLMİŞTİR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver